Пробиотици?

• 614 712
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 855
Какво ще кажете за пробиотика Лактофор?
И как се пие - заедно с капсулата или праха в капсулката се разрежда някак?

# 856
АннаМария, според мен значение има не толкова броят бактерии в пробиотика, колкото това дали се освобождават на правилното място. Т.е., в твоя случай ще се концентрират върху подутия корем и ще елиминира дискомфорта, който го придружава.
newsm78 И това освен с проба-грешка, има ли как да стане ясно? Има ли различни видове?

Предполагам. Лично аз съм приемала два различни пробиотика. Периодите бяха различни - веднъж бях след лечение със сериозни медикаменти. Имунната ми система беше доста натоварена и честно казано не съм сигурна колко проработи. Вторият път беше по-скоро превантивно, но забелязах регулация в храносмилането. Тогава приемах пробиотични перли по препоръка на личната ми лекарка. Може би ще повторя Simple Smile

На мен в аптеката ми препоръчаха пробиотик peаrls.  Като твоите ли са Pink Bubbles? Взимам ги от седмица и има подобрение.

# 857
АннаМария, според мен значение има не толкова броят бактерии в пробиотика, колкото това дали се освобождават на правилното място. Т.е., в твоя случай ще се концентрират върху подутия корем и ще елиминира дискомфорта, който го придружава.
newsm78 И това освен с проба-грешка, има ли как да стане ясно? Има ли различни видове?

Предполагам. Лично аз съм приемала два различни пробиотика. Периодите бяха различни - веднъж бях след лечение със сериозни медикаменти. Имунната ми система беше доста натоварена и честно казано не съм сигурна колко проработи. Вторият път беше по-скоро превантивно, но забелязах регулация в храносмилането. Тогава приемах пробиотични перли по препоръка на личната ми лекарка. Може би ще повторя Simple Smile

На мен в аптеката ми препоръчаха пробиотик peаrls.  Като твоите ли са Pink Bubbles? Взимам ги от седмица и има подобрение.

Предполагам, че са същите. Ще ти изпратя линк на лично съобщение. Wink

# 858
Пробиотик + пребиотик = синбиотик
http://www.bb-team.org/articles/865_probiotitsi-prebiotitsi-i-sinbiotitsi

И нещо ново, на което попаднах като информация:

Актавис въвежда на българския пазар последно поколение пробиотици
http://www.actavis.bg/bg/news/LactaCare_Launch.htm
Благодаря   bouquet
А виж първия линк какво пише - "Тъй като на българския пазар е изключително трудно да си набавите хранителни добавки с включени пребиотици в състава им, ви препоръчваме да си ги набавяте от естествените им източници."

# 859
А виж първия линк какво пише - "Тъй като на българския пазар е изключително трудно да си набавите хранителни добавки с включени пребиотици в състава им, ви препоръчваме да си ги набавяте от естествените им източници."
Съдейки по коментарите под статията, тя е от 2008 г., вече има на пазара. На Актавис, за които съм пуснала линк, са също такива.  Simple Smile

Ето какво изкара Гугъла:
https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B1%D0%B8%D0 … D0%B5%D0%BD%D0%B8

# 860

Здравейте, може ли и на мен да изпратите линк. Предишните, които пих не оказаха нужния ефект.

# 861
[
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Здравейте, може ли и на мен да изпратите линк. Предишните, които пих не оказаха нужния ефект.
[/quote]

Препратих ти линка, аз съм доволна, определено решиха проблема със запека.

# 862

някой дали може да ми отговори..

# 863
някой дали може да ми отговори..
Ако питаш за Лактофлор, писала съм нееднократно, не е много добър, малко са му лактобацилите.

# 864
малко са му лактобацилите.

Като за профилактика става. Освен това няма и ПРЕбиотик в него.

# 865
грешка  Embarassed

# 866

Това да не са в една малка опаковка и на вид са като билковите хапчета и се дъвчат  Rolling Eyes Сега си спомних, че съм ги пробвала от майка ми - вкусни са Simple Smile Но майка ми каза, че освен това, нищо не са й помогнали... Аз тогава хапнах едно, така че няма как да кажа, но поне си спомних  Joy

# 867
Аз съм много доволна от пробиотика на форевър страхотен е  newsm10 newsm10 newsm10

# 868
Склонна съм да вярвам, че продаваните по каталог пробиотици са по-добри от аптечните. Едва последните години се заговори за пребиотиците, а фирмите кротко си ги предлагат от години... За мен и семейството ми съм се спряла на Аквасорските.

# 869
Възможно ли е да получиш изведнъж непоносимост към даден продукт. Бяхме в провинцията и пих домашно мляко. Цялото семейство пи, но само аз се разтроих, не съм яла нещо по-различно от тях.
Дали пробиотик ще ми помогне, защото сега пък съм се запекла.

Общи условия

Активация на акаунт