Пробиотици?

• 623 008
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 570
Предложете ми добър пробиотик при дисбактериоза - разстройство след антибиотик. Преди безотказно  ми минаваше от Нормофлор. Обаче казват,че е спрян и съм ужасена просто. пия ентеросан, но е различно. Моля помогнете ми.

Аз ти препоръчвам Лактофлор Peace

Още един глас за Лактофлор  Peace

# 571
Лактофлора е слаб.

# 572

На мен ми действа много добре. Lemy ти кой от видовете си пробвал и за колко време?

# 573
Линекс, Ентеросан няколко вида, Лактофлор, Пробиен, Acidophilus 4X6. Чак колко точно време съм пила всеки един от тях не помня.

# 574
Въпроса ми беше кой от видовете на Лактофлор? Извинявай, че не съм задала правилно въпроса си. Защото аз започнах с таблетките и сега съм с капсулите (биоплюс). Пия го от доста време вече и определено има ефект. И продължителността също има значение, трябва да се пие поне месец, за да има някакъв резултат.

# 575
Този
http://apteka.framar.bg/12006223/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE% … B0%D0%BF%D1%81-90
Аз от Пробиена видях резултат още на първата опаковка.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 17:57 от Lemy

# 576
Аз пия в момента Биоплюс капсулите и ми харесват. Важното е, че всеки си е намерил неговия пробиотик и е доволен от резултата  Peace

# 577
  • Лондон

Да.Наистина е много слаб,дори се чудя , как има хора които са доволни.Лактофлор е старо поколение и докато се чудеха ,дали да се съхранява в хладилник , по аптеките се беше по рафтовете и продължава да е.Но е чудесно,ако се чувствате добре от него,защото цената му е добра.  

цитат:
"Основен проблем при съхранение на пробиотичните култури е слабата им устойчивост към околната среда - температура, влажност, светлина. Затова  повечето пробиотици от по-старо поколение изискват съхранение в хладилник и  нямат гаранция за жизненост.
Усилията на нутрацевтичната индустрия в последните години са насочени към създаване на технологии, позволяващи на колониите от пробиотици да се запазят жизнени при стайна температура продължително време.  "

Аз искам това
http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=35 … =4013&cid=145

# 578
Oooo, аз от Лактофлор доста бързо имах резултат Naughty

# 579
Oooo, аз от Лактофлор доста бързо имах резултат Naughty

Аз също  Peace

# 580
  • София
Здравейте, всички! Hug
Много полезна тема и се включвам с питане, тъй като имам нуда от помощ. Четох назад, но някак не попадам на моя случай.
От дете съм със запек. Кога по-затегнато е положението, кога уж по-нормално. В последните 2 години съвсем се стегнах. И съм си на натуралакс. Иначе нещо не става. Дуфалкът ми е противен защото е на сироп. Не мога да пия такива неща. Сена съм пила през годините....както и да е. По-важното е, че се опитвам да намеря трайно решение с пробиотик. Препоръчаха ми инулин. Пребиотик.
Внимавам да имам добър хранителен режим- вегетарианка съм, ям плодове, зеленчуци, без пържено, без шоколад, зехтин, течности. Но не става.Правила съм консултации с доктори.....дават все едни и същи съвети. Пия лактофлор с и без фибри, но не помага.
Има ли подходящ пробиотик за запек? Да ме прокара трайно?

# 581
Някакви ензими от типа на мезимфорте или Креон взимаш ли ?

# 582
Благодаря на всички за отговорите и предложенията. Понеже никъде няма нормофлор си купих лактофлор, но пробиотик, а не този с фибрите. В аптеката ми обясниха,че при разстройство с фибрите не е за препоръчване. Доволна съм. Има резултат. Не е така светкавичен като при нормофлора, но определено действа! Ще продължа да го пия.

# 583
  • София
Някакви ензими от типа на мезимфорте или Креон взимаш ли ?
Не, не съм опитвала с ензими.

# 584
Здравейте и аз да се включа давам на детето си АБ за първи път,той е на 2г и 7 мес,давала съм му лактофлор кидс и линекс за запек,но сега ми препоръчаха био баланс,някакви наблюдения за тази марка,ако някой сподели ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт