Пробиотици?

• 622 517
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 960
Препоръчайте ми пробиотик?
Бифидус и Ацидофилус на Асвасорс - от тях съм най-доволна, подходящи са и за бебета.

# 961
Има и по-евтини и качествени. Лятото трябваше да опитам с бързи темпове кой какъв е. Wink

# 962
Аз взимам за детето Флора за деца -комбинация от пробиотици, пребиотици и витамин В комплекс. Много съм доволна, италианско производство са и е с живи бактерии т.е. флакончето се активира и смесва при отваряне и така се гарантира наистина приема на живи бактерии.
Задължително взимам когато се налага да пие антибиотици, а и профилактично от време на време му давам да изпие една кутия за регулиране на чревната флора, че има чувствителен стомах.

# 963
Има и по-евтини и качествени. Лятото трябваше да опитам с бързи темпове кой какъв е. Wink
Казва се кои са, а не "аз знам ама няма да ти кажа"

# 964

Пробвах ги и ефект при мене нямаше !

# 965
Уф, неприятно. Възлагаш надежди на нещо, пък после се окаже, че са неоправдани  Confused

# 966
Тия жени на фирма daflorn кое ли са пили че те са десетки варианти.

# 967
Препоръчайте пробиотик от по- ниския ценови клас моля. Биогая, био баланс, линекс, пробиент, какво да избера?

# 968
Какво разбираш под нисък ценови клас? Тези, които ползвам излизат около 60 ст. на ден за дете или 1,20 лв за възрастен и за мен е ок.

# 969
Предполагам, че са много бройки в опаовка, но не мога да си позволя много паеи на куп.
Моля за мнението ви за тези, които съм изброила.

# 970
  • София
Аз взимам вече втора опаковка Лактакеър Плюс и съм доволна /колитът ми утихна/. Към 6 лв за 15 капс.

# 971
Някакви отзиви за това http://afya-pharmacy.bg/productbg/5694

# 972
Аз се престрашавам да похваля Пробиен  табл. Пия ги 5 ти ден вече след химиотерапия и нямам обичайните странични ефекти от химията. Явно вършат работа.

# 973
Аз купувам БИОкулт. Имат в различни опаковки- най-малката разфасовка е 15 бр за 6-7 лв, в зависимост от аптеката. С 14 щама са и не е нужно да се държат в хладилник. Малки капсулки са и дори 2 годишното ми дете ги поглъща без проблем.

# 974
  • София
А някой да е поръчвал от Iherb пробиотици? Да е доволен от конкретна марка от там?
Аз като цяло от тези на нашия пазар ефект не виждам, за това питам.

Общи условия

Активация на акаунт