Пробиотици?

• 614 927
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 080
Аб не съм пила, повече ме интересуваше преди или след хранене се пият, защото четох много противоречиви мнения по въпроса, в тази тема. Специално за тези двата попитах, защото за пръв път ги пробвам, а и имаха страници във Фейсбук.
Виж какво са ти изписали, и ако имат страница или сайт, попитай ако искаш.  

# 1 081
Понякога , когато пробиотика съдържа някаква съставка, която ще раздразни храносмилателния тракт на гладно е указано да се пие по време или след хранене. Пример: Биокулт.

# 1 082
  • Пловдив
Последния месец имам много упорит запек.Моля препоръчайте нещо добро

# 1 083
# 1 084
Понякога , когато пробиотика съдържа някаква съставка, която ще раздразни храносмилателния тракт на гладно е указано да се пие по време или след хранене. Пример: Биокулт.
Ох, не ги знам вече. Преди си мислех, че за всички е еднакво, но се оказа, че не  етака.
Ето отговора от Про Комбо:
Здравейте,
продуктът ProCombo може да се приема и преди храна - добре е да има отстояние от около час-два между изпиването на капсулата и храненето.
Интересно е, че най-добрият пробиотичен ефект се получава, ако продуктът бъде приеман вечер - точно преди лягане. Причината е, че през нощта стомашно-чревният тракт е в покой и тогава пробиотичните бактерии могат най-безпрепятствено да заселят червата.

От Провиотик:
Здравейте, няма значение кога приемате ПроВиотик, повечето ни клиенти го ползват сутрин. Може да се взимат няколко таблетки дневно, ако усетите дискомфорт на стомаха.

А от Lactacare, изобщо не получих отговор.   Crossing Arms

вилиана
, при мен действат сутрин на гладно - сушени сини сливи накиснати вечер, зелев сок, пектин, овесени трици с кисело мляко. Не всичко накуп, естествено  Laughing
Казвали са ми и за киви, не съм пробвала.

# 1 085
Аб не съм пила, повече ме интересуваше преди или след хранене се пият, защото четох много противоречиви мнения по въпроса, в тази тема. Специално за тези двата попитах, защото за пръв път ги пробвам, а и имаха страници във Фейсбук.
Виж какво са ти изписали, и ако имат страница или сайт, попитай ако искаш.  

Благодаря за отговора. Вече почти изпих антибиотика /5 дни/. Процедирах - АБ в 11 и 23ч, пробиотик 2 пъти, половин час преди обяда и вечерята, защото сутрин почти се застъпва с АБ. Пробиотик се приема 1-3 пъти дневно според указанията до изчезване на неразположението и после може 1 път дневно поддържаща доза. Иначе за прием само на пробиотик - 30-60мин преди хранене, за да могат бактериите да се захванат за стените на храносмилателната система. По тази логика е най-добре нощем, но кой ще си прекъсне съня заради това. Като цяло се дава, че преди хранене може, но след хранене - не, освен ако не е много след хранене, което пак е на гладно. Благодаря и за отговорите на производителите.

# 1 086
А кой пробиотик ти бяха изписали?

# 1 087
А кой пробиотик ти бяха изписали?

Не ми бяха изписали определен, докторът каза да взимам задължително с АБ, но аз си знам, разбира се и взех това, което винаги ми помага - Лактофлор Био Плюс 90 капсули.  Някога благодарение на него се отървах от хроничен запек. Общо за 6г съм изпила 6-7 опаковки и винаги ми действа много добре. При запек се пие 3х1 и за 2 седмици няма и помен от него, регулира идеално стомаха и мога да се храня, както поискам.

# 1 088
Лактофлор веднъж и аз бях почнала да го пия, но ми подейства доста силно.., повече отколкото исках  Embarassed

# 1 089
  • София
Naturalax на NATURE'S WAY.

# 1 090
  • Пловдив
Peace  с много вода

# 1 091
Лактофлор веднъж и аз бях почнала да го пия, но ми подейства доста силно.., повече отколкото исках  Embarassed

Ако имаш предвид разхлабване на стомаха, това не е необичайна реакция, тъй като храносмилателната система се прочиства от патогенните бактерии и токсините. В рамките на 2 седмици трябва да се нормализира всичко и ходенето до тоалетна да е като по часовник и без никакви отклонения.

# 1 092
Понякога пробиотика не е достатъчен. Аз самия съм доста резервиран към Лактофлор, но това си е мое мнение.

# 1 093
  • София
Peace  с много вода
Да. Peace

# 1 094
Floten как е?

Общи условия

Активация на акаунт