Кодове за Ла Редут 17

• 37 537
  • 501
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Е, те тези с 2-то и 0е доставка бяха персонални бе хора как очаквате да ви подействат?

# 61
  • БГ
някой намали ли масата за игра под 30е и с кой код, мерси Embarassed
моите кодове за сакото също не действат вече, тези тук го дават само като подарък. Sick

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 17:12 от tevolere

# 62
Записвам се в очакване на действащ код за БД Simple Smile

# 63
На змейковица специални благодарности от мен   bouquet
....и да попитам новият код 37141 при какви условия действа,все още не мога да го разбера.
Извинявам се ако съм пропуснала  Peace

# 64
  • София
Е, те тези с 2-то и 0е доставка бяха персонални бе хора как очаквате да ви подействат?
персонални, ама аз успях да пусна три поръчки от единият акаунт, без да съм ги получила лично  Peace. Какво да правим, като французите ни пропускат  Crossing Arms, мъчим да подкараме някой чужд  Embarassed
Може ли да дадете условията на тези кодове
T38/40:68837
T42/44:78743
T46/48:78824, защото и те ми действат   Flutter
Всъщност дават ли някакво намаление или само подаръка  newsm78

# 65
anincenceto, според мен лачената чанта, чантата с цвят на мед и боичките  не са лош избор, след матрака разбира се.
A някъде има ли снимки на чантата с цвят на мед?

lisichko i anincenceto,
извинявайте,че не ви отговорих, но ми се скапа компа. Видях,че са ви отговорили вече момичетата, за което им благодаря. 21350 лично я намам,но доста момичета си я поръчаха и бяха доволни. Смятам и аз  да я поръчам. Тренча е най- хубав в големия размер, ако ви устроойва разбира се, материята е по- хубава и плътна. Полареното сако го чакам  за колежка и също нямам лични впечатления. Шалтето не си заслужава при все, че имам 2 бр.- за хлапетата да не се бият кой по- напред да се завие.От лачената чанта съм най- доволна при все, че въобще не си падам по лака.Ефектна е!Чантата Palladium  също става,колкото да не е без хич, същата е като на снимката, същия цвят и р-ри прибл. 36/31 см. Дано съм била полезна  Grinning.

# 66
  • Варна
Има ли действащ код за намаление на prix mini? Искам да поръчам една завивка, но с нищо не мога да я намаля.

# 67
  • Казанлък of all places
Ух,исках да питам оптичен зум дали има Embarassed
Има, има, споко Simple Smile

# 68
Здравейте момичета някой може ли да ми помогне искам да пусна доставка за 24 или 48 часа но не знам как става ако някой е ползвал тази услуга може ли да ми обясни  и какви са цените благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 69
  • Бургас
и за епилаторите може ли някой който ги е намалил да даде код те в момента всички са намалени но ще ги дебна за да смъкна още малко от цената  Embarassed
благодаря предварително   bouquet
Аз си намалих епилатор с 40евро с това "61549 - 38/40,61557 - 42/44,61581 - 46/48 - 40?/88?,52?/120? плюс подарък полареното сако", само че май вече не е актуален кода и надали ще ти е от полза  newsm78

А пък тренчовете явно са различни партиди, а не е от номера-аз имам два от онзи с големите копчета, като и двата са 46/48. Платът е различен (единият лепи доста, другият-не); цветът леко се различава като нюанс; единият е с копче  и илик и от вътрешната страна, другият-не; единият е с двойни шевове, а другият е с единични и като цяло с малко по-лоша изработка. Разни китайци на работа, разни тренчове  Mr. Green

# 70
  • София
Ако някой има идея с какво да намаля тази преса моля да сподели  Praynig
http://www.laredoute.fr/vente-lisseur-wet-n-dry-de-babyliss-2170 … tegoryid=22933969
Вече 1 час се мъча и с нищо не помръдвам  Tired

# 71
Здравейте момичета някой може ли да ми помогне искам да пусна доставка за 24 или 48 часа но не знам как става ако някой е ползвал тази услуга може ли да ми обясни  и какви са цените благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

Май тези екстри са за франсетата само  newsm78
Питай на някой от тел. за връзка с клиентите.
Според мен и да стане,ще ти излезе мечка с налъми,ама пробвай и сподели после  Peace

# 72
  • sofia

За Бг не става, само Франция

# 73
  • София

Може ли да дадете условията на тези кодове
T38/40:68837
T42/44:78743
T46/48:78824, защото и те ми действат   Flutter
Всъщност дават ли някакво намаление или само подаръка  newsm78

Дават намелие от новата колекция - 30%

# 74
  • Plovdiv
С какво ви захапа 31100 че при мен уж стана с едни дънки единия път , сега пък неможе.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт