Пробиотици?

• 622 921
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София /Абсурдистан
 Да се запиша при вас  Peace
Някой поръчвал ли си е пробитици, коитода не трябва да се пазят в хладилник от тук http://www.iherb.com/search?kw=probiotic
Моля ако някой е поръчал вече от тук, да даде мнение. Предварително благодаря  bouquet

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 18:19 от Unknown_lady

# 1 051
Да се запиша при вас  Peace
Някой поръчвал ли си е пробитици, коитода не трябва да се пазят в хладилник от тук http://www.iherb.com/search?kw=probiotic
Моля ако някой е поръчал вече от тук, да даде мнение. Предварително благодаря  bouquet

Здравей! Потърси темата за iherb,  там ще получиш много полезни мнения. Намира се в раздел Пазаруване от чуждестранни сайтове.

# 1 052
Съвсем скоро пих БиоКулт, след прием на два вида орални и един венозен антибиотик.Останах доволна.Разминах се с остра диария, която получавам от пеницилиновите АБ.Не ме спааи от гъбички, обаче

# 1 053
Candea другия път. Но и той не спасява Sad

# 1 054
От гъбички до сега са ме спасили само Бифидус и Ацидофилус на Аквасорс. Иначе и аз задължително бях с гъби след АБ.

# 1 055
Взимала съм няколко пъти от айхърб по препоръка на денис, странното е че ние получаваме усилен запек от техните пробиотици  Thinking Цялото семейство  Thinking

# 1 056
Вероятно не са вашите пробиотици  Peace
Пробвайте други. Това, което съм открила за себе си е, че продукти с едни и същи имена на различни фирми имат огромна разлика.

# 1 057
Дискутирали ли сте Proviotic?
Напоследък чета много за него....

# 1 058
и аз влизам да попитам за него.Освен за стомашно чревни проблеми пише, че усилва имунитета

# 1 059
70 % от имунната система се намира в червата Wink

# 1 060
Аз пих Провиотик преди няколко месеца, но само една опаковка, ефект не видях. Не зная до колко може да се очаква някакъв ефект за това кратко време, но не ми се дават по 15 лв. на 5 дена, ако ще го пия месец-два.
Пробвах и Прокомбо, и Лактакеър дейли... същата работа, не знам какво ми се случва.

# 1 061
С всички е така Simple Smile Sad

# 1 062
  • София
Здравейте,

може ли да ме посъветвате кой пробиотик е по-добър за бебе: Lactoflor baby или Bio Balance Baby?

# 1 063
и аз влизам да попитам за него.Освен за стомашно чревни проблеми пише, че усилва имунитета

Давам само Proviotic на децата, защото са с алергия към млечния протеин и само този става за тях. Леко ги запича, но обикновено го давам по време на антибиотично лечение и това е търсен ефект. Не съм забелязала да въздейства на имунната система (може би трябва по-дълъг курс).
Аз пия Протексин баланс, а с антибиотик - Линекс Форте и Ентерол задължително.

# 1 064
Инулин  Peace
Особено за стомаха е уникален Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт