Весели и малко сополиви, АВГУСТинчетата са щастливи!

• 12 353
  • 269
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Здрасти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от нас...

Гледам че сте отворили темата за ШАМАРЕНИТЕ ФАБРИКИ - ами аз какво да ви кажа...Ние имаме опит в много глупости и дяволии - в градинките търсим акита и ако намери си ги маже навсякъде, че даже и по устата имаше веднъж, влиза да се къпе в пералнята, иска и при баницата във фурната да влиза, за телефоните и дистанционните - няма да обяснявам томи е мъка за тях, готвим манджи от един ходещ плъх - играчка, вдига на сервитьорките полите по барчетата, крие си бибите там където само той си знае, папмперсите - чисти, мръсни - всички на боклука, а като е пълна кофата хвърляме малко боклук по земята за да има място за чистите памперси - АБЕ МЪКА МИ Е...Някой път го шляпвам, ама какво да го направя - диваче си ми е !!!

Само да си ни живи и здрави, че сега ядовете ни са малки - а като пораснат как ли ще ни побелеят косите от тяхххх....не искам да знам какво ни чака че може да се отчаям!

# 16
  • ГОре на черешата...
Ния, Андриан е с очилата...а тия педита с тяхното физиологично кривене  #2gunfire
Заведете си децата на преглед. Специалистът ще прецени най-добре

# 17
Ама и вие с тези очета ме шашнахте.
И аз разбира се мисля, че от време на време го криви. сега уж се оправи, но май няма да изпусне и този преглед, а така ми писна да се вторачвам.

# 18
  • ГОре на черешата...
Бате Жоро, никого не искам да шашкам, просто ви напомням да заведете децата на преглед - прекалено са малки да кажат, ако не виждат добре, а това може да прогресира твърде бързо и после да коства по-дълго време за лечение.

Ще се радвам ние да останем единствените с такъв проблем.

# 19
О, Мариета, аз се радвам че сподели.
Все пак здравето им е най - важно. Освен красотата. Heart Eyes
А професора и така си е пич.Simple Smile)

# 20
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 21
Хахаха/. Довърших фризурата отзад.
По - късно ще метна снимки да се посмеем. Laughing

# 22
mari_eta много хубава питка
Шамарената фабрика ,действа 5мин.Аз го шляпна по дупето ,а той ми се смее.,
Любимо му е да се катери, колкото по на високо ,толкова по добре .Както каза някой мъжкото си е мъжко,а шилото е друга работа
Бобче  така както разказваш за яслата ми звучи суперско .В България само можем да си мечтаем
Да излизате от тези дупки Naughty
BateJoro дай да видим новата прическа
Вчера водих Марти на фризьор да го пострижат като хората,че баща му и той като тебе,ще подстригва детето.
Абе като не ти е работа,защо се захващаш newsm78 ,ама не  то не било сложно
вижте каква шейна поръчах,утре ще ми я доставят.Нямам търпение
http://www.sportdepot.bg/products/ski/sheini/sheini/2221-detska-sheina
 Отивам,че само бели са му в главата,играчки за него няма

# 23
Здравейте и аз съм в дупка!  Tired Tired Tired
Много са сладки дечицата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Тиги добре дошла  Hug.
Айде като почна да излизам от ямата, ще пиша повече да не ви отегчавам.

# 24
  • София
Здравейте Hug.
Честит празник на тези, които празнуват.
Поразгледах снимките и на бебоците и на зимните придобивки и всички много ми харесаха  Peace. Само на Мариетка, сладура не успях да го видя, но съм сигурна, че и той е голям красавец  Heart Eyes.
За шамарите, Аничка още не ги е "опитала" и се надявам това да стане колкото се може по - далеч в ъв времето. Дани обаче яде шамари доста често, но не си мислете, че си бием детето, защото е каризен, не ни слуша и се тръшка, а защото бие сестра си и то доста стабилно ooooh!. И при нас ситуацията е много подобна като тази при Лулу  Whistling.

Утре ще пиша повече, че сега малкото хлапе е седнало на стола ми и аз стоя права и пиша Crazy.
Приятна вечер   bouquet.

# 25
Теди, как успяваш да го накараш да стои прав до стената? newsm78
Бе аз не я бия зверски, да не си помислите, че си малтретирам лапито.....
Лекичко....както свеки ми е казала, че е слабичка и да не я потроша..... hahaha
А днес Кал има повод да черпи.Навършват се две години откакто е зачената...... hahaha hahaha hahaha

Мъжо ми се обади одеве по телефона и вика: Нали знаеш, че правя бебета на тази дата?
И аз: Знам, знам, ама тази вечер съм с главоболие..... Crossing Arms

# 26
Ау, че хубава идея за шейната.
Тук до нас има едни по 200 лв...и не ме кефят. Crazy

# 27
Здравейте  bouquet  Гледам за шамарки си говорите....Аз определено имам какво да споделя.Ситното яде шамарки по баджаците и през ръцете на ден по 100 пъти!Постоянно прави бели...а когато му кажа да не пипа се прави че не ме чува.Когато повиша тон ме поглежда и продължава до се занимава...видяла съм се в приключение #Crazy

# 28
Сладкиш, хващам го за ръката и го закарвам до стената и той почва да реве и да иска да го гушна. Но аз със сърдит тон му казвам да си стои там и той стои и реве. Е, ти нали не мислиш, че успявам мн да го задържа. Издъжра най-много 1 минута.  Laughing

Покахонтас, същата я гледах в магазина им в Скай сити и реших да я взема щом падне снега. Сега само тя ми липсва тука  Crazy Ма май и аз ще я поръчам по интернет. От около 2 седмици съм луднала - само по интернет поръчвам и то какви ли не щуротии  hahaha

# 29
  • Златна Добруджа
Здравейте  Hug

Да дам отчет - днес я водихме при друг лекар /педито ни е извън града и ни прати при лекарката с която се покриват един друг, добра е/. Та тя отхвърли възможността за скарлатина, и нейното мнение е контактна алергия, по-всяка вероятност от измиващото средство - в моя случай това е шампоана за глава и тяло на Джонсън. Кой дявол ме би по главата да го купя, да ме пита някой  Banghead Така добре си карах със Себамеда и Клорана... Успокои ме, че ще се оправи, но ще отнеме дълго време, може и месец  Tired Изпраща ни при дерматолог-педиатър да й предпише мазило, продължава и с антихистамините, но 1 от тях отпада. Рошлата пощуря в кабинета, показа всички магарии и завърши с тръшкане и блъскане по земята  Whistling

Каке, да го схрускаш професора  Heart Eyes Пак красоти си творила  Hug
Жоре, покажи да видим  Heart Eyes Аз Ния не съм я подстригвала, само бретона и то крайно непрофесионално  Mr. Green

Хубави придобивки сте купили, да ги ползвате със здраве   bouquet
Аз засега не пляскам, то и по-принцип не удрям, Йоан бой не е ял досега - нито от мен, нито от баща си. Не, че не е правил за бой  Whistling Явно имаме железни нерви  Mr. Green Рошлето е щураче, не слуша повече и от Йоан, но ... как да я плесна, като тя щом разбере, че съм й ядосна и сърдита прави най-сладката физиономия и се хвърля към мен да я гушна  Crazy

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 19:59 от mentina

Общи условия

Активация на акаунт