Отговори
# 300
  • Русе
Аз изобщо съм изключила, че имаме ноемврийски януарчета ooooh! Да е жив и здрав  Hug пък догодина ще наваксате с рд-то

# 301
Честит Рожден ден Бръмболина и Цвета! Бъдете здрави и много щастливи
Анджи честита годишнина и на теб

Имам един отчетен въпрос:
Има ли още януарчета, които не се хранят сами, а мама ги храни с лъжицата?
Гледах вчера "Часът на мама" и се попритесних  Rolling Eyes Май много си глезя детето или не мога да приема мисълта, че ще има ядене и по тавана  Crazy Rolling Eyes Tired
А дали има януарче, което въобще не иска да докосне храна,а да не говориме за самостоятелно хранене #2gunfire Пък аз хич не съм се притеснила.

# 302
  • София

Вики, зло да ви забрави, наистина! Да е жив и здрав Виктор, да расте умен, щастлив и безгрижен! Много целувки и прегръдки от нас със Симона! Simple Smile Heart Eyes  bouquet Не съм по картинките, но ти си знаеш - най-големият плюшен мечок е от мен за вас! Wink

Момичета, не че съм оторизирана да пиша, ама не мога да се сдържа - пратете малко положителна енергия на Мими на Сашето, пък като знам повече, ще пиша. И те са в редичката на по-сериозно болните. Sad

# 303
Момичета, не че съм оторизирана да пиша, ама не мога да се сдържа - пратете малко положителна енергия на Мими на Сашето, пък като знам повече, ще пиша. И те са в редичката на по-сериозно болните. Sad
Миличките, всички болнички винаги имат положителната ми енергия, дори без да го пиша в темата. Чувствам всички януарчета толкова близки... Много сили на Мими и на Саша!

# 304
Честит рожден ден на Цвета и Бръмболина!   newsm59 Желая ви здраве и много усмивки!

Анджи, честита годишнина! Любовта и разбирателството никога да не напускат дома ви!   bouquet

Честит рожден ден на Виктор на патерици!

Стискам палци всичко да е наред с Мими!

# 305
  • Русе
Много прегръдки за Мими и мама Саша  Hug
За яденето - Дени отдавна се храни сама. Като цяло се справя добре, като се има предвид, че не съм я учила. С по-течните храни имаме проблем, но какво да се прави  Crazy
За ръст и килограми - 92 см. и 16 кг.  Embarassed
Русенки, чувам, че се заформя купон в някой парти-клуб следващата седмица. Аз съм силно "за". Нямам претенции за ден.  Единствено вторник след 16.30 съм заета. Дени спи от 14.30 до 16.30 обикновено.
Целувам ви   bouquet

# 306
Честит рожден ден Цвета и Бръмболина!
Анджи,честита годишнина!
Саше,с вас съм!

# 307
  • София
Първо да ви поздравя  - Цвета, Бръмби, Андж! Бъдете здрави и щастливи! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Viki_76, да расте здраво, обичано, щастливо и пакостливо Вики, да нямате други РД с АБ!  Peace
Благодаря ви за палцестиксането, ние след обиколка на София все пак намерихме къде да направим снимка на белите дробове и диагнозата ни е вирусна не-знам-ква-си пневмония. Мими два дни беше отпаднала, с температура и само спеше, което не се хареса на докторката, която още вчера се усъмни за диагнозата, но се разбрахме днес да отидем на снимка. От 3-та градска само дето не ни изхвърлиха, не ми се разказва даже, а благодарение на Тити, стигнахме до МА, където точно за 5 мин ни снимаха и ни дадоха разчетена снимката.  Rolling Eyes
Сега си пожелавам Мимка да се стабилизира, днес е по-щура и няма температура.  Praynig

# 308

Общи условия

Активация на акаунт