КГБ = Клуб на Готините Баби - 49

• 18 197
  • 428
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, красавици!
Привет от слънчева Варна! Студено е, със слаб вятър, но коренна разлика от вчера. Бива.
Диди, мерси за закуската, рано си станала и си успяла да я приготвиш.
Яге, лекувай се мила, че утре да си кукуряк. Моето е било настинка явно, защото беше само два дни. Ама в петъка бях доста зле, всичко ме болеше, носа ми запушен, а как ми се спеше! И нали с лекарствата съм скарана- кучешко тегло! До довечера да рапортуваш, че си ОЗДРАВЯЛА.
Жабче, прегръдка и за теб миличка  Hug
Янче, слизай от клона и рапортувай как сте с този, дето е след мен в редичката на талантливите?
Приятен ден!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 10:17 от Танита60

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Трябва да излизам да взема на ДжУвотните храна и талаЖ , но още не се решавам. Laughing
Тук ми е добре и хубаво и топличко , а навън кой знае къФ кучи студ е.  Mr. Green
Трябва и кучетата-пазачи да храня , ма нали е вън и брррр не ми се мърда.  Crazy

# 92
  • Кубрат/ Пишурка
 Аз докато кажа добро утро,то станало добър ден!Ама си поспах докъм 8 и това-онова....А под звуците на Яжкината музика се чисти с лекота и настроение.
Ей,четях едно време Фурийка и не вярвах,че и у дома може така да стане някога.Сега докато се върна и Тошо вика:"Хайде да видим бабите какво правят."Вчера без малко да го регистрирам и да го оставя сам да си пише,ама на него точно писането му тежи.Но поне вече не мърмори като съм тук. Фурийка си повлече крак,дано и на други невярващи да им се случи!
Болните да се лекуват,че тъкмо снежецът е поумил въздуха - дано няма повече толкова болести!
Мастерче,честити ти нови кундурки!Дано издържат поне две зими!

Отивам да видя пералнята и после остава да се чудя какво да приготвя за обяд.ЛЕК ДЕН на всички!Слънчев е ,но е студен.

# 93
Яне , Фурийка повлече крак с Фенчо и сега сме без проблеми.  Laughing
И Краси само поздрави праща и не ми намира косури като кисна във форума.  Hug
Бе мъже , угод нЕма.  Mr. Green

# 94
  • София
Добро утро и от мен!

Снощи стоях до 3, но не се върнах на компа. Глей къв съм заплес  ooooh!, даже не съм разбрала за новите обувки на Мастърче!Честито и със здраве да си тропкаш с тях!

# 95
Здрасти, прибрах се. При майка капе май от някакъв кран. Утре ще търся водопроводчик да го оправя. Не е нещо спешно.
Направихме си страхотна разходка. Навън, макар и доста студено е много приятно - слънчево, светло и едно чисто и някак
весело. Оставих Марин и кучо на кафе, че той(Марин) има да чете за някакъв изпити няма време да дойде с отбора.
Завиждам им на Фурийка и Васко - ще пътуват в чудесно време. Аз много обичам да пътувам така - голяма е красота.

# 96
Момичета вчера не можах да почерпя,щото не знаех как.Сега се научих   Embarassed

# 97
  • София
Здравейте и от мен. Както казва Доби, тук също е слънчево и студено-да го гледаш през провореца.
Диди, мерси за закуската   bouquet
Мастерче, прочетох че си си купила обувки-със здраве да си ги носиш, да припкаш с тях бързо . running
Мел-чето , мерси за почерпката, по какъвто и да е повод-не съм разбрала, ама ще ме извиниш.
Яжке, не се давай. Стой на топло и се лекувай.
Аз сложих едни сърми с кисело зеле (това си поръчаха младежите) - на мнозинството с кайма, а на малката снаха - постни. И крем супа зеленчукова, който иска. Тя, Гергана е чорбарка, обича супи. Та това приготвих, че вчера един мързел ме беше обхванал, пълен релакс ударих. И днес трябваше да понаправя нещо, НЕМА начин!

# 98
Чух се с  Фурийка , пътуват. Пътя е чист , само на по усойните места е мокро.
Живи и здрави щом пристигнат ще ни се обади.  Hug
Праща на всички много поздрави.  Heart Eyes

Аз се уредих , голЕмата щерка ще излиза та и дадох да напазари за животинките.  Laughing

Римар и аз съм се отдала на релакс. Снощи стъкмих една пилешка супа , нали съм сама , та поне за детето да има нещо.  Peace

Мел , благодаря за почерпката.  Hug

# 99
  • Кубрат/ Пишурка

Слънце,слънце,ама ми измръзнаха ръцете,докато простра.Крайно време е да си купя един сгъваем сушилник.От миналата зима само се каня.Купих и на двете щерки,а за мен ми досвидя.Ама още тази седмица,да не се каня много,ще си купя.Не струва кой знае колко - двайсетина лева,ама а де!

# 100
  • Видин
Здравейте, милички!
Вие сте изписали цели 5 страници от новата тема докато аз се появя. Simple Smile

Виждам, че снежко има вече на много места в страната.Аз да докладвам: Във Видин сняг няма и вчера и днес грее едно слънце и ако не духаше вятър щеще да е прекрасно за разходка.
Аз вчера нямах нет, и затова не съм се вясвала.
До сега стягах багажа на Данчо, че заминава на школа в Пазарджик за един месец.
Тия се сетиха пак в края на годината.Добре, че този път е за по-малко, че миналата година бяха за 3 месеца и то пак зимата.Като тръгнат да се прибират в петък и все трепея да не стане нещо по пътищата Crazy

Мастрече, тренировката за "мама"  е минала успешно.Браво на теб! PeaceЧестито ти нови обувки! newsm68
Яжке, лекувай се и оздравявай бързо! Hug
Жабче, Краси как е? При него сега е топличко, няма такива снежни бури Flutter
Римар, и мама каза че ще готви сърмички.Довчера ще ни донесе.Добре, че сте вие мамите да ни сготвите.По-вкусно от това няма. Hug
Данчо, снощи прави в гювеча задушени зеленчуци по негова си рецепта.Наряза картофи на кубчета, сложи зелен боб, домати,чушки,лук,гъби,два бульона на Маги, маргарин и остави да се задуши.После отгоре настърга малко кашкавал, той се разтопи и стана много вкусна постна манджа. Peace

Мел, честит празник на патерици!Да сте живи и здрави- това е най- важното! newsm51 newsm51
Танче, и ние те обичаме, в това спор няма! Grinning Heart Eyes Heart Eyes
Диди, много хубави зимни украси си си направила HugМерси за закуската! Hug
Янче, и аз мисля да си купя такава сушка за зимата, че не ми се излиза в студа навън Wink

Ох, забравих какво друго щях да пиша. PartyМного целувки на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ще си потърся и аз коледни картинки Grinning

# 101
  • София
    Много съм недисциплинирана,все при вас кисна...Имам да дописвам нещо малко,ама като все в компа са ми очите...
    Сутринта видях една пилешка шунка да се премята по хладилника/кой знае от кога/,та я изпържих с яйца на тефлонов тиган,без олио.Имам и супа от вчера, младите не ядат-кой на диета,кой капризен-да се оправят...Ако някой ми поръча -ще сготвя нещо,ако не-няма да слизам в кухнята.Пия само Фервекс,АЦЦ , антистенокардин/ударна доза/и мравченото дърво.Вчера през деня нищо ми нямаше,но снощи носа ми протече като чешма, по гърлото ми се стича секрет ,дразни ме и кашлям,а от кашлицата си раздрах гърлото и ме боли.Скоро няма да се оправя,това ми е от една киста в синусите,като настина така ме е.ава дълго време.Утре ще искам от GP някакъв антибиотик,че не зная кой действа на синусите,та да си го купя още днес.
   Е,оплаках се...
   Яне,регистрирай го Тошко,ще се оправи сам с писането,да не ти се кеси на теб...Те мъжете все нищо не могат...

# 102
  • София
Добро утро, момичета. Все пак до 12 часа е "добро утро"
Току-що се чух с Фурийка. Пътуват и са на Български извор. ПЪтя е чист и спокоен. Щом пристигне ще я четеме.
 Ние пък днес с мъжа ми сме с ниско кръвно и пиеме айран със сол.
 Яжке, ако взимаш други лекарства за температура или нещо друго не спирай маравченото - то не пречи на други лекарства.
Дойде една приятелка - ще пиша после пак.

# 103
Яне , много са удобни тез сушилки.  Peace
Аз от има няма десетина год. съм с такъв и не простирам на вън , а в банята.
Тя ми е около девет- десет кв. и с три метра прозорци , та зиме , лете все там проскам.
Хем от слънцето не избеляват , хем зимата не се омерисват на пушек.  Hug
ГолЕм рахат е. Да си купиш , сега не са скъпи , ма навремето си спомням , че едвам я намерих и дадох около 60 лв.  ooooh!

Майче , ние с теб сме като проверовъчни на Фурийка.  Laughing

# 104
Мел, мерси за почерпката, да ти е сладък живота като бонбоните!
Янче, Жаки, купувайте си сушилници, не се бавете. По 16-17лв. са във Варна. Много са удобни, вече втора година го ползвам. Като си го купих една приятелка ми каза- за какво ти е да нямаш бебе, че да переш много. Пък аз толкова често  простирам- особено бельо /тези прашки, дето се чудиш къде да им щипнеш щипката!/ а дънките и анцузите на Бори, вечерта като ги намятам и го сложа близо  до парното, на другия ден са сухи.
Римар, аз днес релаксирам, че вчера сготвих за днес.
Чух се с Фурийка, пътуват, пътя бил чист, спокоен, щом пристигнат ще се обади и после ще ни чете, сватбата била страхотно организирана, много са доволни.
Жаки, много ми е драго, като усещам, че сме загрижени една за друга и се обичаме!
Пералнята ми се извъртя, излизам да използвам Слънчо, че чаршафите не стават на сушилника, тях на терасата, а дреболиите на него.

wash hang bg

Общи условия

Активация на акаунт