Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 287
  • 213
  •   1
Отговори
# 60
ето ме отново....
поздравления за темата  bouquet
на всички слабеещи майчета моите искрени поздравления.и подкрепа..... аз на пук на всичко поголовно си дебелея и май спря да ми пука ..колкото и смотано да ви звучи..ми нямам воля не мога да се огранича тогава ми се яде най много...не знам какво да правя...
- за номерата-ние казваме Браво,даваме ръчичка за Здравей..и май да тук стигнахме ама негов си кеф ако желае...но пък сме големи фенове за рекламите по телевизора и аз само ги търся че да имам малко спокойствие
смятате ли че ще постъпя егоистично ако не купя подарък на Оги  за коледа..за мен той си има всичко и не му трябва нищо за момента било то и  играчка която после ще се чудя къде да сложа(нищо че и идея си нямам какво бих му купила)? newsm78
честити месечинки на порастващите бебоцичестит празник и на Хр.семейство
и  лека нощ че кой знае утре какво ще е в къщи с 2-деца луди за връзване

# 61
Привет и от нас Wink
Ние сме все още в БГ,но от хойкане не ми остава време да пиша Embarassed
Видях някой снимки.Страхотни дечица си имаме. Hug
Болничките да оздравяват  Praynig
Спокойна нощ Heart Eyes

# 62
  • София
vivi_an ,aз без Дюкан свалих към 17 кг.,но като закотвих на 79 и нямаше мърдане 3м.След това с Дюкан още 18кг.
Та от 97 кг. ,сега съм 61 кг.Чак немога да повярвам,колко кила отгоре съм имала,а даже не се намирах за особено дебела тогава. CrazyА сега пък като заслабнах,все не ми се струва достатъчно - луда работа.

Космополитън,този сайт ме разби направо с евтините неща.Ми този жираф дето го искам е 27 долара,а тук е 40 евро .ще взема да видя дали не доставят до Белгия.

# 63
Шушонке,прекрасен линк си дала!  bouquetАз подсъзнателно винаги съм знаела,че е така и това не ме учудва ни най - малко.... Heart Eyes
Скъпи мами, кажете ми , има ли някоя от вас на която бебето й спи при нея ?
Ей ме на!  Laughing За какво мислиш, че съм се разровила? Не че ми е зле, напротив даже, но внимавам да не изпусна момента, когато от необходимост ще се превърне в навик. А иначе за статията... преди време попаднах на един руски филм "Тайната на водата", който много ме впечатли и има много общо с идеята на статията. А пък имаше и период, когато ходих на йога, и там също споменаха за силата на позитивните изказвания и т.н.... мисълта ми е, че някак все попадам на разни материали, дето засягат тази тема... сигурно не е случайно  Thinking

Ангелче, изобщо нямат international shipping. Даже и през Amazon.com го намерих... ма нъцки!

Аз за трети път се опитвам да приспя малкия и да си го сложа в креватчето му с новия матрак... so far not good...  Tired Мисля да свивам платната и да се предам... нека гушкането и спинкането започне сега! (защо ли пък да го отказвам, всъщност си е тоооолкова приятно!  Heart Eyes)

Спокойна нощ и от нас!  Hug

# 64
  • София
desitka*,удобно ли е да снимаш костюмчето на джудже от Джъмбо,за да видя какво представлява и ако ми хареса да пратя мама да ми го купи,че ще ни идват гости във вторник и да ми го прати по тях.

# 65
 Днес пробвахме едно пюре на Little Bee.  До сега не бях виждала такива, открих ги в Кауфланд миналата седмица. Ето резултата:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305450&pid=9014958

Сега отивам да спя, а утре ще ви чета какво сте писали днес:)

# 66
А! Ама ние вече сме на 8 месеца!?!?  Grinning Ехееее.... Заповядайте:

Една среднощна почерпка, да ни се лепне по-хубаво на дупетата!  hahaha
Не че нямам и аз едни 6 кила да свалям

# 67
Добър вечер!
Честита нова тема! Да е пълна с хубави новини и емоции!
Честит ден на Християнското семейство! Нека домът ви да е изпълнен с любов, уют и топлина!

В следващите дни ще бъда максимално кратка, защото реших, че е крайно време да започна да пиша на фонетик, но за сега не виждам как да си синхронизирам ръцете, така че да пиша бързо. Надявам се всичко да е до навик и след време да съумея да пиша с повече от 2 пръста, но колкото и да се мъча, за сега BDS-а ми се струва по логично подреден и съответно по-лесен за писане.

# 68
  • София, Борово
Добро утро от нас!
Космо, не се залъгвай с цените - с доставката и таксите ще ти излезне и по-скъпо.
Дивна във Френдс е новият магазин на Чиполино - огромен е! Има и много хубави дрехи и чорапки.
Марги, аз пиша само на фонетик, понеже така съм свикнала повече от 12 години вече. На БДС името си го пиша едва за 5 минути Shocked Въпрос на навик е.
с моята диета от 84 вече съм 77 - бавно, но славно, остават ми още 17кг до 60 кг Twisted Evil, но аз забременнях на 70 кг, а от стимулациите преди това качих 10 кг.
КикиНики, Бела според мен гледа настървено за още! Много е сладка, а какви очи има само Heart Eyes
Космо, Нати е много сладко пухче Heart Eyes Иде ми да я нагушкам много.
Вивиан, много хубави снимки - прекрасно сте си изкарали. Аз този праник не го знам.. Embarassed

# 69
Добро утрооооооооо, ето  едно поздравче от мен.
http://www.vbox7.com/play:bd09db22

# 70
Добро утро, благодарско за кафето и поздрава!

Ангелче, тъкмо си мислех като ти гледах снимките да ти кажа колко си отслабнала. Много добре, браво! Аз подюканствах 0т 82 до 68 и сега нещо сдавам фронта, остават ми едни 8 килца, ама не ми се седи вечно на диета ....

ЗА фонетиката и БДС, наистина е въпрос на тренировка. Иначе БДС е печелила страшно много награди за най-добре подредена система и най-бързо писане, но е било в добрите страи соц времена...

Много сладки бебета си имаме!

# 71
За темата за килата аз преди да забременея бях 46 кг. с двете бебета общо качих 11кг. а сега съм 45 кг. което е малко и искам да кача още.Понякога насила ям,но ефект няма.
Честит Първи Сняг. Nature Snowman

# 72
  • София
За темата за килата аз преди да забременея бях 46 кг. с двете бебета общо качих 11кг. а сега съм 45 кг. което е малко и искам да кача още.Понякога насила ям,но ефект няма.

Shocked Zaki, направо ме разби. С две бебенца само 11кг- евала. То има разни индивидуални диети и за качване на кг.
Аз забременях 53кг., станах 70 и сега съм 63...имам цели 10  ooooh! Ама кърмене, не кърмене скоро започвам да се диетосвам и аз!

Зори, изглеждаш перфектно! С 55кг. няма ли да станеш много кльощава, ти си доста висоочка...мъжо не иска ли да остане нещо и за пипане  Whistling

# 73
  • София
Леле Заки, ти колко си висока ? Аз Зори , също започнах Дюкан преди 3 семици и за 2 свалих 4 кг. и сега от 1 седмица не мърдам, но държа фронта. Аз забременях 49 - от преди това имах качени 2 кг. и родих на 85-86 кг  Embarassed  #Crazy , бях свалила до 57 преди Дюкан и не мърдах 3 месеца и сега се надявам до Коледа да сваля още 4 -5 и да съм си финно маце за празниците  newsm08 newsm53 . Успех на диетуващите ! Зори а ти за колко време на Дюкан ги свали тези 18кг. ? И аз от 10 год пиша на фонетика и според мен е въпрос на навик. Шефката в офиса пише успешно бързо и на двете системи !
 Честит първи сняг и от нас ! Nature Snowman

# 74
Дребничка съм 1.60. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт