ПЛЕВЕН - 72

• 27 597
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
black_cherry, щом така пише и в упътването и на спринцовките, трябва да е така. Моите стоят в хладилника и не съм ги отваряла та нямам представа.

# 106
Валя, в такъв случай мисля, че специално за това яке ще е добре да е 126. Иначе по принцип си отговарят дрехите.

Сега разглеждах една книжка за МОЛ-а. Много съм щастлива, защото ще има цели две зали на кино "Арена". Точно в събота мрънках на Емо, че скоро не сме ходили в София на кино, и днес разбирам, че вече си имаме хубаво кино  Grinning
Освен това детския клуб се очертава да е страхотен. Наред с всички играчки ще има и детска дискотека, караоке, прожектиране на детски филмчета в кино зала, балетна зала, зала за апликации и рисуване.
Ще има куклени представления, професионални аниматори......
Някаква система за видео наблюдение, за родителите най-вероятно.
С две думи, изглежда супер  Peace

# 107
Дикси, на сайта дават, че ще го откриват след 4дни, дано този път информацията е вярна. )))) Така че в събота вече би трябвало да го открият. ))))
А тази книжка от къде си я взела. )))

# 108
Ето ни и нас.днес бяхме на ортопед-за сега всичко е наред,ходихме да й вземат кръв заради пентаксима,ниски тромбоцити и хемоглобин...та след 2 седмици пак ще й вземат кръв Cry
Защо взимат кръв?  newsm78 Нашето педи нищо не е споменавала, а вече сложихме 2 пъти пентаксима.

# 109
А дали ще има 3Д кино.Ходила съм само веднъж преди две  години и много ми хареса.въпреки малко тъпите прожекции.Надявам се да има и в нашия мол

# 110
AniDani ,на нас ни взимат защото аз имам проблеми с кръвта,а във пентаксима пише,че ако детето е болно от тази болест/моята/не може да се слага васкината.В родилното й вземаха кръв,всичко беше наред,но искахме да проверим пак.Не е заради ваксината,бъди спокойна.

# 111
Здравейте момичета,върнах се от София.Голям студ.
TINA здравей,виж какво ти снимах,дано да ти свърши работа.Имаше още доста,но нямаше как да снимам всички.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311779&pid=9071293

Атракция чак сега прочетох ,не обърнах внимание дали има точно такава кола.Иначе имаше доста акумулаторни и такива,които се бутат.Даже ми хвана окото една акумулаторна фадрома Laughing.Дъски има защото купувах тебешири и фолмастри  за нашата дъска и бях в този сектор,имаше няколко вида дъски,но не съм ги разглеждала с подробности.

# 112
  • Плевен
Ako ви се гледат снимки от рождения ден в яслата ,заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284210&pid=9071243

# 113
Е тортата е супер.Сигурно са големи скици...... като гледаш тези малки деца да танцуват.

# 114
desi_tanova, Благодаря    bouquet   Свърши ми работа, даже и сравних цените   Peace

# 115
Нади Миши,страхотни снимки.Голяма веселба е паднала Sunglasses

# 116
  • плевен
Добро утро и от мен.
Нади много хубави снимки. И леличка Георгиева си я имаш за спомен Laughing
Моето момченце пропусна рожденният ден защото го водих вчера на преглед и като го върнах в яслата празника току що беше свършил.

# 117
  • Плевен
Валя, в такъв случай мисля, че специално за това яке ще е добре да е 126. Иначе по принцип си отговарят дрехите.
Сега остава някой да ми го поръча. Wink

Нади, много е хубава Михаела. Пу-пу. Голяма сладурана. Струва ми се, че е най-малката в групата или снимките лъжат?

# 118
Сега отворих сайта на МОЛ-а и гледам,че откриването е след 3 дена и 12 часа newsm78 Това не означава ли,че ще го откриват през нощта?
Нади,супер купон,не личи да има проблем в яслата,дано наистина да е само при влизане.

# 119
Здравейте и от нас.Толкова бързо пишете,че не мога да смогна да прочета.Сега прочетох за бълхите а ние ходим доста често през седмицата.Малки сме не пие нищо,но до сега не сме се прибирали с бълхи от там.Ужас,дано няма!!!
Мола откриването е на 28 доколкото разбрах.Днес ще питам майка ми и ще кажа точно от колко е.
dani777  хареса ми всичко-успех ти желая в конкурса! Peace

Общи условия

Активация на акаунт