Кодове за Ла Редут 17

• 37 539
  • 501
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Ако някой има идея с какво да намаля тази преса моля да сподели  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-wet-n-dry-de-babyliss-2170 … tegoryid=22933969
Вече 1 час се мъча и с нищо не помръдвам  Tired

С този надпис горе вляво с нищо не можеш да я мръднеш

# 76
  • Бургас
Здравейте, момичета!  В потвърдителния имейл , имам някаква такса "Frais 24h chez vous" . За пръв път я забелязвам  Embarassed  в по-стари поръчки не я откривам.  newsm78 Или аз нещо се заблуждавам....

# 77
  • sofia
това е за 24часова поръчка

# 78
Здравейте, момичета!  В потвърдителния имейл , имам някаква такса "Frais 24h chez vous" . За пръв път я забелязвам  Embarassed  в по-стари поръчки не я откривам.  newsm78 Или аз нещо се заблуждавам....
Явно нещо са омотали полетата..
Сега и аз разгледах едно от новите потвърждения..
Вместо на Frais de traitement (където пише 0,00) .. са написали 5%-та на Frais 24h chez vous  Crazy

# 79
  • БГ
Здравейте, момичета!  В потвърдителния имейл , имам някаква такса "Frais 24h chez vous" . За пръв път я забелязвам  Embarassed  в по-стари поръчки не я откривам.  newsm78 Или аз нещо се заблуждавам....
и моя мейл е така . Rolling Eyes

# 80
  • Бургас
Frais de traitement-това е полето, където пишат доставката-5Е, 6Е или 0Е според случая. А пък таксата от 5% я пишат в това поле Frais 24h chez vous  Peace

# 81
  • Бургас
Frais de traitement-това е полето, където пишат доставката-5Е, 6Е или 0Е според случая. А пък таксата от 5% я пишат в това поле Frais 24h chez vous  Peace
Благодаря за разяснението   bouquet . В първия момент си помислих, че са ми взели пари за "невъзможна услуга".

# 82

Joy Имала съм безплатна доставка за таз поръчка и го забелязах чак сега  Joy Ама съм голям шемет  Mr. Green
Нямаше и да разбера, ако случайно не бях отворила точно тази фактура hahaha

# 83
# 84
Момичета,искам да попитам някой скоро пускал ли е машината за хляб?И с какво се е активирал кода?От 2 дни пробвам на почти нов акаунт с намалени,ненамалени от колекцията на АУ,нова,стара колекция и продължава да не поддава  Embarassed Дали пък кода не е вече невалиден  newsm78

# 85
anincenceto, според мен лачената чанта, чантата с цвят на мед и боичките  не са лош избор, след матрака разбира се.
A някъде има ли снимки на чантата с цвят на мед?

lisichko i anincenceto,
извинявайте,че не ви отговорих, но ми се скапа компа. Видях,че са ви отговорили вече момичетата, за което им благодаря. 21350 лично я намам,но доста момичета си я поръчаха и бяха доволни. Смятам и аз  да я поръчам. Тренча е най- хубав в големия размер, ако ви устроойва разбира се, материята е по- хубава и плътна. Полареното сако го чакам  за колежка и също нямам лични впечатления. Шалтето не си заслужава при все, че имам 2 бр.- за хлапетата да не се бият кой по- напред да се завие.От лачената чанта съм най- доволна при все, че въобще не си падам по лака.Ефектна е!Чантата Palladium  също става,колкото да не е без хич, същата е като на снимката, същия цвят и р-ри прибл. 36/31 см. Дано съм била полезна  Grinning.
Благодаря,laki ,много изчерпателен отговор,но все още не мога да реша с кой подарък да пусна поръчка...Ще помисля още малко. newsm78

# 86
Момичета, искам да пусна поръчка с код за чантата Евридей. Моля някой ако я е получил вече, да сподели с кой код е. Пробвах 2 кода, и на двата ми изписва  Votre cadeau : SAC FOURRE TOUT MARRON, дали е тази чанта наистина? newsm78 Имам някакъв спомен, че още като излезе тази чанта за подарък с първите кодове /вече не работят/, изписваше сак евридей , може и да греша не съм сигурна Rolling Eyes

# 87
от Стефони Blush
И да питам,че сега чета във фр.форуми,че заменяли комплекта от 12 части в розово с този от 25 части в кафяво,зелено,тюркоаз - дали някой скоро е получил този в розово,че го чакам а другия вече го имам  Laughing

Змейковица   bouquet
Леле ти ме разби, аз тъкмо се надявах на един хубав подарък, а сега съм много нещастна, пуснах поръчка на 18, от кога това за смяната.
Темата както винаги е оформена страхотно, браво Змейковица Hug

# 88
  • Бургас
С какво ви захапа 31100 че при мен уж стана с едни дънки единия път , сега пък неможе.... ooooh!

dida_t, в петък пуснах поръчка с този код 31100 с тези неща:
http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-fille.aspx?productid … 6&prodcolor=1   2 бр. детски пижамки
http://www.laredoute.fr/vente-parure-drap-anemone-prix-mini.aspx … 8&single=true  комплект долен чаршаф с 2 бр. калъфки
http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-specia … tegoryid=22931495 2 бр. познатите олекотени завивки 200 гр.

А гледам, че днес се хваща на другия акаунт с един лот 3 бр.  мъжки Т-шъртки за 14.99 и с доста други неща. Успех!

# 89
anninca това го прочетох точно преди да го пусна тук.Аз имам поръчка с този комплект от 14.11 и също се надявам да си получа именно него   Praynig Като дойде ще кажа дали е заменен с другия   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт