Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 278
  • 213
  •   1
Отговори
# 30
vivi_an имаш нашите гласове и за трите снимки, предполагам на звездичките трябваше да гласувам (поне не видях друга опция).

Ние от кои Либеро имаме

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 11:49 от ***Cvete***

# 31
  • София...........
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

за уменията - пляскаме на "браво", правим "боц", светка и гаси лампите, казваме МАМА, БАБА, БЕБЕ. По цял ден си бърбори на негов език и май е това.

Благодаря за новата темичка на създателките и .

# 32
Ай вярно, че днес е празник!

Честит да ни е и винаги в семействата ни да е топло и уютно на душите!

Дианка, ти си интелигентна и до колкото те познавам по форумски и силна жена! Това въобще не прави задачатат ти на работеща майка по-лесна, но ще се справиш! Hug Знам колко е трудно... Обаче няма да ти се наложи да преодолявате голямятя раздяла на по-голямо детенце -  след 18 месеца връщането на работа е трагедия за малчовците- рев, рев, мъка ви казвам!

Танзен, май с многото играчки и ние сме в кюпа.... Може би трябва да купя стари телефони и дистанционни!  Joy

# 33
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Натали на мама космополитън,Яна на мама чочка,Геогри на евето,Виктория на веси,Мартин на полим и Габриела Адел!

Честит празник на Християнското семейство!Да сте здрави и много щастливи!

Iva-1977
,Жори много се впечатлява от лампата и това "Къде е лампата" ,е едно от първите неща дето научи.Иначе и той не вика мама,стига само до мам.

enigmata ,аз мажех Жори с олио като се роди.Само лятото смених с лосион,защото съм чела,че в топлото небива да е олио.

te_za ,подкрепям за http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2202 - една приятелка имат подобно и  Жори много си играе,като ходим в тях.

vivi_an ,мен нещо не ми се отваря ,за какво да гласуван,трябва ли да се регистрирам там,за да разбера.

Илиянче и Жори ни целува така като му кажем,но той го прави все едно хапе. Mr. Green

tanzen ,аз вчера точно това си мислех - купуваме сумати играчки и накрая нулев интерес.Вчера с татито гледаме един филм и се чудим, с какво да забавляваме дреби - дадохме му сумаи играчки,но неще и да чуе.Накрая баща му му даде един лак за нокти и като се почна една игра - 50мин. Shocked

Айде весел ден от нас!Тук е студ и ще караме татито да ни води по магазините!

# 34
vivi_an имаш нашите гласове и за трите снимки, предполагам на звездичките трябваше да гласувам (поне не видях друга опция).

Ние от кои Либеро имаме

От старите.

# 35
  • BG
Зори на звездичките се гласува,мисля ,че трябва регистрация.От памперсите от 5 цата нашите са от новите.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 12:28 от vivi_an

# 36
Привет,мами:) Пише ви една новодомка! Simple Smile Много благодаря на всички ви за пожеланията и честитиките за новата ни къщичка Hug
Искам да ви кажа, че това местенето е.... ooooh! попадаш в страшния филм, и въпреки, че всички нова мебели ни чакаха тук...абе 3 денонощощия спахме по 4-5 часа, но си струва!!!
Никой не каза нищо за памперсите "Хъджис"? Има ли ползващи ги?
За коледните подаръци и на мен ни е мътно....някаква играчка ще е вероятно, за прохождащи Simple Smile
Ангелче, дано Жори вече е по-добре!
Дианка, напълно те разбирам, и аз си работя от вкъщи, а следобед ходя и до офиса, но добра приятелка-психотерапевтка със 40 години стаж, ми сподели, че по-добрите майки са тези, които работят - по-спокойни, с чувство за пълноценност и полза, със здрав разум, благодарение на социалните контакти и т.н.....Каза ми също и че жената в днешно време не е с нагласа да си стои само вкъщи, далеч не е достатъчно и граничи с лошо самочувствие, нерви, празнота....На мен ми подейства добре да чуя това Hug Разбира се, нищо против мамите, които са избрали да бъдат изцяло вкъщи Peace
Честито на всички месечинковци и честит празник на христианското семейство на всички ви!!!  bouquet Hug Hug

# 37
Аз пак се включвам. Имам молба към мамите Софиянки. Ако ходите до Джъмбо или някой магазин с играчки да се оглеждате за това на Фишър Прайс http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.973
Искам да знам къде го има и колко струва. Ще съм ви много благодарна, защото нямам сметка да идвам до София да го търся при това и незнам къде да го търся. Имам човек на който да поръчам при положение че знам къде точно да го изпратя  Peace
Пак благодаря   bouquet

# 38
                                 Днес моята Нати става на 9 месеца  Grinning Да ми е здрава,умна и много щастлива!

Шушонка много е як сайта с играчките,но ми направи впечатление,че са мнооого по-евтини  newsm78 Някой поръчвал ли е от този сайт?Нищо не разбирам,къде пише за доставка и т.н.  newsm78

сега продължавам да разглеждам сайта и се изумявам от разликата в цените ето това,кото искам да купя на Нати,в Кикиморско царство е 95лв. а тук  е 38 долара newsm78 http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct … ction=inf_outdoor

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 13:40 от cosmopolitan

# 39
  • София
Здравейте и от нас. И ние няма да излизаме заради силния вятър. А от утре като завали и сняг не знам какви ще ги вършим просто...   Rolling Eyes
Включвам се към отбора на майките с НЕпослушни, НЕспящите, мрънкащи, БЕЗзъби деца...И също така завиждам на майките, на които децата им спят повече от веднъж дневно и по повече от 30 мин. И хич не ми е благородна завистта да си знаете   Naughty Съвсем си ми е истинска...  Laughing
Маги последните седмици, вече всяка нощ спи между нас. Просто на поредното будене с рев и гушкане, не издържам, мятам я на спалнята и си я гушкам там, поне да не ставам по 100 пъти. Започна да се буди и по-рано сутрин и сега 6-6.30-7 се буди, което на фона на десетките ми будения и ставания през нощта е просто кошмарно, а когато е последвано от една единствена дрямка за половин час дневно е просто огромно предизвикателство за физическата и психическата ми издръжливост..
Но хайде стига съм се оплаквала...
Ето малко снимки на малката ми калпазанка... Парола: 18/02/2008

И да не пропусна: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Нека в домовете на всички ни, цари обич и любов, хармония и, разбирателство, безгрижие и спокойствие, домашен уют и топлина!

Космополитън, да, това е лъвчето на ФП и в Джъмбо е 80 лева. Да ти е жива и здрава Нати  newsm67
Цвети, почти съм сигурна, че има и същия уолкър там за 60 лв, но пак ще проверя като ходя.
И жирафчето, което Зори показа и за което питаше виви_ан, също го има и дано не ме лъже паметта, но е 80 лева. Вчера ги гледах всичките и се опитах да им запомня цените, дано съм успяла и не ви подвеждам.

# 40
    Шушонка много е як сайта с играчките,но ми направи впечатление,че са мнооого по-евтини  newsm78 Някой поръчвал ли е от този сайт?Нищо не разбирам,къде пише за доставка и т.н.  newsm78

сега продължавам да разглеждам сайта и се изумявам от разликата в цените ето това,кото искам да купя на Нати,в Кикиморско царство е 95лв. а тук  е 38 долара newsm78 http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=900002&e=storeproduct … ction=inf_outdoor

Еми за съжаление май не се доставя до България, защото поставих нещо си в кошницата тръгнах да се регистрирам и опа ... нямаше България в регистрационната форма, и регистрацията ми приключи до тук  Sad

# 41
  • София
Desitka,Маги може да е калпазанка,но е такава сладуранка,че всичко и е простено! Heart Eyes
Жори също все по-често спи при нас.Така е много по-спокоен и спи до 9.30-10 ,което иначе е абсурд.
Дреби е по-добре днес,дано се оправи напълно вече.
Вече имаме и първата снимка с Дядо Мраз и много коледни неща,на които Жори се радва страшно много.ще направя няколко снимки тези дни,за да ни видите украсата.

# 42
  • София, Борово
Vivi_an, имаш и от нас 2 гласа Peace
Поли, много добре ми подейства - благодаря Hug
Влизам на бързо да ви кажа, че в магазина на Чиполино на Тодор Каблешков има страхотни намаления - купих огромна торба с играчки и храни за 40 лв Shocked
Намалението е 50%, а има и повече.

# 43
Iva-1977 Благодаря за инфото!  Hug Аз така съм се увъртяла в снимки и не мога да реша коя къде да сложа  Sad Ако искам да ги направя като коледен подарък, трябва да се поразбързам  ooooh!

Cosmo за съжаление наистина няма доставка до БГ  Sad

# 44

Iva-1977 Благодаря за инфото!  Hug Аз така съм се увъртяла в снимки и не мога да реша коя къде да сложа  Sad Ако искам да ги направя като коледен подарък, трябва да се поразбързам  ooooh!

Cosmo за съжаление наистина няма доставка до БГ  Sad

Е,може ли пък такава разлика в цените да има, да не са си помислили,че в БГ сме много богати само си изплакнах очите,така се надъхах да поръчвам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт