Пробиотици?

• 623 155
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 285
Може ли потребителите на аквасорс да споделят наблюдения.Благодаря!

# 286
А знаете ли нещо за ARGI+ ?Това е пак на Форевър Ливинг.

# 287

Имам мнодо добри впечатления от Колактив 3.  Съдържа Коластра, лактоферин и пробиотика лактобацилус ацодофилус. Много добре ми се отразява на имунитета. Не мога да кажа дали пробиотиците в него ми действат добре на червата, тъй като за сега нямам проблеми в тази област, но за подсилване на имунитета определено при мен и в семейството има страхотен ефект. Подходящ е и за деца Повече информация има ТУК

# 288

Арги плюс е хранителна добавка с аминокиселината L-аргинин и витаминен комплекс. Аргининът създава азотен окис в организма, който азотен окис разширява кръвоносните съдове, подобрява се кръвоснабдяването, храненето на клетката, нормализира се кръвно налягане. Изобщо това е невероятен продукт за издържливост, за кръвоносната система. Самото откритие на аргинина получава преди няколко години Нобелова награда.
Аз и семейството ми си пием арги плюс когато ни предстои напрегнат ден, мои познати възрастни хора от много време пият сутрин алое с арги плюс и се чувстват много добре, като и двамата имаха сърдечни проблеми. На приятелка мъжът и е оператор и снима основно вечер, та беше започнал да каталясва по някое време през ноща и започна да пие арги плюс заедно с пчелен прашец - появи му се апетита, вечер не заспиваше вече на снимките, много беше доволен.

# 289

Арги плюс е хранителна добавка с аминокиселината L-аргинин и витаминен комплекс. Аргининът създава азотен окис в организма, който азотен окис разширява кръвоносните съдове, подобрява се кръвоснабдяването, храненето на клетката, нормализира се кръвно налягане. Изобщо това е невероятен продукт за издържливост, за кръвоносната система. Самото откритие на аргинина получава преди няколко години Нобелова награда.
Щом разширява кръвоносните съдове, да не се прима от от хора с хемороиди или разширени вени. Ще им разкаже играта. При ентерит също. Аз съм с ентерит и не мога да приемам мента именно поради съшия неин ефект.

# 290
Темата макар, че е за пробиотиците, си позволявам да цитирам за едно от действията  на аргинина - "Предотвратява развитието на тромби. Азотния оксид възпрепядства слепването на тромбоцитите по между си и слепването им със стените на кръвоносните съдове. Кръвта се разрежда, благодарение на което намаляват разширените вени, разнасят се хемероидните възли, ускорява се заздравяването на трофическите язви".

# 291
Мъжът ми взима Арги + и е доволен.Що се отнася до пробиотиците-на детето ми давам този на Форевър.Доколкото разбрах не е необходимо да се взимат само когато пием антибиотик, а е добре да се взимат 2 пъти в годината за прочистване на организма и възстановяване на чревния баланс.

# 292
който го разбира го прави, който не, си търси повод!
 Hug
Пробиотика действа и като подсилва имунната система.

# 293

Имам много добри впечатления от Колактив 3.  Съдържа Коластра, лактоферин и пробиотика лактобацилус ацодофилус. Много добре ми се отразява на имунитета. Не мога да кажа дали пробиотиците в него ми действат добре на червата, тъй като за сега нямам проблеми в тази област, но за подсилване на имунитета определено при мен и в семейството има страхотен ефект. Подходящ е и за деца Повече информация има ТУК

и аз да кажа за пробиотиците, в къщи си правим 10 дневен курс с пробиотици Бифидус и Ацидофилус, за да заздравим чревната флора, а и от там да стабилизираме имунитета. Давала съм пробиотика Бифидус на дъщеря ми (1г.6м.) при някаква алергия, мисля че беше от водата в минерален басейн и за 3-4 дни се изчисти.

Иначе редовно си ползваме Коластрата и много сме доволни. Да чукна на дърво, като усетя, че някой се разболява и давам до 10 коластри на ден и пресичаме настинката или пък раздразненото гърло! Simple Smile Peace

# 294
Пробиотиците трябва да се приемат с храна или скоро след хранене, защото храната разрежда стомашните киселини достатъчно и те могат да оцелеят в пътуването си през червата, докъдето им е мястото.
Много странно, аз знам че се пият на гладно newsm78  До сега съм най-доволна от Пробиен, но искам да го сменя малко. Някой пил ли е Лактера?
http://www.laktera.com/index.html

# 295
Правилно е да се пият на гладно, но става само с качествените пробиотици. Такива, които имат устойчива на стомашната киселина капсула и стигат невредими до тънките и дебелото черво. А такива са много малко на брой пробиотици.

# 296
Правилно е да се пият на гладно, но става само с качествените пробиотици. Такива, които имат устойчива на стомашната киселина капсула и стигат невредими до тънките и дебелото черво. А такива са много малко на брой пробиотици.

Пробиена който пия се разтваря във чаша с вода?

# 297
Щом се разтваря във вода и си доволна, смятай колко по-доволна ще си ако наистина пиеш хубав пробиотик. Този ако го приемаш на гладно пиши ги едно 90% от бактериите измрели още в стомаха.

# 298
Щом се разтваря във вода и си доволна, смятай колко по-доволна ще си ако наистина пиеш хубав пробиотик. Този ако го приемаш на гладно пиши ги едно 90% от бактериите измрели още в стомаха.

Ок, мерси. Кажи някой хубав пробиотик?

# 299
 Имам положителен опит само с пробиотика на Форевър http://www.flp.bg/bg/P_Probiotic_bg.htm
Преди това без ефект изпих един куп други пробиотици - и на капсули, и такива които се разтварят, и български и от И-херб. Без кой знае колко траен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт