Весели и малко сополиви, АВГУСТинчетата са щастливи!

• 12 356
  • 269
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета,

Мариетка, много му отиват очилцата на детенце  Grinning разбира се, без тях си е най-хубав, но те са за добро и надявам се, за кратко.
Лулумба, ти ли беше споменала в един пост, за някаква книга по оркестрация ? Ако е така, какво работи или учи твойто мъж (кажи на любопитната гана  Blush). Питам, защото моят работи в тази област и ми прозвуча много близко...
Дезита, потвърждавам, това което казваш за възпитанието на децата - голяма е свободия и няма просто граници ! Малките ги учат още от люлката че имат права, но не им се налагат задължения и се качват на главите на родителите си. И аз се въздържам с шамарите на публични места, и аз само съскам като змия, но един път бяхме в магазин за чинии и оня ахмак, като се разтичал между масите с посуда, търчи и не спира, смее ми се в очите. Па като му завъртях един по кратуната, носи си белега до в къщи  Rolling EyesЕ, стана ми жал, но това ще му е за урок. Малкият гледам и той започна с капризите и като му кажа "не" хвърля което му попадне пред очите. Днес го пляснах по ръката за тази работа, а той реве и тича да го душна, обаче аз пак го слагам в средата на стаята, да си реве сам. От няколко дена взе да си удря главата в земята, ако не стане неговото, откъде пък му дойде наум  Thinking

# 31
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здравейте!

Ментина, вЕрно кой те би да взимаш каквото и да било Джонсън. По-смотана козметика в Бг няма. Оригиналната може и да е добра, но това, което се предлага тук, не струва. Танти, като направи АД-то, педиатърката, при която я заведохме, каза да махна първо Джонсън-а, без да съм й казвала, че го ползвам. Аз до тук съм си най-доволна от Бюбхен "от глава до пети" за къпането.

Бойче Емма още не е яла, но си го проси много усилено всеки ден и час  Crazy Сега явно съм с по-здрави нерви, отколкото когато Танти беше толкова голяма. Танти на тази възраст много добре знаеше какво значи "НЕ", докато Емма си върши нейната каквото и да става  ooooh!

Ботуши на малкото не сме взели още, но си скъсах нервите с тези, които купихме на Танти. Взехме ги миналия месец от "RENO" в Скай Сити. Там уж са все Убави. Да, ама на първото обуване ципа се прецака-стои си отворен надолу, докато "влакчето" е горе. Занесох ги за ремонт, стояха там 2 седмици, обадиха се, че са готови. Вчера Боби ги взе, днес сутринта решихме да ги обуем пак-нъц-същата работа с ципа. Много се издразних, не можело да ги сменята, за връщане на пари и дума не може да става. А м/увременно Танти крета с миналогодишните, в които едва влиза. Те да не ме мислят за богата, няма да купувам по мнайсет чифта ботуши. Еммица ще почака. Обувки не пазя от едното за другото. Не е хубаво да се носят чужди обувки-всеки си има походка и си изкривява обувките по нея. Аз лично съм преносвала от сестра ми и знам, че е ужасно  Peace

Мариетка,  Hug

# 32
  • Златна Добруджа
Ха, здравейте!

Ментина, вЕрно кой те би да взимаш каквото и да било Джонсън. По-смотана козметика в Бг няма. Оригиналната може и да е добра, но това, което се предлага тук, не струва. Танти, като направи АД-то, педиатърката, при която я заведохме, каза да махна първо Джонсън-а, без да съм й казвала, че го ползвам. Аз до тук съм си най-доволна от Бюбхен "от глава до пети" за къпането.

А де  Rolling Eyes ... бях чувала за Нивеята, за Джонсъна го разбрах, но за съжаление на гърба на Рошлето  Confused Нищо не казваш - как е ученичката, за Бадемчето разбрахме, че си проси шамарче  Heart Eyes

# 33
  • Ланкър, планините Овнерог
....
А де  Rolling Eyes ... бях чувала за Нивеята, за Джонсъна го разбрах, но за съжаление на гърба на Рошлето  Confused Нищо не казваш - как е ученичката, за Бадемчето разбрахме, че си проси шамарче  Heart Eyes

Аз пък за Нивеята не съм чувала да е кофти  newsm78

Тантура к'во да прави. Миналата седмица си беше в къщи, че нещо й се гадеше и корема къркореше. Пишеше в къщи обаче, не й се размина. В понеделник г-жата показала тетрадката й на класа да покаже, че не личи да е отсъствала  bowuu Ми, така де, нали за това е ученичка. Иначе вчера г-жата от занималнята й беше дала да пише всички сгрешени думи от диктовката. а те не бяха малко при Танти  ooooh! Та, писа и порева, ама днес има две голееееми шестици.

# 34
  • Златна Добруджа
....

Аз пък за Нивеята не съм чувала да е кофти  newsm78

Тантура к'во да прави. Миналата седмица си беше в къщи, че нещо й се гадеше и корема къркореше. Пишеше в къщи обаче, не й се размина. В понеделник г-жата показала тетрадката й на класа да покаже, че не личи да е отсъствала  bowuu Ми, така де, нали за това е ученичка. Иначе вчера г-жата от занималнята й беше дала да пише всички сгрешени думи от диктовката. а те не бяха малко при Танти  ooooh! Та, писа и порева, ама днес има две голееееми шестици.

На една приятелката й дъщеря й се обрина от Нивея, бебешко мляко, но по-бързо се оправи. Браво на Танти за шестиците newsm10

# 35
Голямата като беше бебе и тя пострада от Джонсън имаше ужасен обрив по бузките . Сега с Ицко ползвам Нивея не съм имала проблем.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 21:24 от yanakr

# 36
  • вкъщи
лулу все едно аз съм писала твоя пост.теди си мислех,4 е ми е палава,докато не се запознах с брат и Joy Joyмъжкото си е мъжко,те и белите му мъжки,и вс е някъд е покатерен и игра4ка не поглежда.не мога да го облека без да му викам,ми то не е бягане,катерене,естествено обли4аме се в движение.а спането му няма да говорим,спи много зле със сто събуждания и рев.не можем да седнем да ве4еряме,той иска да бърка в 4иниите,да хвърля по пода,пищи,врещи...а бе лудница е в нас,направо ми идва да избягам.тъй с е  надявах,4 е утре някой ще го погледа за 2-3 4аса да видя теди като хората и да си по4ина,ама нъцки.
в4ера гледахме децата в яслата от прозореца.лелята мина и обърса носовете на вси4ки 5-6 в редицата с една кърпа,и то много грубо,разплака по малките.направо ме втресе.нали и мони там ще ходи #Cussing out
мариетка професора  е номер 1.аз нашия палвник седнал да искам не мога да го снимам,той просто не седи мирно и докато спи.
лека нощ!

# 37
  • В светлината на слънцето
Лулумба, ти ли беше споменала в един пост, за някаква книга по оркестрация ? Ако е така, какво работи или учи твойто мъж (кажи на любопитната гана  Blush). Питам, защото моят работи в тази област и ми прозвуча много близко...

Мъжът ми е преподавател по класическа китара в Музикалната академия. Освен това свири на разни места по света, когато го поканят. Следващата седмица заминава (без мен Twisted Evil Crossing Arms) за Будапеща. Освен това е и композитор, член на Съюза на композиторите. Пише симфонична, камерна музика, солови творби, филмова и театрална музика. Твоят мъж също ли е музикант? Айде и аз люботна...  Grinning

Мариета, страхотна питка!  Peace
Гита, за обувките си много права. Не е хубаво да се носят от много деца. Повечето на Теди съм ги подарила вече. Но имах няколко любими, които запазих, а и тя тях почти не ги беше носила. Затова се прежалих да ги запазя. Иначе - да, никак не е хубаво да се носят от различни деца, тъй като деформациите от походката на първото се отразяват на второто.   

# 38
# 39
Приготвихте ли шейните миналата зима Ицко пищеше в шейната ама таза едва ли .Само мама и тати да имат здрави мускули.Аз ще вадя моята архивна шейна защото е за двама.Дано при нас в Димитровград да се задържи сняг поне за ден.

# 40
  • В светлината на слънцето
Ооо, и ние ще вадим шейната. Нашата е на тавана и е за един човек. Миналата година я купихме за Теди. Но си мисля, че може и двамата да се сместят вътре при повече желание. Ако не - ще се возят на смени. Само да има кой да дърпа, пък и да падне достатъчно сняг.  Grinning
Хайде, от мен лека да е нощта.  Heart Eyes

# 41
Бате, аз също се опитвам да се възпирам от ходене по прегледи, но това ще е съдбата ни за още дълго време. За да са красиви и наперени, когато станат големи. Аз също ще заведа яворчето на офталмолог профилактично, а  и защото все си бърка в едното око. Само ми е интересно как ще му привлекат вниманието. Благодарение на педиатърката сега ненавижда всички в престилки.
Аз съм го плясвала по ръчичките. Ама само малко да повиша тон и той започва да ме имитира и пляска във въздуха. Тогава е ясно, че нищо няма да постигна. Просто свалям тона и казвам "не". А, когато ме удари и се хили му казвам да милва мама и казвам "ооо". Той само това и чака и идва да милва. Но всяко дете е различно. аз например не се дразня, когато мята дистанционни и бърка в чиниите, ама ме е яд когато хленчи и мамосва.
Днес разбира се ми пречи да го обуя и аз казвам: Яворе, вече си голям, престани. На колко години стана, че така да се лигавиш." След секунди сяда и ми казва: "На ена". А обикновено гордо казва "ти -пет". Веднага се направи на бебе.
Андриан тъкмо ще свикне сега да не си маца очилцата, защото моята сестра беше голяма и все ги цапаше
Да ви кажа ли една смешка. Моята сестра е 7 клас и носи 41-42 номер обувки. В Шумен обувки като за нея няма. Вчера случайно си намерила и каза, че вече е спокойна, че и за Елза Парини има надежда да си купи обувки. Беше много отчаяна преди това и се оприличаваше на нея/него. Телешки маниер
Браво на Тантиииииииии Hug
Ментина, всяка майка си открива топлата вода сама. Сега вече ще знаеш за Джонсън. Не се обвинявай. От сума други неща си я предпазила  bouquet

# 42
  bouquet

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ  Hug

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 08:21 от фетица

# 43
какъв сняг   Shocked пуснете снимки

# 44
добро утро
а кафето Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт