ПЛЕВЕН - 72

• 27 612
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Да,постоянно спират тази вода и аз не знам какъв е режима,но от обяд като я спрат после към17.00-18.00 сигурно я пускат и задължително нощем няма вода.

# 136
Ох, и ние сме така с водата( 9-ти квартал) !!! #Cussing out И на мен вече ми писва! А вечер я спират към 23:30-00:00ч.

# 137
  • София
Ще го продадете, имай търпение. Дали световната криза, дали и сезона , не знам кое има повече влияние.

У нас не са спирали водата от време оно. Хем Сторгозия се води.
Ще го продадете,имай търпение..Дикси,ти да не си случайно нашата брокерка във вид на приятна млада жена? Laughing
Мама на Христина,в Мара Денчева,където съм аз,онази нощ нямаше вода-имахме гости до късно,като влязох да се къпя в 12 през нощта си останах само с желанието.А вчера и днес следобяда водата е много слаба,но я има.

# 138
# 139
  • Плевен
Валя,аз миналата седмица пусках поръчка,но тогава още нищо не беше казала за якето.Дано някое от другите момичета ти свърши работа.
Не казах, защото първо исках онова другото яке, което излезе, че на по-големите номера им личи вталената момичешка кройка. Надявам се това, което съм харесала сега да е с нормална кройка и да има кой да ми го поръча.

# 140
И при нас е така с водата вече 2ра седмица и аз съм бясна. Постоянно в банята прескачам някакви легени и кофи с вода. Човек нито може да се изпикае като хората, нито да сготви, нито да се измие. След 12ч обикновено вода няма, пускат я към 17ч. Вечерно време към 23ч вече е силно намаляла и към 00ч пак я спират, та до 6ч сутринта.
Е то бива, бива, ама се оляха вече...

# 141
  • Плевен
И на мен от няколко дни ми прави впечатление, че вечер към 23.00 ни спират водата.
Аз живея на Дружба. newsm78

# 142
  • Плевен
При нас няма налягане почти през целия ден,нощем я няма никаква,следобед също,не може човек да се изкъпе,а като я има е такава мътилка че просто не е истина.

Къде гледате сайта на мола?

# 143
Хихи,поне да се надяваме,че като няма вода и сметките ще са малки...Днес ще минават да засичат водомерите,ще питам-може пък жената да знае,че ако звънна във ВиК-то ще има да ме мотат по телефоните.Хайде,лятото имаше режим,че не беше валяло дъжд,сега защото няма сняг ли сме на режим?

# 144
Това е сайта на МОЛ Плевен
http://mallpleven.com/index.php

# 145
Май ще има пак дандания посред нощ така като им гледам сайта. То такова чакане беше,че сега сигурно ще има големи фойерверки Simple Smile Не ми се мисли...

# 146
Aз разбрах че мола ще го откриват на 28 от 11 часа (но сутрин ли, вечер ли незная)

# 147
Валенце, дай шанс и на нас да ти помогнем в избора. Grinning

"Не искаш...не искаш...не искаш..."

Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye nazemiata

# 148

И да се подкрепим с факти  http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=5578     Mr. Green

# 149
  • Плевен

И да се подкрепим с факти  http://www.lev.bg/view_article.php?article_id=5578     Mr. Green

Joy Това много ми хареса.....Валенце ,трябва сериозно да се замислиш Heart Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт