ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 029
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • София
  bouquet
Я кажи,ти,как така има снимки без мое знание,а.Да съм дала разрешение,а.Какви са тия работи,през главата ми и хоп,утре може някой компромат да ти даде вещицата Whistling

# 166
  • София
 smile3508 не утре, още днес  smile3521.

# 167
о,ти си видяла вече Mr. Green

# 168
  • София
Мацки събрани са парите за Елинка. В събота заминават за Виена. Дай боже операцията да е успешна Praynig
Дотук с добрите новини - в 15,40 от яслата ми се обадиха да отивам, че Митко е с температура. Mr. Green Две седмици изкара в яслата. Утре сме на лекар да видим дано е настинка, че в събота е РД.

# 169
мама Мони,в неделя разбрах,че парите за Елинка са събрани Praynigще се молим дано мине успешно операцията
Митко да оздравява бързо Naughty

# 170
Да се разпиша чак на 12 стр. и се връщам да ви чета назад. Нещо много изостанах този път, а и не бях в София....

Lena _R, честит рожден ден на Ники със закъснение малко!   party023  Gift
Много здраве и щастливо детство му желая и много моменти на гордост и радост за теб! smile3525

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:52 от mamaTsvety

# 171
  • София
Цитат
събрани са парите за Елинка. В събота заминават за Виена. Дай боже операцията да е успешна
Супер,много се радвам!
Да ви се похваля,днес извадих гърнето и Камен цял следобед седя без памперс,на три пъти пишка в него,и на два пъти в гащите Blush,но,много е доволен,даже сега като го мих,не иска памперс,с триста мъки с баща му го обухме Twisted Evil,даже скрих гърнето Crossing Arms,ще видя утре в какво настроение ще съм,и дали ще го изваждам Wink

# 172
муци,крайно време беше GrinningЩе видиш колко бързо ще се научи.Ние вече казваме`пин`на пишкането Crazy
пооправих малко 1стр. за кандидатките Mr. GreenТе много са станали цели 7 Hug

# 173
Цитат
събрани са парите за Елинка. В събота заминават за Виена. Дай боже операцията да е успешна
Супер,много се радвам!
Да ви се похваля,днес извадих гърнето и Камен цял следобед седя без памперс,на три пъти пишка в него,и на два пъти в гащите Blush,но,много е доволен,даже сега като го мих,не иска памперс,с триста мъки с баща му го обухме Twisted Evil,даже скрих гърнето Crossing Arms,ще видя утре в какво настроение ще съм,и дали ще го изваждам Wink
Дано да е успешна операцията.
За гърнето или го слагаш на гърне или не без значение от настроението иначе само се обърква детето. Иначе като наистина се заемете с това е неизбежно няколко дни да няма много мокри гащи.

# 174
  • София
 Joy Joy,лошото е,че имаме само три чифта Laughing

# 175
а ние 30 Grinning hahahaда ви подарим ли за Коледа няколко Joy

# 176
ама не нашите,бе...нови ще купим Mr. Green

# 177
  • гр.София, далече, далече на Запад
Добра вечер и от нас Laughing
Ей нямате изчитане Laughing а бе вие работа нямате ли си Mr. Green
Елказелка, аз май съм най прясната с кухнята.Момичетата точно са ти казали, само дето бурканчетата вече са 25 и да не забравя работят само от 7.30 до 10.30ч. Ние за сега претърпяваме неуспех с гърнето но и аз съм решила догодина лятото сваляме пелените и действаме.
Аз също ще се моля за Елинка!Дано Бог бъде с нея! Praynig
Лека и спокойна нощ от нас!
Бифинка, пиши ми когато останеш свободна за паричките.
Болничките бързо да оздравяват!
Да поосвежим малко темичката ааа Mr. Green

# 178
  • София
Добра вечер от мен  Hug

Ще трябва да се ориентирам скоро, но първо трябва да си направя регистрация в общината за настоящ адрес, че все още нямам такава.

Каква е връзката межу адреса и личния лекар  newsm78
И наистина, къде се прави регистрацията за настоящ адрес в Люлин? Знам, че по принцип е в общината, но не съм се ровила къде е пустата община. Голям град е това Люлин Simple Smile

И да задам един въпрос, ама ако обещаете да не се смеете, де   Embarassed . Значи и аз като прясна Люлинка чета седмичния вестник за Люлин и забелязах реклама на някакъв детски магазин, хем и ако си изкараш някаква си карта, и отстъпки давали - някой да има впечатления от него?

# 179
  • София
Общината се намира на КООП. пазар. За кой магазин говориш? А, ти от къде си, та Люлин ти се струва голям  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт