АПРИЛчето не се мотае, иска вече да играе!!!

• 13 353
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Alokazia ,давай смело с диетата,ще удряме по едно рамо Peace

А защо се къпахте в легенчето Grinning?

# 211
naana ей споко! Джул много точно се изрази за презастраховането на д-рие , и аз доста си напатих с "диагнози" покрай сина ми! Моята Ива също не може да седи! В столчето за хранене се кандилка и изхлузва, а като я сложа на дупе стои точно 1 -2 сек и пада! Сама да седне- абсурд! Е лази, доста смешно , изправя се на четири крака и се кандилка напред-назад некоординирано , ама е като бръмбар в къши ! Нито съм се изправя сама ! И си мисля че вс. е о.к. !
А с туй хранене - минахме 100% на кърма, дрискаме от АБ, поне още 2 дни остават и дано и мине ухото! Па после почваме отначало Confused
Ауу долази до саксията и се "захранва " с пръст!  Sunglasses

# 212
Момичета, привет от нас! Наистина напоследък малко хора пишат.  Нещо нямах настроение и аз да пиша, но слава богу без основателна причина. Акварелчеbye При нас нищо интересно - седим в къщи, само днес излизахме на разходка, защото не духаше. Лили има наболо зъбче долу в дясно, но още не съм го обявила, защото не се е показало цялото. Лигите текат с кофи, през нощта се буди често, вече не знам спя ли, не спя ли, но на сутринта съм изморена и главата ми е балон.... Tired
С храненето сме горе долу добре. В момента варя бульон от домашното био-пиле "Гошко", донесено ни чааак от района на с. Ракитово Laughing т.е. изпълнявам програмата по въвеждането на месен бульон в Лилиното меню. Simple Smile
Ванче, и моят Васко изкара един бронхиолит на 4 месеца. Но тогава имахме късмет, че правеха ремонт на болницата, та ходихме само на инхалации там. Иначе и аз тогава като чух "болница" се разревах.
Коалката, пожелавам и на вас бързо оздравяване!
Аквариелче - честито мияла машина! Наистина чиниите излизат в доста приятен вид - сухички, блестящи...най-ме кефят чашите за вино. Grinning Аз да ти кажа вече се изхитрих и измързеливих и слагам и тенджери да се мият  Twisted Evil Чувала съм, че някои си мият плодовете и зеленчуците вътре дори Wink

Ето една снимка на Лили, озаглавена "Моля, повтори, че не чух добре!!!": http://picasaweb.google.com/anetaaa1974/Aneta#5273701658208068898 - малко да ви развеселя.

# 213
Кокетка желая бързо оправяне на Гого Hug
Нана спука ме от смях твоя син значи hahaha как може такова хилене на тоз пумпал,предтсвям си ако пуснеш клипа на червея Joy
Vanyivan ще ви чакаме да се приберете здрави след 3 дни  Hug

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 19:07 от sisee

# 214
Привет от мен пак!
За мойто ухо - оказа се, че не е процес в ухото, а около канала. Аз ходих оня ден да си правя кичури и явно от препаратите е влязло в канала, разранило ми е кожата. и се е възпалило. Та така - няма да умра, ама ще се мъча Laughing
Чух се с Ваня - на Боби са му направили инхалации и вече е по-добре. Стискам палци да оздравяват!

Акварел, честита придобивка! Със здраве да си ползвате Мимето!
Cow, голяма сладурана си имаш!
Кокетка, де я забърсахте пък тая рубеола? Оправяйте се!
Alokazia, блазе ви, че се събирате в легенче Laughing Ние не можем вече да се къпем така.

Аз пък днеска давах на Ема едно пюре на Хип - Спагети с домати и моцарела. Като го отворих - гледам вътре спагетите нарязани на едни парчета - едносантиметрови басамаци. Хубаво- понамачках ги, изяде го почти цялото, остана малко и аз си викам - абе дай да пробвам тия спагети - и що да видя!Абе то бая пикантничко, направо възлютивичко. Чета пак етикета - и най най отдолу пише пипер Shocked Ама то някоя лелка бая си беше отпуснала ръката с тоя пипер ви казвам. Така, че вече сме захранени и с лютичко, ще взема да купя на Семпер меката тайландска яхния (да я видим колко е мека)и сме готови за екзотични пътешествия.
Чао до после!

