ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 032
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Голямо писане, голямо чудо, ей. Човек да не се отлъчи за 3ч и после няма догонване.
За карнавала, само децата се маскират. Елказелка ще сложи домино, защото иначе ще ги изплаши  smile3533. Естествено няма да върнем никоя маскирана майка или татко. Направете го както го чувствате. Благовеста, миналия път костюмите бяха осигурени от клуба, но тази яма да можем да осигурим. Така, че ако нямате костюми накичете крилата, антените и т.н. , но най- важното усмивки и добро настроение.
ЗА танците, ако някой знае по-  подробно да пусне инфо, моля. Аз ще ходя да проверя за йога-та и ще ви осветля по въпроса  smile3530.
За срещата, няма лошо, мойто дете е на градина, ще ги хортувам на воля  newsm47.

Елказелка, пак е забравила лупите  smile3505.

# 151
  • София
Ами  май не e грип #Crazy ама доста често ми се вие свят и не се чуствам много добре Thinking

# 152
  • София
dgudge,oп да няма пак беб?  Party

Райън от вчера кашля,днес сутринта беше и малко хремав Rolling Eyes гърдичките са му чисти,а гърлото леко зачервено и ще пием студал 10 дни по 4 пъти на ден по 2,5 мл дано е настинка и бързо да минава! Praynig

# 153
  • София
хихи НЕ , колкото и да искаме  Wink рано е още . Нещо друго ще да е newsm78

# 154
не се хили,че не знаеш под коя шапка ще има заек Mr. Green
Дани,Димяни оправяйте се,никакви болести.Аз още се сополивя след антибиотик Close

# 155
  • София
Деси,права си не се знае от къде какво ще изникне  Mr. Green Sunglasses

Охх...а дано не стигаме до АБ Praynigсега спинка и така му е запушен носа на милотооо.... Confused

# 156
а капки за нос имаме хиляда вида ooooh!

# 157
  • София/Люлин
Здравейте. Благодаря за топлия прием.  bouquet
Моята бременност я следи д-р Димитрина Желева в МЦ "Превент", намира се в бл.232/не знам кой район на Люлин е/. За сега съм доволна, много е внимателна и мога да и звъня по телефона за консулт.
А д-р Славчева от 26-та JP  ли е и каква специалност има? Ще трябва да се ориентирам скоро, но първо трябва да си направя регистрация в общината за настоящ адрес, че все още нямам такава.
Навън чудесен сняг вали, но дано не се заледят улиците пак, че е кошмар.
За кварталите без парно и топла вода в пресата пише, че до утре в 6.00ч. трябва да отстранят авариите.
Лек ден на всички.

# 158
Didi Bojinova,не е ли там,където се дава кръв Thinking
да,да,там е под Вилаз
Диди от кой микрорайон си? Embarassedако съм пропуснала

# 159
  • София
По новините казаха,че Люлин- 3,4,5 ще са без топлоподаване до 22,00 часа тази вечер!

# 160
  • София
д-р Славчева от 26-та  е педиатър
Ама те ли ще мият дупето на детето до 22ч. Crossing Arms

# 161
  • София
Ми явно Simple Smile звънни им да ги ангажираш! Mr. Green Joy
Ние това лято сложихме за всеки случай и бойлер и не го мисля въобще!
Нали съм ви казала,че и тръбите ще им и зрежа на топлата вода,а радиаторите отдавна ги изхвърлих! Mr. Green

# 162
  • София/Люлин
Деси от Люлин 1 съм. Да  в "Превент" има и лаборатория. Писах за д-р- Желева защото някой търсеше координати на АГ по ЗК. Аз лично за тази лекарка прочетох тук във един от форумите, защото никой не познавам от Люлин и нямаше кой да ме насочи към АГ.

# 163
  • София
Момичета,моля ви,кажете за детската кухня какво искаха.Спешно ми трябва информация,а компа ми е много бавен Twisted Evilи ще ми отнеме цял ден да се връщам назад да чета.Помня само-бележка от личния лекар,копие на акта за раждане,капачки и буркани,ама колко????

# 164
60кап.+20бурканчета

Общи условия

Активация на акаунт