Как изглежда банята Ви - 6

• 108 138
  • 479
  •   1
Отговори
# 135
  • Countryside
И най-добрите фирми имат дефекти и брак  Hug Аз върнах котлоните ми на Сименс,  самата стъклокерамика беше фабрично на петна(или беше мостра  Shocked ), смениха ми ги без проблем. За Рока явно сме били късметлии.  Flutter

# 136
  • София
klaris,
тези плочки са много свежи!
  bouquet

# 137
  • при моите деца .....
Ето едни, които снимах в магазин, твоите същите ли са, или съм се подвела?

И ние сме си харесали същите плочки, но в розово и оранжево (не сме решили кой цвят!). Чакам майстора да направим проекта за реденето!

# 138
  • Варна
Klaris вече виждам снимките. Да, плочките са точно тези, но в случая ти си ги намерила на високата цена. Ние тук във Варна на ниската цена ги намерихме в два магазина. Единия беше Варненска фирма, но другия бяха Софийска фирма - Water House. Така, че ако си от София можеш да потърсиш къде са тези и да видиш дали там ще са на ниската цена както тук във Варна. Тази фирма имала магазин и в Бургас така разбрах в разговора ни, но не знам кои са и къде са. Wink
*Боби* в розово този модел ли си видяла. Аз в лилаво съм ги виждала, но в розова точно този модел не съм. Оранжевото и на мен също ми хареса, няма да сгрешите ако го вземете. Hug

# 139
Да се включа и аз. Най-накрая са получили от плочките, които поръчахме. Сега трябва да си ги вземем и да видим майстора дали вече е свободен. Дано не ми мине котка път и около Нова година да се започва тази баня. Отделно чакам кухнята, но това ще го споделям в другата тема!

# 140
Klaris вече виждам снимките. Да, плочките са точно тези, но в случая ти си ги намерила на високата цена.
мдааа, тези снимки са от магазин в Благоевград;миналата седмица отидох и до  склада на Кастелон К. в София, там са с 1 лев по евтини Shocked....Явно Sisil е права,  и има фирми, които внасят същите плочки на други цени  Thinking Ще потърся Water House  Peace М/у другото, днес видях още едни хубави лилави плочки-Ирис, само че продавачката беше толкова неориентирана, че не можа да ми каже кой е производителя.Знаеше само, че са испански....  Crazy

# 141
"Не се изненадвайте. Roca в Испания , като "Фаянс" в България".
Това е именно така,но не еизвинение.

# 142
  • София
М/у другото, днес видях още едни хубави лилави плочки-Ирис, само че продавачката беше толкова неориентирана, че не можа да ми каже кой е производителя.Знаеше само, че са испански....  Crazy
Предполагам, че става дума за Iris Ceramica http://www.irisceramica.com/ceramic/tiles-collections/
(Италиански са, не испански Simple Smile )
Нашите са на тази фирма, но още не са поставени, така че не мога да дам отзиви...

# 143
  • София
Jivotinche, molia te spodeli otkade vzehte plochkite na Iris i koi model. Az si haresah na sushtata fabrika i ustanovih che v Bulgres sa dosta po-evtini otkolkoto v Hikovi. Ti koga shte pravish bania? Mnogo iskam da ia vidia Praynig

# 144
  • София
Jivotinche, molia te spodeli otkade vzehte plochkite na Iris i koi model. Az si haresah na sushtata fabrika i ustanovih che v Bulgres sa dosta po-evtini otkolkoto v Hikovi. Ti koga shte pravish bania? Mnogo iskam da ia vidia Praynig

Точно от Булгрес ги взех. Поради същата причина - в Хикови бяха доста по-скъпи.
Модела, който аз взех е TXT
Червени и бели.
А банята се надявам да е готова преди празниците, ако не.. след нова година:(

# 145
  • София
Да попитам и аз.

Купихме плочки за малката тоалетна. За да не изневерим на стила си, ги взехме в много тъмен цвят.

http://www.sanchis.com/fotos/malta/catalogomalta.pdf  (Malta negro са нашите)

И след като се убедих от собствен опит, че стъклената мивка не става, се чудя как ще седят тези плочки с бялата керамика?? newsm78
Разчитам на вашите предложения как да го направим Hug

# 146
не знам, не ги виждам в този сайт Thinking

# 147
Момичета, търся дъска за тоалетната чиния с делфини, но да е от прозрачните, все едно са стъклени. Преди време ми подариха подобна, но се обели и днес от Практикер ми казаха, че при мокрене така се получавало. Сега обаче такава с делфини няма никъде, обиколих почти всички магазини и не открих. Много Ви моля, ако някоя от Вас види някъде да сподели,че банята ми сега изглежда направо трагично Cry

# 148
  • Countryside
Пробвай в Бриколаж, там имаше преди време разни по-шаранеки, имаше на миди, делфини и подобни морски. Също и в Генезис-а има, ама там цените са по-солени, дано са по-качествени и не се обели отново.

# 149
Момичета въобще не завиждам на тези от вас на които тепърва им предстои ремонт на банята. Плочките се оказаха най малкия проблем. Моята я прави един прехвален майстор някъде около месец и нещо. Тогава бях и бременна и не знам как не отметнах, толкоз не съм се ядосвала никога. Мина всичко, но поне да я беше направил както трябва. Ето малко снимки ако искате да видите.
Успех на всички.
http://www.album.GB/Gwendolin_7/?upload_done=1

Общи условия

Активация на акаунт