Мариетка, много му отиват очилцата на детенце
разбира се, без тях си е най-хубав, но те са за добро и надявам се, за кратко.Лулумба, ти ли беше споменала в един пост, за някаква книга по оркестрация ? Ако е така, какво работи или учи твойто мъж (кажи на любопитната гана
). Питам, защото моят работи в тази област и ми прозвуча много близко...Дезита, потвърждавам, това което казваш за възпитанието на децата - голяма е свободия и няма просто граници ! Малките ги учат още от люлката че имат права, но не им се налагат задължения и се качват на главите на родителите си. И аз се въздържам с шамарите на публични места, и аз само съскам като змия, но един път бяхме в магазин за чинии и оня ахмак, като се разтичал между масите с посуда, търчи и не спира, смее ми се в очите. Па като му завъртях един по кратуната, носи си белега до в къщи
Сега явно съм с по-здрави нерви, отколкото когато Танти беше толкова голяма. Танти на тази възраст много добре знаеше какво значи "НЕ", докато Емма си върши нейната каквото и да става 

Ми, така де, нали за това е ученичка. Иначе вчера г-жата от занималнята й беше дала да пише всички сгрешени думи от диктовката. а те не бяха малко при Танти

) за Будапеща. Освен това е и композитор, член на Съюза на композиторите. Пише симфонична, камерна музика, солови творби, филмова и театрална музика. Твоят мъж също ли е музикант? Айде и аз люботна...