Отговори
# 150
Сладка Хапка, това е невероятен коледен подарък за едно малко момиченце, браво на вас   bouquet  bouquet  bouquet Възхищавам ти се.

# 151
 Hug Браво сладка хапка,поздравления...много се радвам за вас и Мери.Сигурна съм ,че това ще е най-щастливата и Коледа...
Това,което сте направили е много хуманно и бъдете сигурни,че доброто ,което сторихте ще ви се върне стократно...

Преди половин година моята най-добра приятелка си осиновиха момиченце...бях го споделила тук...Много им беше трудно,докато Ани-така се казва малката ,свикне.. 3 месеца,всеки ден ходиха на детски психолог,но сега всичко влезе в релси и са много щастливи...
Това ,което моята приятелка ми разказа,направо ме ужаси...Малката и разказвала как са ги били с тупалка,когато някой не си е подреждал дрешките  Sad  Close, тя не знаеше наименованията на елементарни предмети,да не говорим ,че не беше опитвала много плодове и зеленчуци  Cry Ани бе на 5 годинки ,когато я осиновиха,а  умственото и интелектуалното и  развитие ,според думите на психоложката е било като на 2-годишно дете  Sad Да не говорим ,че за 2 месеца ,след като си я взеха,детето порасна с 20 см  Rolling Eyes ...липсата на питателна храна е възпирала дори физическият растеж...

Извинете ме ,че споделям това в този радостен за сладка хапка момент,но така можем още по-добре да оценим какво означава да вземеш под крило едно изоставено в дом дете...и държавата по всякакъв начин би трябвао да стимулира хората,които имат желание да осиновят или да станат приемно семейство на деца от домовете за сирачета...

цвете,тук се купуват подаръци на децата за Нова година..Но ние сме по българската традиция  Wink,чакаме подаръка на Коледа...Написахме писмото до дядо Коледа още преди 2 седмици и даже имаме поръчка за конкретен подарък-http://www.oyuncakids.com/pinfo.asp?pid=1950..докато не изкупим всичко на тема CARS,се е видяло че няма да спиране  Rolling Eyes ...
Чудя се обаче,коя ще е следващата тема...
И правейки връзка с написаното по-горе..Как ми се иска да мога да заведа сина си в един дома за изоставени деца...не знам дали би разбрал на тази възраст,но съм сигурна че ще му направи впечатление...как живее той и с какви играчки си играе...и как има деца ,които жадуват за една обикновенна ,но нова играчка и много ,много любов и внимание...ех...ех...

И най-накрая да ви се похваля,днес приключих и с коледните сладки  ooooh!.Направих само 3 вида,но станаха много вкусни и красиви...утре ще ги щракна...преди моите мъже да са ги унищожили  Laughing

# 152
  • Истанбул
Сладка хапке,
поздравявам цялото ви семейство за голямата човечна постъпка!  bouquet Hug  bouquet
Сигурна съм, че ще получите отговор на хуманноста си чрез щастието на малката пртинцеса и ви пожелавам това да стане в най-скоро време, когато тя и децата ви преодолеят първия (и естествен) стрес от срещата със дом и семейство за нея и на нова сестричка за тях! bowuu
Какво щастие и удовлетвореност ли изживявате!? Блазе ви!  bouquet

# 153
  • Истанбул
Сладка хапка Дядо Коледа наистина ви е донесъл безценен подарък а вие с вашата постъпка сте дарили на едно дете дом ,семейство,обич.Едно голямо Браво за Вас ,голям севап сте направили  bouquet  bouquet  bouquet

# 154
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Сладка хапка, поздрвления за това което сте сторили! Hug Hug Hug Hug Както казва Бенмари, доброто ще ви се върне стократно във формата на радост и смях! Малка Мери добре дошла сред нас! Хиляди целувки и прегръдки за теб и сестричката ти! Heart Eyes Hug  bouquet Hug Heart Eyes

Момичета, кокичета хайде на отчет!  Joy Кой ще идва със сигурност на 27 или кой няма да идва! Да се надявам, че на втория въпрос няма да има отговор  Hug Трябва да ви дам напътсвтия за къщата ми!  Party Със Стеффи-К сме ви запланували голяма софра!  bowuu

# 155
Sladka hapka, честито и поздравления за благородната постъпка!   bouquet  bouquet  bouquet
 Осигурили сте най - хубавият възможен коледен подарък и за вашето семейство и за мъничката Мери! Hug
Да ви е жива и здрава и да ви обича безкрайно!

