някоя мама в арабска страна

• 54 032
  • 405
  •   1
Отговори
# 75
  • Canada
Пак не става Sad

# 76
  • O.A.E./ Пазарджик
и на мен не ми се отваря Confused
аз ще ви изпратя като се приберем в Шарджа 4е на това пс няма. само тази от преди 2 години намерих.малко не е добро ка4ество Sad

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5213&AlbumId=17535

ина4е макар и стандарта да е по-висок  сватбите са горе-долу в този стил- женско и мъжко отделно като булката влиза по4ти накрая и сяда на специално приготвена  сцена с диван4е и седи да я гледат после влиза жениха -ала бала, режат тортата и се изтипосват пак да ги гледат и гостите си тръгват.те преди това са си хапнали и е имали програма за тях.те това нещо като подаръци за сватбата не знаят.само идват да гледат сеир и да Апнат.за мъжкото ако са по-либерални си викат и кю4екини,които са гейове,но са ми казвали 4е са по-добри от жените.на мъжкото естесвено си купонясват пове4е.
разходите според мястото,храната роклята и другите дрехи,защото жениха оли4а цялата близка женска рода сестри ,майка, са минимум 55-60 хиляди евро тавана е недостижим
за мойта ще разправям утре 4е не мога да гледам ве4е.на бебо му никнат горните зъби и се буди през 2 4аса #Crazy

# 77
Много е интересна темата и разказите са завладяващи. Връщам се назад във времето и се сещам за някой неща когато живеех в Сирия. Продължавайте.

# 78
Много е интересна темата и разказите са завладяващи. Връщам се назад във времето и се сещам за някой неща когато живеех в Сирия. Продължавайте.
Ами разкажи и ти де, ко пускаш само фитили..... Naughty

# 79
Като ми остане малко време ще седна да изчета как се правят активни линкове, качват снимки и пр.

За конкретните младоженци - те са първи братовчеди, познават се от малки. Тя дойде от САЩ да се ожени за него - от 4-5 г. със семейството й живеят там. Доколкото схващам обаче, тя е била доста навита да го вземе - избрала го е между наличните роднини за мъж. Нейното семейство го е поискало, дето си е нарушение на традициите, обикновено семейството на момчето търси булка. И друга традиция нарушиха - един от по-големите му братя още не е женен.
Той също не беше против, въпреки че се страхуваше от факта, че са роднини. А пък и ще отиде в САЩ. Преводач е във агенцията, дето работех, та така се оказах на сватбата.

Иначе и тук не се правят подаръци на сватбата. А пък семейството на младоженеца харчи луди пари за тържеството - долари в хиляди, което за местния стандарт си е направо лудост! Да платиш ресторантите - различни зали за мъже и жени, храната, пиене няма, разбира се, оркестъра, златото на булката - трябва да е бая накичена. А в периода на годежа е прието да се правят подаръци на булката на всеки празник - колкото по-скъпи, толкова по-престижно.

Четох една история преди няколко месеца - арестували войник, който правел секс с магарица някъде из провинциите. Той най-чистосърдечно си признал, че няма пари за булка и..... Е, пуснали го.

Тук всякакъв секс извън брака е подсъдим! А и Корана забранява куп неща в това отношение, включително да си помогнеш сам...

# 80
Етова за секса с магарето направо ме уби   #Crazyми кво да прави 4ове4еца като пусти плътски желания
Интересно зна4и тука свадбите са на същият принцип като в афганистан.То4но така е както разказваш.Хапват танцуват и кои от къде е.Но каква хапка само огромни тави с агне и ориз,а на жените от фамилиата на шеика имаше ориз с месо от млада камила
Бях н а сватба без младоженец,мом4ето у4и в америка та без него.Подържаха възка с булката по телефона.

# 81
  • Italia
Моми4ета,страШно интересно ми е. Продължавайте да пиШете каквото се сетите  Hug СякаШ става дума за друга планета Blush
Дивана,снимките са много интересни а де4ицата са ти много сладки  Grinning

# 82
И аз 4етох ли 4хетох....супер интересно. То като не ние познато...Съвсем друг свят....
Видях и булката...брех каква рокля, кво не6то ! Някой туркси рокли са такива съ6то... newsm03

Жал ми е за жените им, ама и те ни6то не правят пусто...АКо се надигнат вси4ки да види6 как 6те ги 4уят Rolling Eyes

# 83
  • O.A.E./ Пазарджик
И аз 4етох ли 4хетох....супер интересно. То като не ние познато...Съвсем друг свят....
Видях и булката...брех каква рокля, кво не6то ! Някой туркси рокли са такива съ6то... newsm03

Жал ми е за жените им, ама и те ни6то не правят пусто...АКо се надигнат вси4ки да види6 как 6те ги 4уят Rolling Eyes

може да те е жал само за тези в по-бедните семейства и държави.не на всякъде е така. дори да са ограни4ени в някаква степен морално, в другите държави жените финансово си правят каквото искат-ходят си по Европа и Щатите само за пазаруване. нека някой от Лондон ви каже какви ги въртят.
в бедните държавици Бог да им е на помощ,не само на мюсулманките.какви неща гледах за индийки и африканки  Cry..

# 84
  • Spain
аз да ви питам - как се отнасят там към последните събития които стават по света - фанатизъм , вяра ,воината ,Садам Хюсеин...
а как се отнасят към христианите .примерно как един арабин си обяснява тези самоубииците  - говорили ли сте по темата с някои приятел , или пък мъжете ви как го разбират това . Вярата в арабските държави над вси4ко ли е наистина? или тук в европа това силно се прокламира . защо така силно ненавиждат "брата американец" .аз от политика неразбирам - но пове4ето пъти истината е сред това което казват хората ,а не това,  което показват голяма 4аст от телевизиите.

# 85
аз да ви питам - как се отнасят там към последните събития които стават по света - фанатизъм , вяра ,воината ,Садам Хюсеин...
а как се отнасят към христианите .примерно как един арабин си обяснява тези самоубииците  - говорили ли сте по темата с някои приятел , или пък мъжете ви как го разбират това . Вярата в арабските държави над вси4ко ли е наистина? или тук в европа това силно се прокламира . защо така силно ненавиждат "брата американец" .аз от политика неразбирам - но пове4ето пъти истината е сред това което казват хората ,а не това,  което показват голяма 4аст от телевизиите.

Ами аз не мога да ти дам 100% верен отговор, защото съм общувала предимно с образовани афганистанци.
Само да поясня - Афганистан не е арабска държава - тя е азиатска, като населението е от доста етноси, които се родеят с етносите в съседните държави - иранци, т.е. персийсци, Пакистан, бивши съветски републики - Таджикистан, Узбекистан и пр. Има и хазарийци и разни други дребни етноси.
Мнозина са ми разказвали колко са били щастливи, когато САЩ са нападнали талибаните - по тяхно време нещата са били просто безумни, но това е друга и дълга тема. Не приемат тероризма, но и не приемат факта, че САЩ въобще не разбират народопсихологията на афганистанците. Например, при претърсванията си за талибани, оръжия и Осама из провинциите влизат нощем в къщите, което си е направо кощунство. Щото виждат жените и пр. Веднъж бяха арестували жена с бебе - резултатът беше демонстрации, затворили пътя към Пакистан, защото не е ясно жената в какви ръце е, тя вече е обезчестена, един вид....
Това се случва предимно в южните провинции, където са пущуните. Там са и силните позиции на талибаните - те идват от Пакистан, където има също пущунски племена.

Иначе, тези, които познават са твърдо против тероризма. Казват, че и това е анти исляма. Аллах не иска подобни неща. Тъжно им е, че това се трупа на имиджа на мюсюлманите. Но пак уточнявам, че аз съм общувала предимно с образовани хора.

За мъжете ни - ми моят си е българин....

# 86
  • O.A.E./ Пазарджик
4е тероризма и насилието въобще нямат общо с Исляма,4е понятието Свещенна война е изкривено е верно. за мен тероризъм е например и това, което прави правителството на Южна Африка ,4е не дава лекарства на болните от спин и те си умират по милиони на година.но това е друга тема.
никой не мрази американците, а не понасят правителството им, 4е се навира навсякъде.
видях хора,които се радваха за 11-ти септември, но и всеобщото мнение беше ,4е пострадаха невинни хора.
за Ирак е ясно, 4е хората не оби4аха Садам, но и не искат 4ужди войски на земята им.
тъпо ми е като виждам реакцията на пове4ето хора на това 4е мъжа ми е арабин , 4е съм мюсулманка.най-коментираното нещо откакто сме в БГ е -как така детето не ми е толова 4ерно като баща си #Crazy #2gunfire.дори от роднини.ГАДОСТ  ooooh!
а как ни проверават по границите не искам да се сещам

# 87
Стана ми смешно, но представата за ЮАР ти е като моята за фанатизираните ислямци  Mr. Green
Има ХИЛЯДИ и ХИЛЯДИ правителствени програми за черните за спина...ама проблема е че те първо не искат да се тестват, второ не слушат какво им се говори. Презервативи тука по клиниките се подаряват с пакети - всеки свободно може да взема, ама само бели ще видиш да го правят. Децата си не имунизират, щото си мислят, че ги заразявали така със СПИН #Crazy И затова последната статистика сочи, че повече мрат от туберкулоза, отколкото от Спин.... А лекарства има - всички бременни примерно които искат се тестват. Ако си носителка безплатно ти дават лекарства за да не се зарази бебето и безплатно ти наливат в главата, че с кърмата се пренася вируса.... ама черните после излизат с номера, че от имунизациите се заразило детето, не от кърменето... А на Спинозните и хуманите са им без пари...а и за всички черни медицинското обслужване им е безплатно(то нали ние го плащаме 3но - та затова)... Лекуват се от спина като спят с девствици и по разни сангоми(тукашни шарлатани)...
А за умирането по милиони - ми вярно е - ама в тази държава има толкова много милиона черни, че не се забелязва. И всъщност не мрат от спин, ами от дизентерии, холери, туберкулоза и разните му там други зарази. 
но това всичко за черните дето живеят по "гетата".... Има и добре образовани, ама при тях СПИНА не вирее така. Белите също не са много заразените. Ама супер предизборна политика си е да сложат навсякъде плакати как ще излекуват всички от СПИН с безплатните лекарства и маймуните(щото на тях толкова им е мозъка) веднага се разбунтуваха - правителството не им дало лекарствата дето щели да ги излекуват  Shocked
Сори за офф-а  Embarassed

# 88
  • в Tara
снимки от кабул да искате, имам над 200 от афганистан Mr. Green

# 89

Ти пък ко си прайла там Shocked Shocked Shocked Shocked

Толкова интересна тема, а аз 4ак сега да я видя....про4етох вси4ко на един дъх (дет се вика), много е интересно, наистина все едно става дума за друга планета....продължавайте с разказите моми4ета Praynig

Общи условия

Активация на акаунт