# 215
 hahaha hahaha hahaha

Аз пък днеска давах на Ема едно пюре на Хип - Спагети с домати и моцарела. Като го отворих - гледам вътре спагетите нарязани на едни парчета - едносантиметрови басамаци. Хубаво- понамачках ги, изяде го почти цялото, остана малко и аз си викам - абе дай да пробвам тия спагети - и що да видя!Абе то бая пикантничко, направо възлютивичко. Чета пак етикета - и най най отдолу пише пипер Shocked Ама то някоя лелка бая си беше отпуснала ръката с тоя пипер ви казвам. Така, че вече сме захранени и с лютичко, ще взема да купя на Семпер меката тайландска яхния (да я видим колко е мека)и сме готови за екзотични пътешествия.
Чао до после!

Joy Joy Joy Joy

# 216
  • Пловдив
Lassi, това с пюрето направо ме уби  Shocked Shocked Shocked
naana, ами зелевата супа+спорт  Peace

# 217
  • Варна
Lassi убихте рибата с тоз пипер. Ама как така си го изяде, без дори да направи някаква гримаса ли?
Тя някаква храна отказва ли ти въобще?

Невена днес си хапна малко сварена ябълка, но не с лъжичка, а от пръста на мама. Е, пробва и тя да се храни така, но й липсва координация. Иначе покрай ябълката замина и малко картофче. Такива сме си ние, две хапки изядем и мама веднага да го похвали.  bowuu

veni-b кое почвате отначало? Захранването ли?

съдомиялната си я експлоатираме доста, нашата е за 12 комплекта и пъхам всичко - и тенджери, тигани, буркани и прочие. (в момента мъжът ми я зарежда даже) Ама чак пък зеленчуци и плодове - не виждам смисъл.

# 218
Ясмина, вече мнооооого рядко отказва храна, ама това е от около 20тина дена. Иначе аз както захранвам от 4,5 навършени месеца, едва преди 2 седмици заместих 2 хранения. Бая зор видях с това хранене, мамите от парка са свидетелки как стискаше уста и не можеше да проникне човек вътре и с лазерен лъч. Бях се видяла в чудо направо. Хората дето се захраниха 2 мес след нас имаха заместени 3 хранения, ние още мляко само ядяхме. И после, един ден - О, чудо! детето прояде! Как стана - и до ден днешен не мога да си обясня - просто прояде (аз в чуденка какво да правя и намалих дозата на млякото, ама надали от това стана номера newsm78). Не харесва само банан и спанак.

Я сега малко нАучни вести да ви предложа. Вижте хората с каква нАука се занимават и какви открития извършват Shocked

Това е един цитат от статията , долу давам линк - който има филологически настроения може да я прочете. Напълно сериозна е !

Изразите БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език, а не груби псувни. Позовахме се и на методиката на японския учен Масуро Емото и над капки дестилирана вода започнахме да повтаряме изразите БАХТИ МАЙКАТА и БАХТИ МАЙКАТА Е. Гледани под микроскоп тези капки придобиха формите на изящни кристали, различни по вид.

Ето и статиятанаучни открития

# 219
Shocked Shocked Shocked
А прочете ли коментарите
 Joy Joy Joy

# 220
  • София

Изразите БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език, а не груби псувни. Позовахме се и на методиката на японския учен Масуро Емото и над капки дестилирана вода започнахме да повтаряме изразите БАХТИ МАЙКАТА и БАХТИ МАЙКАТА Е. Гледани под микроскоп тези капки придобиха формите на изящни кристали, различни по вид.

Ето и статиятанаучни открития

Бахти майката !
 hahaha hahaha hahaha

# 221
Здравейте!
Мерси на всички за честитките!
Ласси,днес ми казаха,че всички коли след 2000 г имали такова чудо! Дали е вярно? Hug
Горкият Боби,Ванче дръж се-наистина е адски неприятно в болница,но минава,така пък е по-сигурно! Hug Praynig Hug
Акварелче-чувалчето е страхотно-на сутринта е топличка ,дебеличко е! Поръчах го от Кикиморското царство-още на другия ден ми го донесоха! Аз мислих,че няма да е хубаво,защото е 17лв на Бертони,но се оказа страхотно! Hug А за колата много ясно,че ще черпя-само да не ми я купят до понеделник Mr. Green Heart Eyes
Ние продължаваме да се справяме супер с кухнята-всичко си изяжда-днес и риба даже! Ама вече хич не ще пюрета и в неделя като няма кухня не знам какво ще ядем #Crazy
Кокетка-бързо да оздравява Гого Praynig
Момичета,няма ли да си спретнем някоя срещичка,преди да е станала люта зима newsm78

# 222
Добър ви вечер,
след успешно лекуване на троянски папиломи гъби по моя компютър ей това ми е първото включване за днес.
Ваня стискам пали всичко да свърши бързо и безболезнено и всичко да е наред с Бобката.  Hug
 Ласси  ша припадна с теб  Joy е тук като се трупясам,моя как кърти ваобще нема да ме чуе,бах м,,,, му ,и викаш и лютичко пюре сте хапнали а,онзи ден и ние се захранихме с пикантна салата ,с баща и си разделиха една купичка домашно приготвена,седнали един срещу друг и точат лиги кой пръв ша хапне.
 Иначе ние сме с 5 зъб вече това до вчера,ама от утре може и 6 да имаме че се вижда вече на гарата.
 Нанаа нали знаеш че и аз с Дюкан се гърча,всъщност много изфирясах и много кратано прекрачих лимитите,та засега съм свалила 12 ,но пък и не мърдам да му се невиди,еми не мога бе хора то шоколади ,бонбони,картофи и кашкавал и още един милион неща ,ама най много се ядосвам щот не мога да ям никакви плодове и зеленчуците през седмица ,еми не мога беа дето викаш и аз иомам още 6 някъде да сваля ,но глеедам да не прекалявам с яденето все пак.
 И друго щях да пиша ама http://vbox7.com/play:21311fac

Пс.Ваня МММММММ я се разпиши бързо

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 22:38 от didimora

# 223
Ку Ку bye

Ние днес пак се записахме доста доволно с яденето. Никога не съм предполагала че ще ми се случи да отварям второ бурканче пюре, защото не и е стигнало. Просто ме разби това дете. Точно както Ласи каза, един ден просто прояде - тва е  Peace А аз се бях отчаяла напълно  ooooh!

Направихме си една двучасова разходка в парка, Габи спа през цялото време на слънчице а аз почнах една невероятна книга "Алхимикът" на Коелю. Страхотна е, отдавна не бях попадала на книга, която те кара да се замислиш за себе си, за живота си, за мечтите си, за всичко! Препоръчвам ви я горещо  Hug Цък

Сега по ред на постовете :

Пролетна Фея честито ви зъбче, да са ви наредени и белички всичките  Hug

Лурдес и вие да се нацелувате от нас  Heart Eyes

Нана  newsm20 newsm20 newsm20 13 часа!!! Представям си какво ти е било. Милия Борко доста се е измъчило детенце. Ама виж го сега бе, направо се смях и аз с вас. Габа и тя му говореше нещо на техния си език (май нещо любоФну беше) Страшен е! Аз си позволих да гледам и другите клипчета. Много е лъчезарен и чаровен. Пу Пу Пу! За всичко ще му дойде време, детенцето си изглежда супер!  Hug

Джул мн съм загубена , ето я http://www.pazaruvaj.com/sydomijalni-mashini-c3171/electrolux-es … 440-p5857354.html

Момичета само да спра да кърмя и почвам Дюкана, ако ще турско да дойде!!!  :naughty:

Вени-Б дано ви мине бързо всичко и според мен като се почувства здраво детенцето ще си прояде отново без проблем  Peace

cow Лилито е разкошна  Heart Eyes  Как си мият тез хора плодовете, то нали има температура някаква, те  ще ги сварят направо  Mr. Green #Crazy Ама всичко е възможно да ти кажа, не бих се учудила Simple Smile И аз днес сложих една тенджерка и направо излезе после като огледало. Ей който е измислил миялните е гении!!!

Ласи направо ме утрепа с тоз пипер бе  Joy  Браво на вас  Laughing А за статията  newsm62 newsm10

Янче ей това ли ви е чувалчето? - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1372
Стискам палци да я вземеш ти колата. Каква марка е?

# 224
Още малко простотии от мен Laughing

КАК СЕ КЪПЕ МЪЖЪТ ...

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:
Их, бе значииии...!
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.

5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:
Их, бе значии...!
20. Оставя мократа кърпа на леглото.

.......И КАК ЖЕНАТА
1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.
3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.
4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.
5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.
6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.
7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.
8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.
9. Слага балсам за тяло.
10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.
11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.
12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13. Спира душа.
14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.
18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си

и нагледно

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 00:56 от Lassi

Общи условия

Активация на акаунт