# 156
Много, много ви благодаря!!!

# 157
Здравейте имах вирус на компа и неможех да пиша.
Сладка хапка поздравления за това което сте направили1 Похвално етова! Много радостно моменти с Мери ви желая   bouquet
Дризе благодаря за гостоприемството. малко беше но друг път повече  Hug а Бериа е толкова красива, за малко само успяхме да я видим, сладко си спеше.
Бз бързо оздравяване ти желая1 липсваш ни  Heart Eyes

# 158
Sladka hapka  Hug Страхотна новина! Бог да ви пази! Дано по света има повече добри хора като вас! На мъжът ми му се насълзиха очите, докато коментирахме каква невероятна Коледа и бъдещ живот сте подарили на Мери, продължихме с темата за домовете и децата, които срещнахме, докато раздавахме лакомства за Байрама. Желая ви много щастливи мигове с новия член на семейството. Добре дошла Мери! Hug
Benmary и аз съм си мислила да взема Иво с нас, докато посещаваме домовете за сираци и изоставени деца и много скоро ще го направя. Опитвам се да му говоря и му обяснявам, че много деца нямат такива играчки, такава храна и топло и уютно легълце, в което да се сгушат.И милият ми бебок, когато му се скарам ми казва "МАмо ако искаш дай от моите играчки на децата дето нямат. Аз  не слушах, не викай. Всичко е Наред" HugМисля, че от малки децата ни трябва да знаят, че има техни връстници, които живеят по много по- лош начин. Така ще възпитаме едни добри и милосърдни млади хора.
Бенмаръ-това, което Ати си и поръчал на Дядо Коледа е страхотно  Peaceдобре, че Иво спи и мога на спокойствие да го разгледам Laughing В МАк има писта и и Док  и МАккуин ли? Или те са отделно? Ама и цената му е много.... добра Laughing
Сега разгледах сайта и забелязвам , че има много играчки, които тук не съм ги виждала. Страхотни са. Ето още един повод да посетя Истанбул-ще напазарувам на Ивчо!

# 159

coming soon  Wink

# 160
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Тиха нощ, свята нощ.
Всичко спи, сал една
свята двойка над своя син бди,
над главица със руси коси.
А навред тишина

Тиха нощ, свята нощ.
Вест дойде най-напред
от пастири пресекли нощта,
чули ангел да носи вестта,
че Христос се роди!

Тиха нощ, свята нощ.
Две очи - и във тях
нежен поглед сияещ от смях,
лъч надежда достига до нас
за спасителен час!

Момичета, желая Ви прекрасна бъдни вечер със семействата ви и весела Коледа! По Коледа стават чудеса!

# 161
В  днешната тиха и свята нощ,пожелавам на вас  и семействата ви,много здраве и щастие...

Дано сме били послушни и дядо Коледа да остави под елхите ни хубави подаръци  Laughing

# 162
Весела и Щастлива Коледа на всички вас.
Сполука и здраве на семействата ви!

# 163
И аз се присъединявам към пожеланията за  Една прекрасна, топла и уютна  семейна Бъдни вечер!!!  
Весела Коледа на вас и вашите семейства!!!
Много подаръци под елхата за малките човечета! И нека всички станем по-добри![/size] [/size] Ние отиваме на гости при мама и татко. Утре ще ви поздравя за добро утро с Коледна закуска (само дано успея да се събудя преди вас)
Целувки на всички!

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 19:20 от tsve_te

# 164
  • Истанбул
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МОМИЧЕТА!!!

Желая ви здраве, щастие и весели празници!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт