Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 275
  • 213
  •   1
Отговори
# 150
Привет,мами и деца  Hug
Давайте да се броим за коледното парти? Дидич,с удоволствие ще се възползваме от предложението да запазиш места HugАко искате да мислим и дата? Какво ще кажете за 20,12, събота?
Честити месечинки и именни дни на всички празнуващи   bouquet

# 151
  • София
Аз съм съгласна също за "мартенско парти по Коледа"  Laughing Ще мога да дойда във Френдс, за дата обаче едва ли от сега мога да кажа със сигурност, че аз не знам утре как ще съм, камо ли след месец.
Иначе съм се записала за такова парти и на 21.12 /неделя/ с майките и децата от офиса ми. То пък ще бъде в детски клуб в Редута.
Очаквам и другите майки да се включат и да се фиксира някаква дата и час. Предполагам ще трябва да се запази за период, мисля че 2 часа е ОК, или пък 3. Само да видим по кое време е най-удобно, че всяко дете сигурно е с различен режим и на всяка от нас предполагам по различно време е удобно. Така че нека се включат повече майки, за да го обсъдим.

# 152
  • около Варна
Виви Ан и аз нещо не се справих с гласуването, много ме е яд.

Честит празник на всички, които имат повод днес  bouquet

Аз се опитвам да приспя малката, за да можем да излезем, но засега неуспешно.

При нас няма сняг/не че ми трябва де/, но пък си нямаме и снежни снимки.

Пак ще завидя благородно на софиянки, искаме и ние с Ева на коледно парти Sad

Моето дете нали е от мързеливите изобщо не иска да стои права, като я държа тя само се дупи и гледа да поседне, има ли други като нас или да почвам да се притеснявам.

vesi_25, не съм обръщала внимание за колко време израснаха зъбчетата, но поне седмица-две при нас беше.

Весел ден на всички!

# 153
Виви, НЕ започвай да се притесняваш! Всяко дете е различно, има и други мами, които казаха, че техните дребчовци още идея си нямат за ходене и дори опити Hug Твоето дете пък може друго, което осътаналите не умеят, не се вкарвай в грешни филми. Погледни си само втората лентичка и се усмихни  - всеки път като я видя и ми се пълни сърцето Heart Eyes

# 154
Здравейте,не съм писала отдавна дори не мога да смогна да ви изчета,но ще опитам.
Явор ,казва -"мамма","таати"и други разни негови думички.Пъзли,няма спиране,крив е,изправя се сам и иска да ходи ама не може и се ядосва.Иначе ходи на пръсти ,пък мрази проходилката.....чудо сме,каката ни е с едни сливици.....думи нямам......
ако ми остане време.. АКО ще сложа нови снимки и за колажа да сложите
целувки и гуш на мами и бебчета Heart Eyes Hug

# 155
  • София
Момичета и аз успях да гласува снощи.  
За коледното парти и аз съм ЗА. Идеята за събота преди празниците ми звучи добре, за да имаме удобен транспорт. Предполагам че следобяд към 3 часа или сутринта към 11 ще е удобно за повечето.
На нас зъбките истински ни израстнаха за около месец. Но след като избиха вече не го боли.
Приятен ден и късмет на излизащите - да успеят да си избутат количката през ледовете  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 156
Добър ден.
Честити месечинки на всички. Да са живи и здрави и много щастливи.
За сметка на момичетата който не можаха да гласуват за дечицата на vivi_an аз си направих още една регистрация и имате по още един глас от нас с Коко, не че е кой знае какво но ...... видях че все пак те са с най много гласове.
Искам и аз на Коледно партиииии Завиждам ви  Crossing Arms Ние ще ходим на такова организирано от фирмата в която работи мъжа ми, но друго си е с Мартенчета.
Жорачето е много сладък както се подрусква, и ние много го обичаме това упражнение. Чета аз момичетата пишат че Жори е сладък и се замислих че съм пропуснала някой твой пост и се върнах да видя, нооо не съм го пропуснала а ти си редактирала след като съм го прочела.
Лори, Емито е голяма сладка розова снежинка  Heart Eyes

# 157
  • BG
ООоо Цвети благодаря  bouquet ти за вниманието -трогната съм наистина.ДА за сега поне водим класацията по гласове.
Блазе ви ,че си организирате партита-благородно ви завиждам.
                                                      Честито на всички именници днес!

# 158
.
Моето дете нали е от мързеливите изобщо не иска да стои права, като я държа тя само се дупи и гледа да поседне, има ли други като нас или да почвам да се притеснявам.
Имааа, има. Нито е седнала още сама, нито се е изправила.
За събирането в детки клуб ни бройте и нас. Принципно нямам претенции за дата и час.
Мами, препоръчайте ми някакво кремче за студено време.Бих влязла в аптеката и директно да купя Мустела, но лятото направих така със слънцезащитния и не бях доволна, затова сега ако някой може да похвали неговото. Искам да се разнася лесно и да е лек крем, а не като слънцезащитното, дето седи бяло и детето става като мумия

Жорката е много сладък, както винаги Simple Smile

# 159
  За партито и  аз нямам претенции за датата, доста е далече и не съм наясно какво ще е тогава, та мога да кажа, че 21.12. събота е добре. Тамън ще си имаме татковци да ни транспортират Mr. Green За час- някъде по обедно -следобедно време. Бела спи когато си иска, та нямам претенции и за това, само да не е след 6ч, че стават кисели бебоците /поне моето де/.

И Бела не се изправя сама, седи вече без проблем, но само ако я сложа аз, иначе сама не може да се набере и да седне. И като поседи известно време се мята назад със сила колкото има, ако е на пода просто не ми се мисли какъв рев ще е после... Виви, много са си добре децата, не се развиват по калъп, не си търси поводи за притеснение.

Аз се чудя дали да излизаме днес...мързи ме. А Бела е толкова кисела, дано заспи. Не смея да мина покрай нея, че като ме види и започва един реееев..

# 160
  • София
Гледах и аз сега снимките на Али и клипчето на Жорко...Ма много са ни хубави дечицата, ей  Heart Eyes

Виви, не мога да гласувам. Как да го направя? Трябва да се регна ли първо? От къде, че не видях?

И аз много се чудя за кремче за студено време и междувременно преди да излезем, мажа лицето на Маги с др. Тайс-балсамчето.

За събирането, според мен преди обяд е по-добре, защото повечето деца предполагам спят следобяд. Това, което са организирали колегите ми от офиса напр. е за 10 до 12 часа.
Мисля да храня Маги и да излезем поне за половин час. Доста е студено, гледам -3 градуса в София...Ама ще я изведа за мъничко поне... А иначе и мен ме мързи ама  Rolling Eyes

# 161
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Честито на месечинковците!
Честито и на всички именници!Бъдете живи,здрави и много щастливи!
Ние преди малко се върнахме от двучасова разходка,тук времемто е прекрасно,макар и студеничко.
Ангелче,Жори много хубаво подскача и гледа ответната реакция.
Wiwi,и Мария е от по-мързеливичките-не пълзи,не иска да ходи,изправя се само на дивана,но не и в кошарката си,а е на 9 месеца вече.Всяко нещо с времемто си според мен.Не се тревожи,а си гледай детето,както ти си знаеш.И аз се разтапям всеки път от лентичката ти. Heart Eyes
Хайде,лек ден на всички!

# 162
Здравейте,
Честито на месечинковците и на именниците днес   bouquet
За партито - и ние сме ЗА. Нямам претенции към мястото и часа на срещата, че с толкова бебета неможе да се угоди на всички, а и всяко бебе си е със собствена програма. Само да кажа, че 20.12 (събота) е работен ден. Нас това не ни бърка, но нали има и работещи майки. Може би е добре да резервираме клуба за по-голям интервал от време и кой когато може да дойде. Марти има навика да ми проваля всички планове, когато фиксирам някакъв час  Thinking, а и на срещата при НДК някой дойдоха по-рано, а други по-късно въпреки фиксирания час.
Приятен ден на всички  Hug.

П.С. И Жори, и Али, и Еми са големи сладури

# 163
Снимките на Али и клипчето на Жорко са страхотни. Много са сладички и двамата.
Честито днес на всички, които празнуват месечинка!
Ние след няколко дни правим 8 м , но още не пълзим?! Баткото ни още на седем започна да лази.
Днес мислех д а излизаме навън и тъкмо го бях облякла и като задуха един силен вятър...та ни провали плановете.
Лека вечер от нас.

# 164
Ането, аз мажа Ели с кремчето на Мустела и съм доволна. Разнася се лесно и не е като слънцезащитния им крем. Peace
Някой да знае кака стои въпросът със здравните застраховки? По-точно дали поемат раждане в частна клиника да речем. Thinking На мен ми е малко раничко, но да знам има ли смисъл да се застраховам за второ раждане. Whistling Май Славундер раждаше в Торакс и беше с такава застраховка.... Или се лъжа? newsm78
ek_velika имаш един глас от мен! Peace

Общи условия

Активация на акаунт