Кодове за Ла Редут 17

• 37 598
  • 501
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
някой намали ли масата за игра под 30е и с кой код, мерси Embarassed
моите кодове за сакото също не действат вече, тези тук го дават само като подарък. Sick

Аз я намалих през намалението на играчки дето беше събота и неделя,сега се моля да си остане и на тази цена утре(днес) и да я поръчам  Hug

# 91
Дали има код, с който да намаля тези маратонки, които са PRIX VERT? Пробвам тези от първа страница, тъпо и методично, но нито един не захапва!

# 92
  • Пловдив
Момичета ,искам да попитам как се намаляха 3 бр.сутиени.Моля ви за инфо на лични ,за да не досаждам в темата...  bouquet  bouquet  bouquet

# 93
  • София-Младост
Момичета ,искам да попитам как се намаляха 3 бр.сутиени.Моля ви за инфо на лични ,за да не досаждам в темата...  bouquet  bouquet  bouquet
Аз ги намалих с кода за тренча.

# 94
Момичета, искам да пусна поръчка с код за чантата Евридей. Моля някой ако я е получил вече, да сподели с кой код е. Пробвах 2 кода, и на двата ми изписва  Votre cadeau : SAC FOURRE TOUT MARRON, дали е тази чанта наистина? newsm78 Имам някакъв спомен, че още като излезе тази чанта за подарък с първите кодове /вече не работят/, изписваше сак евридей , може и да греша не съм сигурна Rolling Eyes

reny,
тази чанта я получих с код 23108 и във фактурата е отразена като sac fourre tout. Хубава е!

# 95
anincenceto, според мен лачената чанта, чантата с цвят на мед и боичките  не са лош избор, след матрака разбира се.
A някъде има ли снимки на чантата с цвят на мед?

lisichko i anincenceto,
извинявайте,че не ви отговорих, но ми се скапа компа. Видях,че са ви отговорили вече момичетата, за което им благодаря. 21350 лично я намам,но доста момичета си я поръчаха и бяха доволни. Смятам и аз  да я поръчам. Тренча е най- хубав в големия размер, ако ви устроойва разбира се, материята е по- хубава и плътна. Полареното сако го чакам  за колежка и също нямам лични впечатления. Шалтето не си заслужава при все, че имам 2 бр.- за хлапетата да не се бият кой по- напред да се завие.От лачената чанта съм най- доволна при все, че въобще не си падам по лака.Ефектна е!Чантата Palladium  също става,колкото да не е без хич, същата е като на снимката, същия цвят и р-ри прибл. 36/31 см. Дано съм била полезна  Grinning.
Благодаря,laki ,много изчерпателен отговор,но все още не мога да реша с кой подарък да пусна поръчка...Ще помисля още малко. newsm78

# 96
  • София
Здравейте момичета, някой знае ли откога започват разпродажбите? Едно момиче ми беше писала за линк към чаршафите, не съм влизала отдавна, затова може би съм закъсняла, но с кодовете за тренча намалих тези чаршафи: http://www.laredoute.fr/achat-linge-de-maison-linge-de-lit-impri … mber=1&ps=asc
Имат ластик само по ъглите, да знаете, иначе са хубави, малко се мачкат, ама аз чаршафи не гладя..  Embarassed (Става дума за ненамалените чаршафи от 4,90).

# 97
В албума на em4eto ( Hug  bouquet ) има снимка на чантата с жирафаPeace

Масата за игра миналата седмица беше 25,70Е!Повече от толкова не е била намалявана скоро! Peace

# 98
laki, много благодаря!  bouquet

# 99
  • Хасково
anincenceto, според мен лачената чанта, чантата с цвят на мед и боичките  не са лош избор, след матрака разбира се.
A някъде има ли снимки на чантата с цвят на мед?

lisichko i anincenceto,
извинявайте,че не ви отговорих, но ми се скапа компа. Видях,че са ви отговорили вече момичетата, за което им благодаря. 21350 лично я намам,но доста момичета си я поръчаха и бяха доволни. Смятам и аз  да я поръчам. Тренча е най- хубав в големия размер, ако ви устроойва разбира се, материята е по- хубава и плътна. Полареното сако го чакам  за колежка и също нямам лични впечатления. Шалтето не си заслужава при все, че имам 2 бр.- за хлапетата да не се бият кой по- напред да се завие.От лачената чанта съм най- доволна при все, че въобще не си падам по лака.Ефектна е!Чантата Palladium  също става,колкото да не е без хич, същата е като на снимката, същия цвят и р-ри прибл. 36/31 см. Дано съм била полезна  Grinning.
Благодаря,laki ,много изчерпателен отговор,но все още не мога да реша с кой подарък да пусна поръчка...Ще помисля още малко. newsm78
Благодаря ти много ! Мисля да пусна поръчката с чантата, и на другата вече незнам !  Hug Hug Hug

# 100
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз получих сиво-розовото одеяло и сатенения халат, ако искате довечера мога да направя синмки

# 101
28002 - спално чувалче Снупи (ако правилно съм си превела). Май е това  -
http://cgi.ebay.fr/SAC-DE-COUCHAGE-SNOOPY-NEUF-ET-EMBALLE_W0QQit … 20081110?IMSfp=TL

Лови ми се кода, ама не ми трябва това чувалче. Laughing

# 102
Аз получих сиво-розовото одеяло и сатенения халат, ако искате довечера мога да направя синмки

Да,аз искам! Praynig
Чудя се с какво да пускам вече. Rolling Eyes

# 103
Записвам се в очакване на действащ код за БД Simple Smile
пробвай с 28614 на мен ми дава БД

# 104
при мен ми дава БД със следните кодове - 61245; 39802 + подарък сак детски; 39772 - + подарък сак dog; merci; 28614; освен това на 37419 ми дава 25% намаление на спортни стоки

Общи условия

Активация на акаунт