Пробиотици?

• 623 035
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 555
Иначе те са толкова много видове бактерии, че откъде човек може да е сигурен какво му липсва в момента?
Караш по метода проба-грешка, и така докато намериш твоят Wink

# 556
И аз съм на този принцип Grinning

# 557
Az prepora4vam enterosan Trqbva oba4e da se darji zadaljitelno v hladilnika za6toto sa jivi bacili

# 558
Ентеросанът го изтеглиха от пазара перди две години. Сега нов ли има?

# 559
Аз да внеса малко цвят (образно казано) с едно видео, на което попаднах, в което са изтъкнати ползите на пробиотиците. Хем забавно, хем полезно  Peace
http://www.youtube.com/watch?v=hbjhR1_vLC8

# 560
wera88 хаха много забавно видео и то за любимия ми пробиотик Лактофлор Peace

# 561
  • Лондон
Кой щамове са за тънките и кои за дебелите черва, да зная за какво да гледам?

Ето, това са 6 вида щампа, полезни бактерии:

Лактобацилус ацидофилус – възпрепятства нежеланите микроби и им пречи да се размножават.
Бифидобактериум лонгум – изтласква вредните бактерии и намалява стомашночревните проблеми.
Бифидобактериум лактис – спомага за намаляване на киселинността (pH) и забавя растежа на нежелателни микроорганизми.
Лактобацилус рамнозус – предпазва стомашночревния тракт и пречи на вредните микроорганизми да се задържат в него и да причинят проблеми.
Лактобацилус булгарикус – поддържа чистотата и баланса на тънките черва.
Лактобацилус плантарум – запазва ключови хранителни вещества, витамини и антиоксиданти, за да противодействат на нежеланите съставки на храната, която приемаме.

В кои пробиотици се съдържат тези щамове?

БИО-КУЛТ капс.
разгледай тук

http://apteka.framar.bg/30026822/%D0%B1%D0%B8%D0%BE-%D0%BA%D1%83 … 0%D0%BF%D1%81-120

Аз предпочитам да е по веднъж на ден ,а не три пъти и сега съм на ПРОБИЕН саше * 10 ФОРТЕКС

# 562
Предложете ми добър пробиотик при дисбактериоза - разстройство след антибиотик. Преди безотказно  ми минаваше от Нормофлор. Обаче казват,че е спрян и съм ужасена просто. пия ентеросан, но е различно. Моля помогнете ми.

# 563
При мен точно дисбактериозата ме запозна с пробиотиците. Но аз освен разтройство, имах гадене и тежест в стомаха. Лекар ме посъветва да обърна внимание на начина си на хранене и да включва в менюто си пробиотик като ми даде Лактофлор. На мен ми помогна много, така че аз ти препоръвам него  Peace Аз дори все още го пия, защото позачетох за пробиотиците и ползите от тях и като цяло изглежда, че те са адски полезни и не вредят с нищо. Желая ти бързо оздравяване  Peace Знам колко е неприятно  Weary

# 564
Много благодаря за бързия отговор. Ще го пробвам. Дано да има ефект, че вече седмица съм само на ориз и препечени филийки и дежурство във WC. И мен ме наболява - долу в дясно и като хапна все ми бълбукат червата. Сутрин като се събудя е най-зле. Весели празници и нека всички да сме здрави!

# 565
agne , при мен беше подобно след АБ, затова и влязох неотдавна в темата. Пих ПРОТЕКСИН БАЛАНС на капсули. Страхотно ми повлия. Препоръчаха ми и зелена глина за пиене на Argital- пиене с утайката , ефектът е невероятен. Peace

# 566
Честит Великден на всички! Бъдете здрави, щастливи и имайте вяра в доброто!
agne аз също съм доволна от Лактофлор, цялото ми семейство го приемаме и  сега по празниците много добре ми се отразява на стомаха Wink

# 567
Предложете ми добър пробиотик при дисбактериоза - разстройство след антибиотик. Преди безотказно  ми минаваше от Нормофлор. Обаче казват,че е спрян и съм ужасена просто. пия ентеросан, но е различно. Моля помогнете ми.

Аз ти препоръчвам Лактофлор Peace

# 568

Ако можеш да намериш Нормофлор ти го препоръчвам. Най-силният, който съм пил някога от всички !

# 569
Честито Воскресение Христово!
agne опитай го. Надявам се бързо да ти помогне  Praynig
Иначе и на нас ни е полза сега след преяждането по празниците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт