Пробиотици?

• 622 953
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 645
Възможно е. На мен страшно зле ми действаше Линекс. Пробвай някой друг.

# 646
Купували ли сте Лактофлор биоплюс с фибрите и как ви повлия ? Аз нещо не съм доволна, усещам дискомфорт в корема и мисля, че е от него.Взимала съм от смучещите и от тях се чувстах добре, регулира ми се и стомаха.
Възможно ли е да не се понася добре даден пробиотик ?

Аз лично съм много доволна от Лактофлор. Пробвала съм и капсулите, и таблетките. На мен ми действат еднакво добре и двата вида.  Peace

# 647
  • София
Може би леко тъп въпрос ще задам.
Възможно ли е при дълъг прием на пробиотици да се изсветли изходеното?(не знам как по-тактично да задам въпроса)

# 648
# 649
  • София
Благодаря,Фата,но тази информация не е нова за мен.
Става въпрос за сина ми,който е със СРДЧ и от 3 месеца пие пробиотици,но понякога ми прави впечатление,че изходеното е по-светло някак и го свързах с пробиотика,понеже започна около 15 дена след започването му...Както и да е,скоро сме на гастро и ще я питам нея   bouquet

# 650
Благодаря,Фата,но тази информация не е нова за мен.
Става въпрос за сина ми,който е със СРДЧ и от 3 месеца пие пробиотици,но понякога ми прави впечатление,че изходеното е по-светло някак и го свързах с пробиотика,понеже започна около 15 дена след започването му...Както и да е,скоро сме на гастро и ще я питам нея   bouquet

Ле ле аз един път се изплаших с малката  Rolling Eyes
 По същия начин я забелязах, че няколко дни аките са по-светли (светло жълтеникави) и като се притесних. Звъня на личната тя ми каза, че това е сигнал за хепатит А и полудях.
Направихме изследванията, но нямаше нищо. Оказа се, че е от храната. Така, че не се притеснявай  Hug

# 651
Единственият качествен пробиотик, на който съм попадала и изпробвала, не го продават в аптеките, а трябва да ходя до производителя. Те пък имат една ужасна политика, че понякога не дават на дребно. Това е една лаборатория за пробиотици в София, които изнасят цели контейнери в чужбина и на нашия пазар не продават.
Всичко друго, включая и прословутия Ентересан, при мен не действа.
А Лактофлора ми е майтап, бонбонки. Simple Smile Него даже не го държат и в хладилник, но е вкусен.

Все още търся качествен СИНБИОТИК (т.е. пробиотик+пребиотик).

# 652
Единственият качествен пробиотик, на който съм попадала и изпробвала, не го продават в аптеките, а трябва да ходя до производителя.
Ще споделиш ли как се казва този пробиотик?

# 653
Беше LBB, после станаха Генезис. Днес чета, че са най-продаваните в САЩ и то на супер високи цени за тамошния пазар. Няма що, изтървахме ги на нашия пазар!

# 654
Този ли
http://www.matatama.com/vitamini-i-dobavki/Probiotik---LB-Probiotic#

Или този
http://www.capital.bg/biznes/2014/09/06/2374850_bulgarska_bakter … /?sp=0#storystart

Е, пише, че една от следващите стъпки е да го пуснат и на нашият пазар, само цената да не е е като в Щатите.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 17:23 от Lemy

# 655
За същия иде реч. Щом са пробили и в САЩ, а се продаваха в Русия, вероятно ще са скъпички... Жалко!

# 656
А какво ще кажеш за този от първият линк, пак е на същата лаборатория?

# 657
Вкъщи сме най-доволни от пробиотиците на Аквасорс, където водораслите играят ролята на естествена пребиотична среда. Пробвала ли си ги, grown?

# 658
Здравейте ! Въпросът ми може да се окаже и леко страничен. Значи става дума за човек с хронична инфекция стафилококова в носа. Възможно ли е отвреме на време да си капва по някоя и друга капка пробиотик в носа и така да се каже да "колонизира" с полезни бактерии ? Предварително се изяснявам, ако въпросът ми не е удачен !

# 659
Здравейте ! Въпросът ми може да се окаже и леко страничен. Значи става дума за човек с хронична инфекция стафилококова в носа. Възможно ли е отвреме на време да си капва по някоя и друга капка пробиотик в носа и така да се каже да "колонизира" с полезни бактерии ? Предварително се изяснявам, ако въпросът ми не е удачен !

Докато не излекува стафилокока всичко ще е като да пълниш пробито буре.

Общи условия

Активация на акаунт