ПЛЕВЕН - 72

• 27 602
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Здравейте мами,някой беше питал за билети от и до София.Вчера ми попадна един от 24.11. от София до Плевен.На който му е необходим може да ми пише на лични да се разберем как да го дам.

# 121
  • Плевен
Сега отворих сайта на МОЛ-а и гледам,че откриването е след 3 дена и 12 часа newsm78 Това не означава ли,че ще го откриват през нощта?
Нади,супер купон,не личи да има проблем в яслата,дано наистина да е само при влизане.

И аз сега го разгледах и тайно се надявах да има Макдоналдс,но за съжаление няма,
а откриването днес прочетох че ще бъде на 28.11,но не пишеше от колко часа.

# 122
Аз пък исках Дънкин Донатс, ама няма. ((( нито Макдоналдс, нито KFC, тогава за какъв дявол ги правят тези молове, като вътре има все едни и същи магазини.
Обожавам им поничките, първата ми работа като отида в София е да си взема една голяма кутия. ))))

# 123
  • София
Нади,чудесни снимки! Grinning
Валя,аз миналата седмица пусках поръчка,но тогава още нищо не беше казала за якето.Дано някое от другите момичета ти свърши работа.
Аз пък не си падам по Дънкин,още по-малко по Макдоналдс,тъй че няма да ми липсват. Wink

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 15:47 от Дивиана

# 124
..............тайно се надявах да има Макдоналдс,но за съжаление няма,

O, само това НЕ, в това отношение много се радвам че живея в град в който няма МакДоналдс. Преди в Русе имаше, ама поради липсата на оборот го затвориха   Mr. Green

И понички не искам  Naughty
Искам да не качвам пак килограмите   Mr. Green

# 125
  • Плевен
Еееееееее ,Тина стига де...
Колко и калорични и нездравословни да са сандвичите
в Макдоналдс,аз ги обожавам. Blush

# 126
И аз не съм фен на сандвичи от Макдоналдс,но щях да се радвам да има. Сега поне няма да се чудя поне от там как да измъкна децата Simple Smile Стига ми манията по бобото  ConfusedМного ми стана смешно това с Шатра fast edn foods Simple Smile

# 127
Мак'Доналдс и КФС обичам. Обаче поничките на Дънкин Донатс направо не понасям. Така ми миришат на гранясало олио, и после имам ужасяващи киселини. След два опита да ги ям, скоро им дадох трети шанс. Е, последен беше. Все са си едни същи.

Видях, че фризиорския салон на Антоан ще бъде в съседство с детския клуб. Сигурно и от него ще можеш да си гледаш детето.
Отиваш на фризьор в МОЛ-а. Първо Антоан ти реже косата, после главата със сметката, накрая и детския клуб ти удрят балтията на джоба  Mr. Green Така ги виждам нещата  Laughing

# 128
  • София
Е,момичета,ние се очертава да ходим до Сф за почивните дни,ако някоя от вас прерита Mr. Green за тези нещица се обаждайте да донасям.
Ще посетим и Джъмбо,ако някой има желания да сподели.
И аз като Дикси ще дам последен шанс /но не за поничките/на себе си да реша искам ли да се връщам в София да живея,не искам ли...макар че отсега знам резултата.Нещо в последно време не знам какво искам от живота Crazy.Но в едно съм сигурна-не смятам да се местя от планетата засега. Laughing

# 129
Валенце, дай шанс и на нас да ти помогнем в избора. Grinning

"Не искаш...не искаш...не искаш..."

# 130
  • София
 newsm62
Дикси...оф,аз съм в жилищно имотна криза Crazy.Ей го на-три години се каним да продаваме апартамента в Сф и като се наканихме то почна световна криза.Не искам да живея в Сф,никак даже,искам обаче да живея в наш си апартамент,не знаеш колко го искам.Писна ми да плащам наем,но най вече ми писна да не мога да правя каквото си искам в дома си.Ей гона-квартирата ни е изцяло външна,верно че е тухла,но е такъв студ зимата.Искам изолация,искам хубава дограма,абе ако щеш искам да си сменя тапетите..ама не мога.Искам си дома. Confused

# 131
А, Валенце, аз ако преритам за понички ще ти се обадя да ми вземеш една голяма кутия.))))
Досега не съм попадала на грънясали или нещо подобно, не знам, ама ми харесват. Сигурно защото ги ям 3пъти в годината. ))))

# 132
  • София
Мира,няма проблем,звънни ми,сериозно говоря.Ще се приберем в събота или неделя.

# 133
Оооооооооооо,писна ми.Някой знае ли защо на Сторгозия има режим на водата?Денонощно?Ето сега няма,и ще я пуснат след 4 часа,после нощем пак няма,обикновено я пускат след 5,незнам кога я спират.Ама не мога едно наакано дупе да измия,нито да наготвя и тн.Много ме е яд...Добре,че кърмя още,че ако бяхме на АМ или пюрета не ми се мисли...Някой ако има информация,нека ме светне.

# 134
Ще го продадете, имай търпение. Дали световната криза, дали и сезона , не знам кое има повече влияние.

У нас не са спирали водата от време оно. Хем Сторгозия се води.

Общи условия

Активация на акаунт