Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 298
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
 Заки, ако искаш да ти дам няколко килца, само кажи и благородно ти ги преотстъпвам Mr. Green

Аз свалих около 2 кила и напоследък не мърдам... пустото му кърмене, не мога да си спретна истински Дюкан. От мазното няма проблем, ама от сладкото не мога да се откажа- вечер си хапвам по малко шоколадче Embarassed сигурно и затова спрях да свалям... Искам да стигна до 60 поне...

Много хубав сняг вали. Чудя се дали да не навлека космонавта на малкото и да го метна в кенгуруто, та и то сняг да види:)

# 76
  • BG
Заки не си дребна,и аз съм 1.66,но за килата съм ужас.Започнах някаква си моя диетка без тестяно и сладко.
Стартирах от 98,сега съм 84,но поне 75 да стана ще съм доволна.И аз пиша на фонетична,по-лесно ми е.При нас има страхотен вятър,но все още няма сняг.Ако на някой му доскучае да гледа http://vanisyr.multiply.com/video/item/7/MOV02011.MPG.
Весел и усмихнат ден от мен. Hug

# 77
  • София
desitka*,удобно ли е да снимаш костюмчето на джудже от Джъмбо,за да видя какво представлява и ако ми хареса да пратя мама да ми го купи,че ще ни идват гости във вторник и да ми го прати по тях.

За съжаление не мога, че го опаковах, а после и в кашон запечатах, който чака да бъде пуснат по пощата за подарък на един симпатяга. Ще се пробвам да го опиша: плюшен гащеризон с копчета отпред по цялата дължина, които се падат не точно в средата, а по-наляво май, пък от дясната страна има избродирано едно джудженце или момченце или пък меченце (не помня вече) и под него надпис Santa's little helper. Гащеризонът е наполовина в червено, и хоризонтално райе (червено и бяло). Шапката е само в райето, като отпред има същия надпис.
Гащеризончето няма "стъпалца".

Ха сега здравейте и от нас, в този снееееееежен ден  Nature Snowman Ураганният вятър през нощта не ме остави да спя-то беше трещене, то беше чудо...Прозорците ни дрънчаха и през цялата нощ се притеснявах да не се счупи някое стъкло.

Страхотни снимки разгледах. Нати направо ме заплени с тези сииииини очи  Crazy

По темата за килограмите изобщо няма да се включвам  Embarassed

# 78
Охх, и мен този вятър много ме изплаши....
vivi_an, много са сладки клипчетата, моята хубавица и тя се придвижва по корем и същите звуци издава!
Красавица е !
Шушонке, няма нищо случайно!Явно някой иска да ти каже нещо Naughty

# 79
Здравейте мамчета и бебета.
Честито на бебешоците.
Аз да ви кажа какво ми се случи преди малко.Както си хранех малчо с манджичка и сухар и той се задави.Леле тупах го,тръсках го ,накрая го обърнах с главата надолу ,та си пое въздух.
Много страшно.Момичета,сега осъзнавам че ако се случи подобно нещо,освен тези неща,друго незнам какво да правя.Знам че лекарите имат начин ,но ..........
Сега ме е страх да му дам храна.Май ще мина на мляко или на пюрета готови и много пасирани.ПОвече сухар и подобни неща няма да му дам.
Не съм на себе си още.

# 80
  • Лондон
Здравейте на всички и честит първи сняг! Nature Snowman

Ние направихме първата снежна разходка и много ни хареса. В целия квартал нямаше друго бебе навън, но ние с дъждобрана си бяхме супер! Нямаме си обаче вериги на количката и много трудно се придвижваме Laughing

Снощи бурята беше ужас, не знам как не хвръкна покрива. Бебе си спа, но аз не мигнах.

За спането в едно легло -  при нас това е нещо непознато, Аннабел спи във всекидневната от първия ден в къщи, при нас в леглото никога не сме я взимали, така мисля и да си остане.

За кг да се включа, че забременях 52, родих 73 и юни вече бях 55, сега съм 50. Направих си мой вариант на безвъглехидратната диета, но напоследък от нерви започнах да ям сладко, онази вечер приключих с 11 вафли, та незнам дали няма да ми се отрази скоро Embarassed

Приятен уикенд на всички  Hug

# 81
Здравейте, момичета! Честити първи сняг! Искам да ви попитам, приемате ли още една мартенска мама! Преди време бях писала тук, но реших, че малко късно се включвам и няма да ме приемете! Embarassed За което се извинявам. Сега видях, че и ние сме включени в списъка с бебчета. Вики се роди на 21.08.2008 година! Ще се радвам да си пишем и да споделяме мнения и опит! Smile
ive7aaa, благодаря! Simple Smile

