Пробиотици?

• 622 799
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, наскоро започнах захранване, но бебето се запича от всичко, даже и от круша. Чудя се, ако започна да давам пробиотици ще има ли подобрение? Какви ще препоръчате за 7 месечно бебе?

Чудя се дали има бебешки ензими като чета това. Според мене и те биха помогнали. От пробиотиците със сигурност ще има. Да кажат майките за Биогая на капки за бебета и Ентеросан какво мислят.

# 496
Ензимите на Аквасорс са подходящи за бебета над 7 месеца, а пробиотиците - и за новородени. Давала съм на щерката.
Ентеросан не знам, но Ентерол давах без особен ефект. За Био гаята - нашия гастроентеролог не я харесва, казва, че не е от най-качествените пробиотици.

# 497
Благодаря ви много за вниманието и отговорите. Аз за Биогайа също четох противоречиви мнения, останалите препоръки ще проуча и пробвам.

# 498
Ще ви споделя за нещо, което много ми помага при стомашно - чревни проблеми и това е РАЗПЕЧАТКА. 10 лева струва по принцип и се е изчерпало на някои места сега. Представлява пчелен продукт комбинация от мед, восък, пчелен прашец и пчелно млечице и май и други съставки. Ако не сте алергични към пчелни продукти може да се взема сутрин 30 мин преди хранене.

# 499
 javor_bg А само дъвчеш и плюеш или и гълташ восъкът които остава.....?

# 500
Аз гледам да погълна абсолютно всичко.

# 501
Момичета, наскоро започнах захранване, но бебето се запича от всичко, даже и от круша. Чудя се, ако започна да давам пробиотици ще има ли подобрение? Какви ще препоръчате за 7 месечно бебе?

Лактофлор имат специален пробиотик за бебета и деца. Мисля, че беше Лактофлор Kids.  Дъщеря ми го дава на нейната дъщеря и е много доволна.

# 502
Ще проверя. Много благодаря   bouquet

Лактофлор имат специален пробиотик за бебета и деца. Мисля, че беше Лактофлор Kids.  Дъщеря ми го дава на нейната дъщеря и е много доволна.

# 503
Момичета, искам да пия  Лакто4 профилактично. Според вас в каква дозировка и колко време трябва да го вземам?

# 504
Здравейте, знаете ли нещо за пробиотик Perenterol junior. Ползвал ли го е някой. Моля споделете мнение.Колебая се да го давам ли на детето при положение че има запечено коремче. newsm78

# 505
Здравейте Simple Smile
Попрегледах темата, споменати са много видове пробиотични добавки. Обърках се.  Blush
Моля, който има опит и представа от Protexin Balance да сподели мнение. Добра комбинация ли е, качествен продукт ли е?
Бях 18 дена на различни АБ, препоръчват ми Protexin Balance за възстановяване,  укрепване и възвръщане на баланса.

# 506
Здравейте Simple Smile
Попрегледах темата, споменати са много видове пробиотични добавки. Обърках се.  Blush
Моля, който има опит и представа от Protexin Balance да сподели мнение. Добра комбинация ли е, качествен продукт ли е?
Бях 18 дена на различни АБ, препоръчват ми Protexin Balance за възстановяване,  укрепване и възвръщане на баланса.
Аз като гледам количеството на бактериите, чак си мисля, че има някаква грешка, но не няма такава и то е 100 милиона в капсула и дозата е две капсули дневно.  Това е несериозно малко и то уж английска марка   Rolling Eyes ! Тези в момента които пия на Джеймсън - http://jamieson.bg/content/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BE% … 82%D0%B8%D0%BA-10 са по 10 милиарда живи бактерии в капсула и даже съм пил и по 2 на ден. Има и много други с по 10 милиарда, даже на NOW има и някой продукти и с по 25 и 50 милиарда в капсула с 10 щама бактерии.

Това е най-важното нещо което всеки трябва да види в продукта колко живи бактерии пише,че съдържа и какви щамове. Точно от това се определя дали е изгоден един продукт или не !

Кой ти препоръча точно този продукт ? Не забравяйте, че и лекарите са много обвързани със дистрибуторите на лекарства !

# 507
Момичета, искам да пия  Лакто4 профилактично. Според вас в каква дозировка и колко време трябва да го вземам?
Един месец минимум според дозировката на етикета, но е важно и колко бактерии има в капсулите от което се определя и оптималната доза !

# 508
Благодаря за отговора, Грух-Грух .     bouquet
От това, което разбирам, имаш смут към количеството живи бактерии, които ти се виждат малко, така ли?
Тази марка ми я препоръча сестра ми, която живее в БГ. /аз не съм в Бг/
Тя е доволна, сама се е спряла на тази марка, пила е. Може би подтикната от това, че педиатърката на сина й (до колкото ми известно, тя не е обвъзрана с дистрибутори ) е препоръчвала миналата година детския вариант, след като е бил лекуван с АБ и са останали доволни от резултатите....  

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 19:21 от take a smile

# 509
Грух грух е права за броя на лактобацилите, това е важно. Аз например пия Пробиен, виж броя и ги сравни с препоръчаният ти. 100 милиона са наистина малко.
http://apteka.framar.bg/30017849/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8% … D0%B5%D0%BA%D1%81

Общи условия

Активация на акаунт