Пробиотици?

• 614 922
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 065
биобаланс не е лош пробиотик и е на достъпна цена, а и с много приятен (поне за мен вкус), но си е по-слаб.

Пих и омнибиотик. Много добре действа. На вкус е ... никакъв. Малко е скъп, но то като сметнеш и колко опаковки от другите ти трябват уж по-евтини, май всъщност е е чак толкова скъп.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 16:06 от becky bloomwood

# 1 066
  • София
Видях, че има Омни Биотик панда за бебета. Ако е по-добър от Био Бланс, да давам него. newsm78

# 1 067
много по-добър е като действие, но на вкус био баланс ми харесва повече.. бих казала, че ако нуждата е умерена, биобаланс може, но за по-сериозни проблеми, омнибиотика е супер.

# 1 068
  • София
Искам да регулирам изхожданията и да повлияя на коликите. Не знам, дали това е умерена нужда. Blush За мен е важно т.е. вероятно ще питам педи и ще пробвам.
Не, че цената е определяща, но при тази разлика предполагам, че ще е по-добър вариант.
Вкусът не е толкова определящ, защото го давам с кърма или чай.

Пробиотик как се дава по време на прием на АБ (за възрастен човек питам)? Едни ми казват преди, други след, а трети- заедно с АБ. Аз знам, че трябва да има 2 часа разлика.

# 1 069
ако нямаш финансови съображения, не го мисли за пандата. един от наистина добрите пробиотици е.

# 1 070
  • София
Мерси. Определено ще го пробвам.

# 1 071
Искам да регулирам изхожданията и да повлияя на коликите. Не знам, дали това е умерена нужда. Blush За мен е важно т.е. вероятно ще питам педи и ще пробвам.
Не, че цената е определяща, но при тази разлика предполагам, че ще е по-добър вариант.

Пробиотик как се дава по време на прием на АБ (за възрастен човек питам)? Едни ми казват преди, други след, а трети- заедно с АБ. Аз знам, че трябва да има 2 часа разлика.

И аз искам да знам за АБ и пробиотик. Днес ми изписаха и двете и ми казаха да ги пия заедно задължително, но не и как точно. Мислех АБ да е в 10 и 22ч, а пробиотика 3 пъти дневно - половин час преди всяко основно хранене. Моля, споделете, ако имате опит.

# 1 072
  • София
Скрит текст:

И аз искам да знам за АБ и пробиотик. Днес ми изписаха и двете и ми казаха да ги пия заедно задължително, но не и как точно. Мислех АБ да е в 10 и 22ч, а пробиотика 3 пъти дневно - половин час преди всяко основно хранене. Моля, споделете, ако имате опит.
Аз знам за 2ч. разлика м/у АБ и пробиотика, но не съм сигурна, кое се пие първо.

# 1 073
Пробиотикът се взема поне 2 часа преди АБ

# 1 074
  • София
Мерси! Peace

# 1 075

Благодаря! А знаете ли каква е логиката? Ще се радвам на някаква допълнителна информация. Simple Smile

# 1 076
 Пробиотикът се пие с 2 -3 часа разлика от антибиотика, защото антибиотика убива, както лошите, така и добрите бактерии, най - общо казано.

# 1 077
Пробиотикът се пие с 2 -3 часа разлика от антибиотика, защото антибиотика убива, както лошите, така и добрите бактерии, най - общо казано.

Благодаря, знам как действат и двете, имах предвид някаква статия, изследване или др., свързани с паралелния им прием, но ще потърся. Струва ми се най-логично пробиотика да се пие 2ч СЛЕД, а не преди AБ, за да не убие последния пробиотичните щамове. Но тъй като АБ остава в организма и действа цялостно, се чудя каква е изобщо разликата кое кога е, но както и да е. Доктор ми е казвал и кисело мляко да не ям, докато пия АБ, защото намалявало действието му, но ми се струва доста преувеличено твърдение.

# 1 078
Скрит текст:

Благодаря, знам как действат и двете, имах предвид някаква статия, изследване или др., свързани с паралелния им прием, но ще потърся. Струва ми се най-логично пробиотика да се пие 2ч СЛЕД, а не преди AБ, за да не убие последния пробиотичните щамове. Но тъй като АБ остава в организма и действа цялостно, се чудя каква е изобщо разликата кое кога е, но както и да е. Доктор ми е казвал и кисело мляко да не ям, докато пия АБ, защото намалявало действието му, но ми се струва доста преувеличено твърдение.

Ако не е указано на опаковката, започнах да питам производителя.
Та в този ред на мисли да похваля Про Комбо, веднага ми отговориха хората, и да се оплача от Провиотик, - чак след една седмица благоволиха да ми обърнат внимание, бях го изпила вече.  Laughing

# 1 079
Скрит текст:

Ако не е указано на опаковката, започнах да питам производителя.
Та в този ред на мисли да похваля Про Комбо, веднага ми отговориха хората, и да се оплача от Провиотик, - чак след една седмица благоволиха да ми обърнат внимание, бях го изпила вече.  Laughing

Питаш производителите на всеки пробиотик как се пие спрямо антибиотиците? Много похвално, не всеки би се сетил. Обаче споменаваш вида на антибиотика, който пиеш и те ти обясняват конкретно спрямо него или ги питаш общо как се пие АБ заедно с този и този техен продукт? Извинявам се за въпроса, наистина ми е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт