ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и от нас...
Гледам че сте отворили темата за ШАМАРЕНИТЕ ФАБРИКИ - ами аз какво да ви кажа...Ние имаме опит в много глупости и дяволии - в градинките търсим акита и ако намери си ги маже навсякъде, че даже и по устата имаше веднъж, влиза да се къпе в пералнята, иска и при баницата във фурната да влиза, за телефоните и дистанционните - няма да обяснявам томи е мъка за тях, готвим манджи от един ходещ плъх - играчка, вдига на сервитьорките полите по барчетата, крие си бибите там където само той си знае, папмперсите - чисти, мръсни - всички на боклука, а като е пълна кофата хвърляме малко боклук по земята за да има място за чистите памперси - АБЕ МЪКА МИ Е...Някой път го шляпвам, ама какво да го направя - диваче си ми е !!!
Само да си ни живи и здрави, че сега ядовете ни са малки - а като пораснат как ли ще ни побелеят косите от тяхххх....не искам да знам какво ни чака че може да се отчаям!

)

,ама не то не било сложно
.
. Само на Мариетка, сладура не успях да го видя, но съм сигурна, че и той е голям красавец
. И при нас ситуацията е много подобна като тази при Лулу
.
.

Така добре си карах със Себамеда и Клорана... Успокои ме, че ще се оправи, но ще отнеме дълго време, може и месец