# 82
  • София, Борово
Десиии, какъв стрес си преживяла Sad Дано никога повече нямаш подобни стресове. Аз като давам сухар го пасирам и става почти като пюре.
Цветак, преди няколко години бях на НВД и след 3 месца започнах да ям сладко в гигантски количества. Може да не е от нерви, а от диетата. Стигала съм до кофичка Нутела и 3 шоколада милка един след друг, а всеки ден ядях 2 пакета мини шоколадови вафли Мура с кисело мляко. Това според мен е проблем от диетата.
Ние бяхме на вън и хич не се бута лесно в тия киши. Заключих предните колела и така стана по-лесно.
Хубав ден

ПП: Обух на синчеца ми ботуши за да ходи в снега, а той взе, че заспа  Crazy

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 14:47 от Diana

# 83
  • София, Борово
Здравейте, момичета! Честити първи сняг! Искам да ви попитам, приемате ли още една мартенска мама! Преди време бях писала тук, но реших, че малко късно се включвам и няма да ме приемете! Embarassed За което се извинявам. Сега видях, че и ние сме включени в списъка с бебчета. Вики се роди на 21.08.2008 година! Ще се радвам да си пишем и да споделяме мнения и опит! Smile
ive7aaa, благодаря! Simple Smile
Добре си дошла отново, Деси  bouquet
Изобщо не сме те забравили, ако видиш първият постинхг на темата ще се убедиш в това Wink

# 84
Добре дошла отново на Веси25  Hug
Много ви благодаря за комплиментите за моята Нати  Hug
Честит ви първи сняг  Grinning

# 85
Аз днес ви четах, но непомня дали се включвах  newsm78
Честити месечинки на Лили, Ванеса и Симеон.
Веси добре дошла пак  Hug (получих снимките, ще ви има в другата тема  Peace ) Вики е много сладка  Heart Eyes
Да вземе да кажа и аз за килограмите. Като забременях бях 47, качих 13 и бях 60. След като родих много бързо стигнах до 51 за което много се радвах, но кърменето ми разказа играта и сега съм 55кг. Но вече кърмя само сутрин ще почна да се ограничавам защото не се харесвам. Пък и Зори с тези 55 кг. който иска да ги догони направо ме комплексира  ooooh! като се има предвит че съм 163 см. ако застана до нея ще изглеждам като самоходно кюфте  Crazy
За спането никога не е спал при нас, ако е спал то е било когато е бил нещо неспокоен и то само до като се унесе (като през това време аз седя до него а не лягам) и после пак в кревата. Просто ако го сложи при нас да спи това значи че аз нетрябва да спя  Naughty
При нас пък няма сняг  Crossing Arms а Хриси така го чака с нетърпение

# 86
Току що дадох за първи път попарка на Ани, мисля, че й хареса , но повече от половин паничка не можа да изяде и сега хълца Laughing Laughing Laughing
Тя не е спала от сутринта, от 8 ... Rolling Eyes
Вашите бебчета по колко време спят и по колко пъти на ден?

# 87
Преслав спи два пъти на ден - първия път към 10,30 ч за около 40 мин и вторият към 14,00 за около 2 ч. Сутрин се събужда към 07,30 ч а вечер си ляга към 22,00 ч.Събуждането му през ноща е да яде и пак заспива. Днес смятам да му направя кисел, но за вода ще използвам компот и като заври ще прибавя едно нишесте.Една приятелка така си приготвя за детето та реших и аз да опитам.След това ще пиша какъв е резултатът.

# 88
  • София, Борово
Виктор се буди към 7 ч. после заспива към 10 ч. до 11 и нещо. Обеден сън към 2 ч. за о/о 2 часа и вече заспива към 22 ч.

# 89
Здравейте и от мен.
При нас сняг няма, но пък как духа направо ще ни отнесе.
Добре дошла на Веси 25. Защо ли си мисля, че се познаваме Grinning.
Калоян става в 7.00, хапва и после си доспива докъм 9 (това с доспиването е отскоро, но пък на мен много ми харесва и се надявам да продължи по-дълго). След това през деня спи 2 пъти по 1,5-2 часа, но по различно време. Ляга си към 22.30.
Честити месечинки на Лили, Ванеса и Симеон.
За килограмите - все още ми е болна тема. По време на бременността качих малко и ги свалих 3 седмици след като родих, но имам едни 12 кг от преди забременяването, които така си стоят. Като се има предвид, че хич не съм висока. Не знам кога ще се взема в ръце и ще започна и аз диета.
Диси много страшно звучи. Това ми е един от големите страхове - задавянето. Половинката ме бъзика, че Калоян ще яде пюрета до 1 клас.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт