Кодове за Ла Редут 17

• 37 638
  • 501
  •   1
Отговори
# 120
Дали има код, с който да намаля тези маратонки, които са PRIX VERT? Пробвам тези от първа страница, тъпо и методично, но нито един не захапва!

На мен ми се намалят 25% с код 37419 

bouquet

# 121
61425 един код и от мен,до колкото разбрах е за БД

# 122
  • до канала
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d452aec94b7ac9ffbc
код : 68993
Някой може ли да ми каже за какво става въпрос? newsm78
Дано не се повтаря.

# 123
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d452aec94b7ac9ffbc
код : 68993
Някой може ли да ми каже за какво става въпрос? newsm78
Дано не се повтаря.
С този код можеш да намалиш 20 евро от стоки на обща стойност над 55 евро, които не трябва да са нувоте, ексклузив, намалени, при руж, от червения сектор. Ако след намалението ти в кошницата останат неща за над 45 евро дава и безплатна доставка. Този код е доста коментиран, но сега не го видях на първа страница. Ако са ти го пратили наскоро, може и да работи при теб, но по принцип действието му е 3 седмици след получаване на офертата, при мен не работи.

# 124
Момичета,знам че е малко нахлно,но нямам време да изчета предната тема,та да ви питам - остана ли код,който да намалява при мини? Имам 31100,но не иска да ми намали докато не сложа нещо ненамалено не при мини,а то такова почти не остана. Интересувам се специално от юрганчетата.Ще съм ви много благодарна Hug
дава намаление само на ненамалени при мини и новата колекция 08/09-30 от 50
при остатък 45Е дава БД

# 125
  • Варна
Съжалявам, ако звучи нахално, но изобщо не разбирам френски и бих ли могла да помоля някой да ми преведе това, с 2 думи само ако може:

Поне половината от нас не знаем френски. Ползвай този преводач:

http://translate.google.com/translate_t#

# 126
  • до канала
pepi7096  Hug
Благодаря!
И аз не го видях на първа страница.
Днес ми е пратен.

# 127
Моми4ета имам въпрос- пуснах  поръ4ка със саковете,първия код,който е и за намаления 20 %,но ми даде само саковете.4ак сега видях,4е по-надолу има и друг код за пътните 4анти.Каква е разликата между двата кода и дали има вероятност да ми откажат поръката  newsm78
Вероятност да ти откажат поръчката има всеки път, когато я пускаш с неизпратен до теб код Simple Smile Случва се рядко, но се случва..

# 128
момичета кажете моля -това поларено сако бива ли го ,заваля ли се
на снимката не става ясно точно каква материя е
изглежда едно , а аз за полар имам друга представа

# 129
  • Sofia
Не зная дали се заваля, моето дойде днес, изглежда много хубаво, обаче ми е малко.  Confused
Ръкавите са ми къси и ми е тясно в раменете - аз съм 173 см, а то е 38/40

Някой ако си търси мънчико може да си ги разменим.  Peace

# 130
  • БУРГАС
На някой дава ли му подаръка с детската раницка 39802 и 39772 че са налични.Онзи ден ми мхана и доставка и 2 ми работеха сега ми го изписва но пише след 12 седмици.Мн ме е яд изтървха безплатнта доставка че и подарък.

# 131
  • Все на втория етаж
И аз да питам за този код 39802 , само за дрехи ли става? Сложих една играчка с този знак новата колекция, но не стана нищо.

# 132
  • Варна
Не зная дали се заваля, моето дойде днес, изглежда много хубаво, обаче ми е малко.  Confused
Ръкавите са ми къси и ми е тясно в раменете - аз съм 173 см, а то е 38/40

Някой ако си търси мънчико може да си ги разменим.  Peace

Аз съм навита за размяна, обаче с тренч - имам 38/40 и 42/46. Peace

# 133
Peaceгласувахме

# 134
момичета кажете моля -това поларено сако бива ли го ,заваля ли се
на снимката не става ясно точно каква материя е
изглежда едно , а аз за полар имам друга представа

Аз го нося вече втора седмица, прах го в пералня на 40 градуса, не се заваля,не лепи мъхчета,не пуска мъхчета,не прави бобчета,много топли,нося си го като палто и май така ще изкарам зимата,много ми е удобно,хем е леко,хем ми топли, модно и ми стои супер! Наистина няма общо с това,което ние в БГ познаваме като "полар", на гледане е като вълна,на пипане се усеща,че е нещо друго Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт