Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 304
  • 213
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Борово
Пак съм аз Embarassed
намерих по-евтин вариант на столчето на Чико http://papagal.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1891

# 91
Диди,това столче е страхотно.
Да ,много страшно звучи и за това от както е заспал все съм при него и си го гушкам и ме е страх да го оставя.
А ми като ще почвам работа и незнам.Все си мисля ,ако се случи при свеки.Пази боже. Praynig
Айде ,весела вечер на всички.

# 92
desi.a, дано не се повтаря случката, голям стрес си преживяла Hug
Дидиии, в магазина на Чиполино намаленията на играчките ли са само? И като завия на дясно от България, той се пада някъде в ляво по-надолу, но вижда ли се от улицата?

Ние днес бяхме до Джъмбо, с идеята да отида и до Чиполиното, но не остана време че яко закъснявахме за един детски рожден ден. Движението днес беше ужас, само на Цариградско стояхме 1 час в очастък, който обикновено се минава за 5 мин.  Crazy

А пък в снега количката се бута ужасно трудно, хем моята е с големи колела, не знам как ще се разхождаме, големи препядствия имаше по улиците.

Прекрасни снимки и клипчета сте показали Heart Eyes

# 93
Честит първи сняг и от нас!

Честити месечинки Лили, Ванеса и Симеон!

Деси, представям си какъв ужас си преживяла. Важното е, че си се справила в тази ситуация.

За спането - Али спи веднъж на ден по 2-2,30 ч.

За кг - бях 43 кг, качих 20 кг, сега съм 45 кг., висока съм 1,63 см. Чувствам се прекрасно, не ми личи, че съм раждала.

Ние вчера ходихме до Джъмбо и купихме на Али много сладка кошарка. Засега й харесва вътре - виси си права  Laughing

Днес за пръв път дадох на Али от спагетите Болонезе на Хип, много й харесаха, всичко си изяде. Вие давали ли сте? Пише, че са от 4-тия месец.

И сега един въпрос и от мен: Вие как, колко често и под каква форма давате сухарите? Аз давам на Али да си гризе сухара между храненията, но не знам дали е правилно така, но на нея й харесва ди си ги гризе.

Май още имах да пиша, но като се сетя пак ще се включа.

# 94
Как се правеха отпечатъци на крачетата с глина?Разслам я ,отпечатвам и после пече ли се  Blush newsm78

# 95
Как се правеха отпечатъци на крачетата с глина?Разслам я ,отпечатвам и после пече ли се  Blush newsm78

Не се пече. Оставя се да изсъхне само.

# 96
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

Честит първи сняг!

vesi_25, Добре дошла:)

Дианче, а да знаеш дали утре(неделя) ще работят Чиполино магазина?

Ането, и аз съм купила едно бурканче Спагети, но са с домати и тиквички и не съм ги давала още.

за килограмите - винаги съм била 49-50 кг. Когато забременях бях 51 кг. (малко преди това бяхме на почивка в Турция на АЛЛ Embarassed), а влязох да раждам 76 кг.. Сега съм 51 кг. без да взимам никакви мерки. Тези 1-2 килограма не ме притесняват, но имам нужда от тренировки малко да се постегна.
за спането - бебко си спи в неговото креватче, но понякога сутрин като изплаче го взимаме при нас - много хубаво се спи с него Simple Smile

# 97
  • София...........
Момичета и аз пробвах да направя отпечатъци с глина, но нищо не стана Sad При голям натиск едва се забелязваше нещо. Как точно ги правите и от коя глина купувате???

# 98
Ането, и аз съм купила едно бурканче Спагети, но са с домати и тиквички и не съм ги давала още.
Добре Joy
Момичета и аз пробвах да направя отпечатъци с глина, но нищо не стана Sad При голям натиск едва се забелязваше нещо. Как точно ги правите и от коя глина купувате???
И при мен точно така се получи т.е. не се получи, с два вида глина пробвах. Confused

cosmo, то това дето го продават по книжарниците не е никаква глина за мен, не се пече. Но ако си купила истинска глина е хубаво да го опечеш и лакираш, така става почти вечно.

# 99
  • София, Борово
Ането, ако идваш от центъра, завиваш на сфетофара на била на дясно и караш -магазна се пада в ляво - има огормен надпис Friends - това са комплекс магазини и пицария. Там е Чиполино - голям магазин е.
На сайта им може да се видят намаленията http://chipolino.com/eshop

# 100
Ей, ама те наистина хубави намаления. Тук в Красна поляна също има магазин на Чиполино. Само да се оправи времето... smile3508

# 101
Привет момичета
Честит първи сняг Nature Snowman
Ние малко сме се загубили в последно време,но се надявам,че не сте ни забравили съвсем.Аз започнах да ходя на работа доста активно,а и в последно време така ме заливат ангажименти и грижи,че не ми стига време за нищо.
   Иначе вече и ние можем да се похвалим с 2 зъбчета,за щастие излезнаха без да ги усетим,само малко намали яденето.
Гледам бебетата ни растат,мамите слабеят,значи всички са доволни.
   Няма да се уливам в писането,че имам МНООГО да чета.
Целувки от нас на всички smile3525
   П.П:Намирисва ми на Коледа и....  bigdance2

# 102
Глината я купих от Кауфланд,не я знам каква е  newsm78
За килограмите,бях 45 качих 15 и сега съм около 45,може и по-малко,искам да кача малко килограми,че не се чувствам много добре така,като бях по-пухкава се харесвах повече  Grinning
Спагети не съм давала,още не знам защо.
За спането,спи преди обяд и на обяд,а продължителноста на съня й е различна всеки ден,между 30мин. и 2 часа.Вечерта заспива в 20.00ч.
Лека нощ!

# 103
Диди, мерси за инфото Simple Smile
Рони, аз сухар не давам, Али въобще не иска да яде нищо в което има сухар Rolling Eyes
vessi122, не сме ви забравили, разбира се Simple Smile

Качих малко снимки, че не бях качвала от 6-тия месец. http://www.mart2008.snimka.bg/album.php?album_id=228647&pid=9025407

Космо, не се пече тая от Кауфланд. Дано ти станат хубави отпечатъците, после се похвали.

# 104
  • София, Борово
Анетоооо, много я харесваме ние Али! Ще се борим за нея да знаеш Heart Eyes На някои снимки е като фотомодел Hug
Веси, радвам се да те видя! Целувки на малката принцеска от нас Hug

П.П:Намирисва ми на Коледа и....  bigdance2
Защо не си направим едно парти в някой дестски клуб за Коледа?
Хубава вече от нас luvbed 1dating

Общи условия

Активация на акаунт