Кодове за Ла Редут 17

• 37 670
  • 501
  •   1
Отговори
# 135
момичета може ли някой да помогне
нещо немога да платя като стигна до  плащане-дава само американ експрес
а досега съм пуснала над 100 поръчки с виза
днес има някаква промяна в плащането

# 136
Много ги харесах тези плюшени играчки, обаче при мен нещо не стават. Само при мен ли е така или аз не правя нещата както трябва  newsm78

# 137
Амиии,запекъл се е сайта.Затваряш всичко,отваряш наново.И така дорде стане  Peace

# 138
Амиии,запекъл се е сайта.Затваряш всичко,отваряш наново.И така дорде стане  Peace
  bouquetблагодаря ти мила
ако знаеш колко пъти влизах и все не ставаше и накарая влязох с другия профил и платих най -после

# 139
големи благодарности на Amelly  за пълния и изчерпателен отговор Hug Hug Hug
вече пуснах сакото и ще го чакам

# 140
никой нищо не казва, но аз продължавам да питам  Embarassed
пише, че вече се получава прахосмукачка с код 22578, но в поръчката ми изписва чанти и сосиери.
Въпреки това ли би трябвало да получа прахосмукачка, че предпочитам нея  newsm78

# 141
аз днес получих колет с кода за саковете но имаше прахосмукачка а сосиерки и помен нямаше от тях,а и не ми изписа като пусках поръчката че ще има сосиери

# 142
а с кой код пусна
че ей сега гледам преди 1 минута нямаше проблеми, сега обаче не ме пуска с този код

# 143
  • София
а с кой код пусна
че ей сега гледам преди 1 минута нямаше проблеми, сега обаче не ме пуска с този код
Излез и се логни наново и ще ти приеме кода щом преди малко ти го е приемало  Peace

# 144
  bouquet стана
и вече изненада какво ще дойде
ще се надявам на прахосмукачката пък да видим

# 145
  • Хасково
Хей, нищо не разбрах, изпрати ли са ви като подарък прахосмукачката ли..??  #Crazy #Crazy #Crazy 

# 146
29505- 20% намаление на Puma - валиден 3 седмици

# 147
# 148
а с кой код пусна
22578 сега чакам една поръчка на свекърва ми от акаунта но с другия код пък ще видим дали и с него ще дойде прахосмукачка.Аз така се надявах на куфарите че една приятелка много ги хареса та мислех да и направя коледен подарък но уви.

# 149
ето нов код за намаление на играчки ако го има сори http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=7d3d462efd94271821

Общи условия

Активация на акаунт