Кодове за Ла Редут 17

• 37 644
  • 501
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Не ми работи този код за БД на ни един акаунт значи, тъкмо му се зарадвах.
Аз също имам за сега негативно мнение за машината, каквото ни е сготвила все сме го яли и сме го плюли, може грешката в този дето сипва съставките да е, но определено съм малко разочарована.
Ако и когато изям поне една читава филия хляб, направена от машината може и да си променя мнението.

# 226
shanel1982 a БД-то над колко ти дава, че и при мен действа сега  newsm78 но само ми сваля % без да ми маха доставката

Имам неща за 155 евро, но вече ми дава само БД - махнах нещо.

Valeria, ето още какво ми дава БД 28614, 61425

# 227
  • Anywhere
Един код и от мен-40347-БД.Незнам дали е персонален,но пише че е валиден 5 дни.Действа!!!
При мен не иска, а имам доста неща! Пратен ми е лично  newsm78

П.С Търся си поларено сако 38/40, ако някой има излишно да свирка!

# 228
да се похваля днес си взех първата поръ4ка бях е пуснала с код за пътните 4анти и сосиерките но полу4их само 4антите и то какъвто съм карък я няма пластмасовата дръжка за най голямата но нищо като първи опит на сляпо съм много доволна

# 229
  • София
да се похваля днес си взех първата поръ4ка бях е пуснала с код за пътните 4анти и сосиерките но полу4их само 4антите и то какъвто съм карък я няма пластмасовата дръжка за най голямата но нищо като първи опит на сляпо съм много доволна

Пътните чанти от тези ,които има и куфар на колелца към тях ли ???Или са обикновени чанти?

# 230
13129 - код от фактурата ми от днешната доставка
40% sur votre commande Pret-a- porter /femme /homme/ beaute/ enfant /lingere/
35% sur toute votre commande /linge de maison/
за каталог Есен- Зима 2008/09 без намалени, зелени и червени цени
важи 3 седмици

# 231
74551 и 50423 - Подарък - изненада

# 232
  • Варна
БУБА и аз питах преди няколко дни за машината и мисля,че кода вече не е активен,но никой не отговори.Най-вероятно скоро никой не я е пускал.При мен не се задейства с нищо и все дава ,че е невалиден.Пробвах го на няколко все нови акаунта в комбинация с най-различни и намалени и ненамалени продукти на АУ Rolling Eyes

Лошо...  Rolling Eyes

Тъкмо се навих да си взема и аз фурна най-после.. Crossing Arms А като е намалена, цената и е такава, че ще прежаля килограмите, които ще натрупам хапвайки от вкусотите, които стават с нея  Mr. Green

Аз я поръчах с едни обици ,които естествено бяха пълен боклук за 6ЕУР.Не съжалявай за машината , не е хубава.Ползвах я 2-3 пъти и не останах доволна , сега така стои , само заема място

Аз пък съм много доволна от нея - страхотни хлебчета прави! Valeria, най-вероятно ти правиш нещо не както трябва; досега няма нито един път, в който да не ми е станал хляба. Машината е компактна и не заема много място, прибирам си я в един шкаф. Определено е едно от добрите ми попадения от Ларедут. Peace

# 233
  • София
Момичета, какво е условието да си открия втори акаунт?
Трябва ли да е на друго име, с друг адрес и имейл или може само например мейла да е друг?

А от подаръците като тренчове и сака дават ли по-малки от 38/40, защото досега не съм попадала на такива?

Голяма зарибявка са тези кодове.
Само за да го хвана този пуст 31100 барабар с безплатната доставка изхарчих 45 Евро  Mr. Green.
Онези сутиени дето са 3 за 2 излизат още по-евтино с него.

Благодаря на всички за полезното инфо.

# 234
  • София
Момичета, какво е условието да си открия втори акаунт?
Трябва ли да е на друго име, с друг адрес и имейл или може само например мейла да е друг?

Можеш да си направиш пак на твоето име, но като се регистрираш размени местата на името и фамилията за всеки случай, адресът може да си е същия, но задължително емейлът трябва да е друг!

# 235
  • Sofia
Valeria, най-вероятно ти правиш нещо не както трябва
Възможно е, но мъжа ми ми е забранил да я барам до следващата заплата, каза че достатъчно сме похарчили този месец за брашно.  Mr. Green
shanel1982, и тези не ми работят на мен.

# 236
Може ли размери на поларено сако номер 46/48 номер на лични.Много благодаря   bouquet

# 237
Някой може ли да ми помогне малко с превода на този код: 46124

Pour vous remercier de votre fidélité à La Redoute et vous aider à préparer vos fêtes, je tenais à VOUS OFFRIR LA LIVRAISON de votre prochaine commande dès 60 euros d'achats* !

En effet, nous organisons une opération spéciale avec plus de 45 000 articles jusqu’à –65%** :
je pense que vous ne pouvez pas manquer cette occasion.
Faites votre choix parmi plus de 2402 manteaux, 4 860 pulls, 6900 paires de chaussures, 6500 articles de Mobilier et Déco …et bien plus encore !

Alors, profitez sans attendre de votre livraison offerte grâce à votre code personnel 46 124

# 238
И аз искам да кажа за машинката за хляб, всичко в нея ми става супер. Е сега е малко самотна, но пък сестра ми си прави от време на време хляб със сода и пак и се получава. Абе като и хване човек веднъж цаката, после е лесно  Peace За мен това е една от най-хубавите покупки от сайта.

А много съм им сърдита на Ла редут - толкова исках розовия сервиз  #Cussing out

# 239
  • Там....където всичко е възможно ....
Няма нито един изгоден код Tired,нито хубав подарък Rolling Eyesпълна съм с чанти,не искам повече Whistling,но по добре чанта отколкото нищо де Mr. Green

Сега да обясня за 28614-намаля 20/45 прих верт и дава безплатна доставка над 45 евро от новата колекция може и намалени на -65% артикули.
Valeria, най-вероятно ти правиш нещо не както трябва
Възможно е, но мъжа ми ми е забранил да я барам до следващата заплата, каза че достатъчно сме похарчили този месец за брашно.  Mr. Green
shanel1982, и тези не ми работят на мен.

И моя ми беше забранил Mr. Green,но аз един ден си разреших сама Mr. Greenи взех една рецепта тук от форума и направих невероятен хляб smile3521.От тогава ме молят да правя хляб всеки ден Tired
Може ли размери на поларено сако номер 46/48 номер на лични.Много благодаря   bouquet
Ето тук ще намериш размери на всички номера на полареното сако Peace(не че има нещо поларено по него). http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=all&stype=1&a … D0%B0%D0%BA%D0%BE

...:::Nelly:::... една две страници по назад беше обяснено Peace

Общи условия

Активация на акаунт