Кодове за Ла Редут 17

• 37 633
  • 501
  •   1
Отговори
# 105
Моми4ета имам въпрос- пуснах  поръ4ка със саковете,първия код,който е и за намаления 20 %,но ми даде само саковете.4ак сега видях,4е по-надолу има и друг код за пътните 4анти.Каква е разликата между двата кода и дали има вероятност да ми откажат поръката  newsm78

# 106
Някой знае ли код за БД?

# 107
  • Там....където всичко е възможно ....
Моми4ета имам въпрос- пуснах  поръ4ка със саковете,първия код,който е и за намаления 20 %,но ми даде само саковете.4ак сега видях,4е по-надолу има и друг код за пътните 4анти.Каква е разликата между двата кода и дали има вероятност да ми откажат поръката  newsm78
Разлика между двата кода няма,все за едни и същи чанти става въпрос Peace
Да ти откажат поръчката винаги има вероятност,па нима и минимална.На мен до сега не са ми отказвали поръчка де Whistling

Благодаря за страхотната темичка  bouquet

И ако някои си търси тренч 44/46 имам излишен.Разменям за по малък или за някакъв друг подарък Peace

# 108
  • Пловдив
Някой знае ли код за БД?
Виж в първия пост на 1стр.,или поне си направи труда да прочетеш един пост преди тебе са си направили труда  момичетата да напишат кои кодове им действат  Crazy

# 109
Дали има код, с който да намаля тези маратонки, които са PRIX VERT? Пробвам тези от първа страница, тъпо и методично, но нито един не захапва!

На мен ми се намалят 25% с код 37419 

# 110
36749,36757  - пижама в цветове taupe и beige – не се знаят за какви размери е реална снимка
 38/40 100% polyester

# 111
36749,36757  - пижама в цветове taupe и beige – не се знаят за какви размери е реална снимка
 38/40 100% polyester

# 112
Момичета,знам че е малко нахлно,но нямам време да изчета предната тема,та да ви питам - остана ли код,който да намалява при мини? Имам 31100,но не иска да ми намали докато не сложа нещо ненамалено не при мини,а то такова почти не остана. Интересувам се специално от юрганчетата.Ще съм ви много благодарна Hug

# 113
някой може ли да ми каже за какво става въпрос http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=42f9442f6b5a211922

# 114
Момичета,знам че е малко нахлно,но нямам време да изчета предната тема,та да ви питам - остана ли код,който да намалява при мини? Имам 31100,но не иска да ми намали докато не сложа нещо ненамалено не при мини,а то такова почти не остана. Интересувам се специално от юрганчетата.Ще съм ви много благодарна Hug
Аз пуснах с 31100 стоки само примини и ми действаше намалението,дори при остатък от 45 евро дава БД.Но за да ти подейства намалението трябва да имаш мин. сума 45 или 50 евро(не съм сигорна точно колко)

# 115
  • Бургас
Аз пуснах с 31100 стоки само примини и ми действаше намалението,дори при остатък от 45 евро дава БД.Но за да ти подейства намалението трябва да имаш мин. сума 45 или 50 евро(не съм сигорна точно колко)

31100 намаля 30 от 49 евро и БД при остатък над 45 евро след намалението

# 116
  • Sofia
Някой ако има излишен комплект от зелено-кафяво-сините прибори   може да ми пише на лични!

# 117
Здравейте мацки. Пуснах за пръв път поръчка днес и ми даде някакъв допълнителен код (пуснах кода за пътните чанти) освен моя - 22420. Та знаете ли за какво е? На 1 стр. го няма.  bouquet

# 118
Получих чантата с жирафчето с код 39691 ,незнам дали е същата като другата,но е много хубава ,ако има желаещи ще пусна снимки.

Имам излишен тренч 42/44 , разменям за друг подарък  Rolling Eyes

# 119
Съжалявам, ако звучи нахално, но изобщо не разбирам френски и бих ли могла да помоля някой да ми преведе това, с 2 думи само ако може:

* La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis à partir de 45? d’achats facturés. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant (articles signalés par une camionnette de couleur). Offre valable une seule fois jusqu'au 10/12/2008 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur lesaubaines.fr.

**Offre valable une seule fois pour 45 euros d’achats jusqu'au 10/12/2008 dans la collection Automne-Hiver hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités web, produits cuisine & co, produits Repetto, Oral B et Converse, prix rouges et pages rouges. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. L'usage de ce bon de réduction n'entraînera aucune compensation financière sous quelque forme que ce soit. L'usage de ce bon de réduction n'exclut pas le paiement de la participation aux frais de traitement. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en magasin et en Rendez-vous shopping.

Noël approche à grand pas…Pour gâter vos
proches et vous faire plaisir lors de vos achats
de Noël, nous souhaitons vous faire bénéficier
de 2 offres de bienvenue inédites :

- Un bon de 15? (pour 45?d’achats) valable sur
la collection Automne-Hiver 2008 Prêt à Porter,
maison, Déco et jouet.
- La livraison gratuite (dès 45? d’achats).

Profitez-vite de cette constellation d’avantages
pour vos achats de Noël et passez de
merveilleuses fêtes de fin d’année !

Общи условия

Активация на акаунт