Световна кухня-рецепти и превод!

  • 93 501
  • 253
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 99
http://translate.google.com
Благодарение на това знам много езици  Laughing Mr. Green

# 61
  • Мнения: 2 241
Цитат
С остър нож подстрижете кръст върху равната част на всеки кестен. Едва се сдържам, покрити с вода, в тенджера за 5 минути. Отцеждаме. Докато горещо, отстранете черупката и вътрешната Браун кожи. Покритието с прясна вода. Варим за 20 до 30 минути, докато офертата. Отцеждаме. CHOP coarsely.
За да се подготви плънка, стопи маслото в тенджера средно над средните температури. Разбъркайте в лук и целина, и готви, докато офертата. Старателно микс в галета и кестени. Сезон с черен пипер, кимион, чубрица и розмарин.
Preheat фурната до 350 градуса F (175 градуса С).
Турция се измиват със студена вода, и тъкмо навреме сухо. RUB сол и пипер в тялото кухини. Свободно лъжица плънка кухини в тялото. Затваряне на кожата с skewers кухнята или кордата, и вратовръзка кълки заедно. Място Турция на багажника в средносрочен печене тава.
Печена пуйка 3 1 / 2 до 4 1 / 2 часа в preheated фурна, докато вътрешната температура на бедрото достига 180 градуса F (80 градуса С) и уплътняване достига 165 градуса F (75 градуса С). А фолио десет тона могат да бъдат поставени над Турция през последната половина на печене време, за да се избегне над почерняване. Извадете от фурната, поставете върху блюдо, и позволи на Турция да остане до 20 минути преди резба.



annisoft, ще ми се да опиташ да сготвиш тази рецепта за Турция в превод онлайн  Hug

# 62
  • Мнения: 243
О не Google translate е пълна порнография,не става на работа!

# 63
  • Мнения: 226
Здравейте, чуждоговорящи момичета  Hug
Бих искала да се възползвам от хубавата темичка, като помоля някоя от вас за помощ в превода на тази рецепта:  http://food.walla.co.il/?w=/920/912057 , която Labrex сподели с нас в друга темичка. Дано се намери някой, който да поназнайва този език Rolling Eyes
 Hug

# 64
  • Мнения: 1 283
Здравейте, чуждоговорящи момичета  Hug
Бих искала да се възползвам от хубавата темичка, като помоля някоя от вас за помощ в превода на тази рецепта:  http://food.walla.co.il/?w=/920/912057 , която Labrex сподели с нас в друга темичка. Дано се намери някой, който да поназнайва този език Rolling Eyes
 Hug
Това е иврит, но нищо не разбирам. Виждам, че има 500 гр. брашно, някакви белтъци, масло, мая - суха - 7 гр.. вода. После отгоре не се маже с яйце, а някакъв царевичен сироп  newsm78, дори не съм виждала такъв. Мисля, но не съм сигурна, че основата и отгоре житните класове са от различно тесто.

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 17:10 от pepika

# 65
  • Мнения: 226
pepika, страхотна си. Благодаря за бързия отговор. Поне езика се установи. Дано се включат в помощ и други момичета, които да знаят иврит   bouquet

# 66
  • Мнения: 940
Ще помоля шефа ми да ми помогне с превода, че аз съм още начинаеща. Не мога да обещая кога ще е, защото трябва да е свободен.

# 67
  • Мнения: 99
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ffood.walla. … p;sl=iw&tl=bg

Е не е като да го е направил преводач, но един добър готвач може да си натъмани нещата.

# 68
  • Мнения: 1 283
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ffood.walla. … p;sl=iw&tl=bg

Е не е като да го е направил преводач, но един добър готвач може да си натъмани нещата.

 Peace ок, но нищо не разбрах от превода, ако можеш дай продуктите за двете теста.

# 69
  • Мнения: 54
Здравейте момичета  bouquetще ми помогне ли някой с товаhttp://www.recetariocanecositas.com/receta/?rec=559

# 70
  • Мнения: 1 505
Здравейте момичета  bouquetще ми помогне ли някой с товаhttp://www.recetariocanecositas.com/receta/?rec=559
Бих ти помогнала,но това е рецепта за термомикс(от онези готварси уреди дето сами готват),а без него не знам как става.Сивото от горе е боя която казва 4е струва 15 евро и без нея съ6то става(тя не е за вкус,а само за украса).

# 71
  • Мнения: 1 219
темата е супер. PeaceБраво  bouquet

# 72
  • Мнения: 226
Ще помоля шефа ми да ми помогне с превода, че аз съм още начинаеща. Не мога да обещая кога ще е, защото трябва да е свободен.

Dalka, благодаря за отзивчивостта. Ще чакаме търпеливо шефа да има малко време, с което да ни услужи  Hug

# 73
  • Мнения: 79
Здравейте момичета,някой може ли да ми помогне с превода  http://www.foodnetwork.com/recipes/sara-moulton/christmas-candy- … recipe/index.html  Благодаря ви  bouquet

# 74
  • Мнения: 69
ivka  i  не знам дали си получила моя превод но, ако не си го получила ти давам линк на  преводача от който аз си превеждам.
  http://translate.google.bg/translate_t?hl=bg#

Общи условия

Активация на акаунт