ПЛЕТАЧКИ засмени майсторят зимни премени

• 38 048
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Я да видя правилно ли те разбрах - ако искам да си поръчам три пакета от три различни прежди,доставката ще ми струва 4,7+3,7+3,7 Евро?

# 166
Аз моето Ализе го взех за 2,50лв 100 гр, според мен не е скъпо,турските по принцип са си евтини, взех си и обикновен меланж,не програмиран,пак Ализе,те пък бяха по 2 лв/100гр

Ето това пуловерче на Ивчето е от меланж за 2 лв - точно 100гр ми стигнаха за дрешката Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175687&pid=4079018
И аз съм икономична,не си мисли Laughing

Амели, откъде пазаруваш?
Последно си взех Ализе Кашмира за 5,50, после видях в съседно магазинче по 5 лв.
Ализе Велуто - 100% вълна за 4,50 лв.
За толкова ли се продава?

# 167
Я да видя правилно ли те разбрах - ако искам да си поръчам три пакета от три различни прежди,доставката ще ми струва 4,7+3,7+3,7 Евро?
мдаа, така е  Grinning

# 168
  • София
Снимах подобреното постижение - ама така и не съм качила снимки...  Tired

# 169
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein, шала е ЖЕСТОК! Черно и бяло,предполагам? - не различавам добре от снимката

мерси много  Hug

да черно-бял е, снимах по нощите, че исках да го покажа...
дано и на мацката да и хареса...
сега да видим как ще се преборя със шапката.

много ми се спи Tired,
незнам кога ще намеря време да я правя Whistling

P.S. пак съм аз,
докато търсих подробна схема на шапката попаднах на жесток сайт с какви ли не модели за дамско, бешеко, на 1 на 2 куки  Crazy
има обаче един проблем Rolling Eyes
упътването как се плетат е безплатно, но не е схема, а е написано с думи (на немски) ooooh!
половината съкращения не ги разбирам...а и ми се струва тъпо да няма схемичка  Rolling Eyes
ако някой има интерес ще пусна линк, но няма да имам време да превеждам Blush

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:06 от asyalein

# 170
...

P.S. пак съм аз,
докато търсих подробна схема на шапката попаднах на жесток сайт с какви ли не модели за дамско, бешеко, на 1 на 2 куки  Crazy
има обаче един проблем Rolling Eyes
упътването как се плетат е безплатно, но не е схема, а е написано с думи (на немски) ooooh!
половината съкращения не ги разбирам...а и ми се струва тъпо да няма схемичка  Rolling Eyes
ако някой има интерес ще пусна линк, но няма да имам време да превеждам Blush

пусни линка, плз
има кой да ми превежда от немски
10х Simple Smile

# 171
И аз за линк  Praynig. Аз досега си ползвах ето това:
http://www.junghanswolle.de/shop/SID_jd7c2ALJ2aSRPcGqcvzA38eySa3 … 01/HI=menue_links
А обясненията и схемите се дърпат, но не са толкова много иначе има страхотно добро обяснение на знаците, поне на мен ми е много полезно Embarassed

# 172
Ох, момичета, с тези дебели игли не ми се получава плетката никак, направо се отчайвам!!! Cry Cry Cry
Ама пак ще пробвам след някой друг ден, ще стане жилетката на дребо няма къде да ходи, я!!! Hug

# 173
ето линка

Драги ми г-не, в този сайт няма схеми Rolling Eyes
само обяснения с думи...

значи: избирате си езика и после кликате по картинките.
на аксесоари излизат 20 страници  Party
има много интересни модели!!!!

успех и да показвате Wink

# 174
Амели, какъв вид прежда с марка Ализе плетеш? А какъв е съставът `и? Явно са много видове Ализе-тата. Тези цени много ме заинтригуваха. Аз все попадам на разни от 5,50 лв. нагоре за 100 гр., при това със сравнително малка дължина на нишката. Пуловерът на щерка ти е разкошен.  Grinning
Асялайн, благодаря! Пускан е тук този сайт. Но все пак беше мило да споделиш. Ще разнищим и съкращенията.  Hug

# 175

Асялайн, благодаря! Пускан е тук този сайт. Но все пак беше мило да споделиш. Ще разнищим и съкращенията.  Hug

ами личи си, че не влизам тук Blush
има ли някъде сбирка с линкове за подобни сайтове?
ще е доста полезна за неориентирани като мен Peace

аз не съм наясно как да наддавам в началото шапката така, че да не е кръгче дъното, а да е елипса newsm78
и как да наддавам за периферията newsm78

аз давам луди пари за прежда Tired
добре, че чат-пат ги намаляват и си купувам това-онова Rolling Eyes

# 176
Да, аз оттук плетох на Елица шапката с помпоните. Имат си и форум, в който можеш да споделиш ако имаш проблеми с обясненията Wink
В библиотеката има линкове с подобни сайтове.

# 177
мерси  Hug,
ще погледна в библиотеката Peace

нямам време и в немски форум да пиша Whistling

# 178
# 179
Асялайн, преглеждам раздела с аксесоарите от онзи сайт и забелязвам, че освен описание с думи има и схеми със знаци и означения към тях. Обаче трябва да превъртиш съвсем докрай страничката. Не знам как е в другите групи. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт