КГБ = Клуб на Готините Баби - 49

• 18 203
  • 428
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Изпратих приятелката и пак съм тук, ама за малко. Току- що малкият син се чул с батко си - ЩЕ ДОВЕДЕ ВНУЧЕТО КЪМ 3-4 ЧАСА. ОТИВАМ ДА СЕ ПРИГОТВЯМ И ПОСЛЕ ЩЕ ПИША. Hug Hug Praynig

# 106
  • София
    Майче,браво на снаха ти-дошъл и е акъла...Приятно гушкане!
    Янче,сега има много богато разнообразие от сушилници-хоризонтални,вертикални,за над вана...и не са скъпи.В Кауфланд,ТМаркет,Метро дори много често са на промоция,но в магазините за 1лв. има едни,които се обръщат/падат лесно/Гледай,да не е от тях.

# 107
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Заплес голЕм съм.  doh
Жаки , пропуснала съм те , зло да те забрави.   bouquet
Аз мислех , че ви е затрупал снегЪ , то пък вие нямате.  Laughing
Краси е на топло , обикаля кафаните с приятели и колеги.  Peace
В понеделник-вторник ще видиме дали ще си идва или ще остава.
Нямат работа и до средата на януари ги разпускали.  ooooh!
Дано да почне работа  Praynig , че тая криза ме плаши вече. Thinking
Но квото дойде.... 

# 108
  • София
    Пия кафе с канела и слушам музика.Мисля си колко беше хубаво на Балани и на Морени,но на Балани се вълнувах,като влюбена на първа среща.
http://vbox7.com/play:e0b10e70
http://vbox7.com/play:472f09f2
http://vbox7.com/play:b467b59e

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 13:37 от baba iaga

# 109
  • тук и там
Здравейте милички!
До обяд нямах нет и ми беше много нервно,че немога да ви видя.
Снощи бяхме на гости-мислех,че сме лудички да излизаме в това време,но по пътя ни стана много приятно за разходка.И ние като Марси стояхме до късно.То моя като вземе думата,други няма.
Диди,несъм забелязала кога си сменила аватара-честито.Много е хубав.
Мастерче,издържа теста за бебогледането и честито за чепичките.Със здраве да ги носиш.
Жабче,каквото дойде,това ще да е.Важното и да сте здрави,колай се намира.
Танче,и аз те обичам много-впрочем ти го знаеш.
Яне,купувай сушилника.Аз без него зимата не мога.Сега като се замисля първият бе дървен,после на стената някакъв пак дървен,и този сгъмаем.
Майче,да нацелуваш мъничето и от мен.И аз се радвам,че ще си го видиш и гушнеш
Римар,ти ми даде идея да си направя днес сърмички,ама лозови.
Марси,ние у дома много обичаме телешко.Всяка година купуваме тел.месо,една част в бурканчета,друга във фризера.Откак мъж ми го оперираха от разш.вени много рядко консумираме свинско ,а по вече телешко.
Момичета,дойде една приятелка.

След малко ще ви пиша пак.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 17:04 от baba mimi

# 110
  • Кубрат/ Пишурка
 Аз уж посрещам брат си,но той си взел кола и сега навън я оглеждат.Мъжка им работа.Аз излязох,видях,че е тъмнозелена и доста широка и толкоз.Те какво толкова я гледат вече цял час!Аз даже прострях и втората пералня и рекох пак тук да надникна.
Ние в Кубрат нямаме такива екстри като Кауфланд,Метро и др.,но си имаме Домашни потреби и там има 4-5 вида сушилници.Харесала съм си такъв като старите,дървените,дето е нагоре.По-малко място заема,а доста неща поема.
Жаки,какви са тези школи посред зима?

# 111
  • София
Мел, благодаря за почерпката. Бъдете щастливи.
Прибрах се. Сутринта излязох с Пламен уж само да отключи пицарията и после да ходим да му избирам зимни обувки. Оня ден си купил сам зимни маратонки и вчера цял ден мърмора по тел., че се хлъзга с тях и не са му удобни. Като не съм била там и не можал да избере хубави. Да ама собственика не дойде /след сватба вчера/ та постоях малко там и се прибрах. Докато чакам рейсове - насам натам и деня преполви.
Сушилка имам хоризонтална - 18 м. има място за простиране. Янке, мисля, че тези като старите дървените са по-неудобни. На хоризонталната страничните части се сгъват. Но вкусове различни. Лятото си я държах на балкона, а сега е в кухньо-хола. И, Танита, и чаршафите там слагам - сгънати на 2. От парното бързо изсъхват. Даже като беше по-топло простирах вътре и после я изкарвах на балкона, за да не се мъча навън на тъмното.
Яге, много хубава музика, благодаря.

# 112
  • Видин
Хопи аз пак съм тук. Party

Жабче, е как нямат работа бе?Защо тогава го разкарваха.То Испания да не е близо.ShockedЛуда работа навсякъде ей! Rolling Eyes
Янче, и те се чудят каква е тази школа. Rolling EyesОще повече, че ще учат за морска граница, пък те охраняват по Дунав, но нямали кого да пратят и за да запълнят бройката хайде нашите. Crazy
Ще купувам и аз сушилка вие ме навихте докрай Grinning
Яге, ще послушам от твоята музика малко и ще ходя да се къпя, че после ще постригвам Дени, ще пием кафе с комшийките и докато видя -мръкнало.

Хайде до по-късно. Hug

# 113
                 ДОБЪР ДЕН,МОМИЧЕТА!!!

Справих се с кръвното още вчера  Laughing хремата и кашлицата също ги побеждавам в момента и се надявам за тази зима повече да не се занимавам с тях. Laughing
                 Яжке,освен всичко ,което пиеш пии ударно и по 10 вит.С и един аспирин протект.Страшно помага.Аз само с тези лекарства успях да се преборя с хремата и кашлицата + АСС.
                 Тук при нас грее слънчице и е топличко.Бяхме с малчовците навън и се уредихме с елха.На един от падналите борове върха е страхотен и сега вече имаме коледна елха.Ще я боцна в една саксия със земя и ще я поливам за да издържи.Отрязахме и две по-малки връхчета от другите паднали борове,а хвърлихме и по-дебели клони на терасата за камината.Супер хубаво мирише когато огъня гори и има борови клони.Остана огромна купчина ,ама на милото не му се носи вече.
                 Майче,къде я намери таз снаха дето не ти дава детето.Я да ти се беше паднала мойта малката щеше да пропищиш  Laughing Тя все гледа да пробута Ран и Неда на сватовете за събота и неделя , а понякога ги строява да идват и през седмицата.И голямата ги дава ,ама на нас,защото другите сватове хич и не се сещат за Мими и Бубо.Те си имат тези на щерката,на сина - пет пари не дават.За това пък ние с деди сме щастливи там нямаме конкуренция  Mr. Green Дечицата си искат само при нас.
                 Купувайте сушилките , много са удобни.Аз имам две хоризонтални.Лятото са на терасата , а зимата в едната стая дето не я ползвам и съм я превърнала в гладачна и сушилня и в работна стая /за хобитата/.
                 Айде пак написах сага. Laughing
                 Лек ден на всички и не ми се сърдете ,тези дето не съм ви споменала обичам си ви всичките. Heart Eyes

# 114
Хайде на следобедни клюки , момичета.

За всекиго по нещо за пииване  

и нещо за подслаждане.  

Айде и нещо соленичко за мезе.  Laughing

# 115
  • Видин
Дидка, ще си имате прекрасна коледна елха! Peace

Хайде по едно следобедно кафенце:  Grinning

Хе,хе, Жабче писали сме едновременно Hug Аз си взимам от тези с малинките Party

# 116
Погледнах , че клона празен , а то с Жаки пишем заедно.  Hug
Жаки , замина , че трябва да говори поне с шефове на фирми , а от тук няма как да стане.  Peace
Не си ли на крака , не се получава по телефона.  Laughing

Турнахме софрата с Жаки и накацахте на клона.  Joy
Като хрътки сте.  hahaha (майтапче)

# 117
  • София
Благодаря, взимам си сокче, кафе. Соленото мезе го оставям за довечера, че много рано още и с мезетокато почна и пиенето....
Бях малко до магазина с кучето.  Майка му не се сети да го изведе докато е топло. Наспа се, облече се и излезе. Преди това успя да се скара с мене - разпиляла цялата стая с дрехи.  Влязох, отворих да се проветри и започнах кротко да ги събирам в гардероба. Не моело, пречела съм.
Все се заричам, че ще я оставя да се зарине в неподреденото и мръсотиите си. Ама после хлебарките пак аз ще ги чистя.
Извинявайте, че пак се оплаквам. Но няма на кого - в работата още не ги познавам, а и повечето се пазят да не говорят с никого. Роднини - само 1 в Търново и така ви досаждам.

# 118
                      Жабче,най - лесно се събират жени като им кажеш - хайде,на клюкините! Mr. Green Joy Joy Joy За това накацахме на клона. Laughing
                      Айша,оплаквай се спокойно  Laughing само,че знай - нищо ново под слънцето!Ани не е единствена и нашите са същите,но сега им се налага сами да се справят с всичко. Laughing Вчера се сдърпахме за ръкавичките на децата.Нямали  Sick тя ги набутала в едни пликове да изхвърля,а аз като качествен контрол пазя и проверявам.Ами в плика зимните шапки,шалове,ръкавици , тя дори не е погледнала какво има и ще изхвърля.Та набавих всичко. Laughing Казах и всичко,което мисли да изхвърля да ми го носи да проверя какво е . Със съвсем нови дрешки ,търлъчета обзаведох бебето на една приятелка.Купища дрехи,които не са обличани на Неда нито веднъж.А тя омаляли и да ги изхвърля.Момичето така им се зарадва.Обяснявам аз,че не всички имат...тя ме гледа като полезно изкопаемо и вика - знаеш ли колко хора имат повече. Mr. Green
                     Та това е !Каквото и да кажеш ще ти отговорят. Laughing

# 119
Айша , не досаждаш.  Hug
Я я остави да се оправя сама , да види от де грее слънцето. Thinking
Не е малка , аз на тея години две деца имах вече.
На мойте никога не съм се намесвала , чисто , мръсно да се оправят. Гардеробите , разхвърляни , като не могат да си намерят кво им трябва , да видиш за секунди става аптека.  Peace
Остави я да се развива , не й се толкова претеснявай.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт