Пробиотици?

• 622 790
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 480
Много ценна информация за която благодаря на всички !

Имам още един въпрос. Много от нас познават дискомфорта в стомаха рано сутрин. Понякога той е свързан и с киселини. В такъв случай сутрин не е ли добре да съчетаеме приема на пробиотика със сода бикарбонат с вода или с някакъв чай, който да подтисне киселините и така да бъде по-добро действието на пробиотика?

# 481
Не мисля, че подтискането на киселините е добро решение. Преразгледайте хранителните си навици  Peace
Един единствен път в живота си имах киселини - бременна в деветия месец, след като ядох чесън  Sick

# 482
Содата бикарбонат, изтънява стените на червата Sad
А щом имате такава сериозна киселиност, ви трябва много качествен пробиотик, обвивката на който да издържи.

# 483
Може ли да ми препоръчате пробиотик при запек за дете на 2г. ?

# 484
Вкъщи сме най-доволни от тези: http://www.anhira.com/aquasource/produkti-akvasors/suplementi/probiotitzi
Подходящи са и за бебета  Peace

# 485
Искам да попитам. Sanastol сироп ще помогне ли при запек на 3 годишно дете.Казват че е пробиотик.Някой има ли мнение и опит по въпроса.

# 486
  • Бургас
Здравейте на всички мами,

У дома използваме Probiotic Complex на Dr. Nature
ето и линк
http://www.green-master.eu/index.php/products/health/dr-nature/6 … otic-complex.html

# 487
Саностола не е пробиотик, а витамини в комбинация с разни химични консерванти. Не бих дала такова нещо на дете  Peace

# 488
Четох че имало и  пробиотик Sanostol специал плюс вит. С плюс Цинк .За това питам дали ще  помогне за запек на дете.Моля за отговори  от опит.Благодаря предварително.

# 489
Намерих го в Гугъл - интересно, че не пише кои точно пробиотични щамове съдържа...

# 490
Намерих го в Гугъл - интересно, че не пише кои точно пробиотични щамове съдържа...
Виж под таблицата - http://sanostol.bg/probiotic.html

**пробиотична култура: lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus

Аз обаче не приемам такива описания, това е несериозно, но го виждам и на други продукти в които дават общото съдържание на бактериите, а не по отделно за всеки един щам ! Такъв продукт как би могъл да ти вдъхне доверие според вас ?

# 491
Този пробиотик Саностол  лятото го търсих и никакъв го нямаше по аптеките! Скоро не съм питала за него!
Давам пробиотика на детето ми 1 час преди или 1час след хранене!

# 492
Може ли да ми препоръчате пробиотик при запек за дете на 2г. ?

Препоръчвам Лактофлор Кидц сашета!
Ето какво пише: Специалната комбинация от полезни млечнокисели и бифидо бактерии допринася за доброто храносмилане, както и за поддържане на здравословния баланс на чревната флора. Олигофруктозата е естествен източник на фибри, който подпомага дейността на добрите бактерии и благоприятства храносмилателните процеси.

Аз пия от няколко месеца Лактофлор, защото също имам проблеми със стомаха и съм много доволна!
 Hug

# 493
Момичета, наскоро започнах захранване, но бебето се запича от всичко, даже и от круша. Чудя се, ако започна да давам пробиотици ще има ли подобрение? Какви ще препоръчате за 7 месечно бебе?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт