ПЛЕВЕН - 72

• 27 663
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Валенце, да си налягаш пък ти парцалите. Щи дам една София аз на теб. Naughty
smile3505Край,никаква София Hug.
Намерих едно много тъжно,но и много показателно разказче за деца като Бубка.Който желае може да го прочете-долу под снимката.

# 166
Колко малко се иска от нас... Да ги разбираме, само това! Минимално усилие, което всеки един от тези специални хора заслужава!  Hug

# 167
slanzed, не е лоша кухнята. В Играчките.ком има по - хубави, на Берхет и Смоби, но се сетих чак днес да ги погледна.
Аз повече се възмутих от некоректността на търговеца, не толкова на консултанта. За да се продава стока с намаление трябва един месец преди това да е продавана на предишната цена, а тук не е ясно каква е тя.

# 168
  • Плевен
Мерси мама Ася,сега ще вляза да погледна и там. Hug

# 169
Е, тези от Играчките са се олели   Shocked
Това - и това
Като цяло  и тук

# 170
  • Плевен
И аз като видях цените на кухните щях да падна,добре че седях на стола...... Shocked

# 171
Аз в никакъв случай не бих купила каквото и да е от място, което ми е предизвикално неприятни емоции.

Не знам дали съм ви разказвала за случая с едни продавачки на дънки, които се държаха уникално в един от магазините Дънков свят на главната. Реакцията им, след като излязох от пробната с обутите дънки, беше: "Ама станаха ли ви?? Как е възможно?"  Shocked Е, как да направиш оборот точно на този магазин кажете, няма да стане и това е  Grinning

# 172
 Cry Разказа е невероятен. Cry

# 173
Аз в никакъв случай не бих купила каквото и да е от място, което ми е предизвикално неприятни емоции.

Не знам дали съм ви разказвала за случая с едни продавачки на дънки, които се държаха уникално в един от магазините Дънков свят на главната. Реакцията им, след като излязох от пробната с обутите дънки, беше: "Ама станаха ли ви?? Как е възможно?"  Shocked Е, как да направиш оборот точно на този магазин кажете, няма да стане и това е  Grinning

А на мен ми казаха - " Като за вас дънки, само в мъжката номерация"  Shocked    Това беше преди да забременея.  Sick

# 174
А на мен ми казаха - " Като за вас дънки, само в мъжката номерация"  Shocked   
Joy Ооо, не може да бъде  Joy
На мен пък в магазина на Моtor, вече го няма май, като исках 31-ви номер ми казаха, че Motor, шиели само до 30-ти номер  doh

# 175
TINA, виж тази   http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1710060  .  Много е добра и наистина за 50 лева е супер цена. но няма как да я доставят до тук. Аз от този сайт съм правила много поръчки на дрехи, но чрез сестра ми (живее там ). А те винаги имат много багаж и няма как да донесат и това. Иначе - пак е 50 лева, но е качествена със сигурност. Аз съм пазарувала повечко дрехи от тук. На разпродажби има много изгодни цени - примерно дънки на Есприт по 8 евро  ...  тук там някоя играчка на Плеймобил. В българските сайтове цените наистина са безумни.

# 176
Реакцията им, след като излязох от пробната с обутите дънки, беше: "Ама станаха ли ви?? Как е възможно?"  Shocked Е, как да направиш оборот точно на този магазин кажете, няма да стане и това е  Grinning
И за мен в един магазин по подобен начин се бяха изцепили. Mr. Green
Взех да меря 28-ми номер дънки - един номер по-големи, че зимата в студовете нося дебели чорапогащи отдолу, а продавачката ми вика: Оооо, тези няма начин да ви станат, вземете направо по-голям номер.
Премерих ги, големички ми бяха, разбира се, а тя не можа да повярва.  Mr. Green Засегнах се и не ги купих. Crossing Arms
Толкова са загубени и нетактични...

# 177
Това с номерацията ми е любимо. Преди,като тръгнех да си купувам нещо, все попадах на репликите :"Толкова голям номер нямаме"  Mr. Green  Сега успявам  Flutter

# 178
  • Плевен
Тина, станала си  голям спец при играчките. Знаеш къде, какво.
Атракция, друго си е като влезеш в някоя дреха от раз. Flutter

# 179
TINA, виж тази   http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1710060  .  Много е добра и наистина за 50 лева е супер цена. но няма как да я доставят до тук. Аз от този сайт съм правила много поръчки на дрехи, но чрез сестра ми (живее там ). А те винаги имат много багаж и няма как да донесат и това. Иначе - пак е 50 лева, но е качествена със сигурност. Аз съм пазарувала повечко дрехи от тук. На разпродажби има много изгодни цени - примерно дънки на Есприт по 8 евро  ...  тук там някоя играчка на Плеймобил. В българските сайтове цените наистина са безумни.

А, на мен тази кухня не ми върши работа   Mr. Green   А Никола не е призван за готвач   Crazy   Разглеждах ги от любопитство  Wink
Може да се поръча, има доставка до БГ - 15Е, а намерихме и код за намеление 10Е. Има тема за този сайт в На пазар   Peace

Joy Ооо, не може да бъде  Joy
На мен пък в магазина на Моtor, вече го няма май, като исках 31-ви номер ми казаха, че Motor, шиели само до 30-ти номер  doh

Дали не беше точно в този магазин   newsm78   Ама толкова несъобразителни хора има, че няма накъде

Общи условия

Активация на акаунт