Кодове за Ла Редут 17

• 37 661
  • 501
  •   1
Отговори
# 210
Днес са ми изпратили това, но нещо не вдявам за какво става дума Embarassed

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=97605242e7b31d7435

Безплатна доставка при поръчка за над 60Е  Peace

Аз пък получих това на пощата си
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=da5e294b41cbe27e3e
Някой може ли да каже за какво точно се отнася newsm78

Казват ти, че можеш да пратиш поръчка като подарък на друг адрес.  Wink

# 211

А код 31100
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=d7e6056c2ce28f5f5f
Как точно трябва да го използвам Имам всякъкви неща в кошншцата и не се получава нищо
[/quote]
дава намаление само на ненамалени при мини и новата колекция 08/09-30 от 50
при остатък 45Е дава БД
[/quote]

# 212
Мацки някоя ако иска да ползва код 40347 за БД го преотстъпвам че аз няма да го ползвам пък да не се похаби .Някой ако има желание да ми пише на лични .

# 213
Момичета,някой да има излишно поларено сако и да иска да го замени за тренч Embarassed?Днес тръгнах да пускам поръчка с полареното и не ми действа Crossing ArmsТа заменям тренч 42/44 за сако 38/40 или 42/44  ако има някой навит да ми пише  bouquet

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 17:44 от zori8

# 214

Да се самоцитирам, като се надявам някой да може да помогне...?!

Още един въпрос- искам фурната за хляб, но не мога да си харесам нещо от задължитените неща от новата колекция на Ан Уебърн (или както се казва), та да ме посъветвате нещо  Rolling Eyes

Все са скъпи неща и нищо интересно. Ако някой е отбивал номера с нещо евтино ще се радвам да ме посъветва!   bouquet

# 215
1 код може само 1 път да се ползва, а аз снощи пуснах с merci и днес пак ми дава да го ползвам, че и БД дава и смъква малко от нещата. Чудя се сега да го пробвам ли пак или да не сатне пък нещо и да ми откажат поръчката  newsm78

# 216
# 217
БУБА и аз питах преди няколко дни за машината и мисля,че кода вече не е активен,но никой не отговори.Най-вероятно скоро никой не я е пускал.При мен не се задейства с нищо и все дава ,че е невалиден.Пробвах го на няколко все нови акаунта в комбинация с най-различни и намалени и ненамалени продукти на АУ Rolling Eyes

# 218
БУБА и аз питах преди няколко дни за машината и мисля,че кода вече не е активен,но никой не отговори.Най-вероятно скоро никой не я е пускал.При мен не се задейства с нищо и все дава ,че е невалиден.Пробвах го на няколко все нови акаунта в комбинация с най-различни и намалени и ненамалени продукти на АУ Rolling Eyes

Лошо...  Rolling Eyes

Тъкмо се навих да си взема и аз фурна най-после.. Crossing Arms А като е намалена, цената и е такава, че ще прежаля килограмите, които ще натрупам хапвайки от вкусотите, които стават с нея  Mr. Green

# 219
  • Враца
shanel1982 a БД-то над колко ти дава, че и при мен действа сега  newsm78 но само ми сваля % без да ми маха доставката

# 220
  • София

Лошо...  Rolling Eyes

Тъкмо се навих да си взема и аз фурна най-после.. Crossing Arms А като е намалена, цената и е такава, че ще прежаля килограмите, които ще натрупам хапвайки от вкусотите, които стават с нея  Mr. Green

Аз я поръчах с едни обици ,които естествено бяха пълен боклук за 6ЕУР.Не съжалявай за машината , не е хубава.Ползвах я 2-3 пъти и не останах доволна , сега така стои , само заема място

# 221
Един код и от мен-40347-БД.Незнам дали е персонален,но пише че е валиден 5 дни.Действа!!!

# 222
Един код и от мен-40347-БД.Незнам дали е персонален,но пише че е валиден 5 дни.Действа!!!

Hug Наистина действа, а в кошницата си имам само дънките на Tipster  Peace Направо не мога да повярвам, откога не ми е връзвал код с БД. Мерси!!!

# 223
Ами пазарувайте по-бързо тогава,защото е валиден само 5 дни!!!!!
40347-БД

# 224
  • In The Middle Of Nowhere

Лошо...  Rolling Eyes

Аз я поръчах с едни обици ,които естествено бяха пълен боклук за 6ЕУР.Не съжалявай за машината , не е хубава.Ползвах я 2-3 пъти и не останах доволна , сега така стои , само заема място

Аз също исках да поръчам тази машина и пробвах с какво ли не - дрехи, обеци, шалчета и не та, не. Не става, явно кода не е валиден или нещо от сорта ...
airamber, твоето мнение е първото, което срещам като отрицателно за машината  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт