Отговори
# 180
Кажете ми как се правят печени, червени пиперки с прясно мляко?
Алекс,заповядай!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353419.0

# 181
Искам да направя торта с кроасани, но вместо тях да сложа кекс ? Дали ще стане ?

Става, сестра ми направи веднъж. Ама на мен не ми допадна особено. Нито на другите гости  Confused

# 182
Много благодаря! Laughing

# 183
Искам да попитам дали някой е правил баклава, която е полял със сироп, подсладен с изкуствен подсладител  newsm78? И разбира се какво се е получило  Thinking?
Благодаря.

# 184
  • Абсурдистан
Искам да попитам дали някой е правил баклава, която е полял със сироп, подсладен с изкуствен подсладител  newsm78? И разбира се какво се е получило  Thinking?
Благодаря.
Ще ти стане сладък сиропа, но няма да се провлачва /дано ме разбереш какво искам да ти кажа/ така както се провлачва традиционният сироп.

# 185
Благодаря.

Става. Просто прави по-малко количество течност  Peace

# 186
Че сиропа няма да е лепкав е ясно, но въпроса ми беше за вкуса на самата баклава. Предполагам, че щом е сладко ще е и вкусно. Ще пробвам, пък ако не стане така, както очаквам - в кофата  Rolling Eyes.
Благодаря   bouquet!

# 187
Ще ме упътите ли към темата( по точна за рецептата) на ябълковото руло - нещо не мога да я открия.

# 188
Момичета гледам една рецепта:
Нарежете тиквичките на филийки и ги наредете в тава. Върху тях поставете филето от треска и отгоре нарязаните на ситно домати. Поръсете със солта, пипера и мащерката и печете 30 минути на 220 градуса.
Въпросът ми е -слага ли се олио или бяло вино, малко ми е чудно така да се пече ?

# 189
Момичета гледам една рецепта:
Нарежете тиквичките на филийки и ги наредете в тава. Върху тях поставете филето от треска и отгоре нарязаните на ситно домати. Поръсете със солта, пипера и мащерката и печете 30 минути на 220 градуса.
Въпросът ми е -слага ли се олио или бяло вино, малко ми е чудно така да се пече ?

Бих сложила и олио и малко бяло вино....

# 190
Както винаги, благодаря TheNMaster   bouquet

# 191
 TiredЗнам че въпроса м и е глупав,но до сега никога не съм го правила,а тази година очевидно ще е мой ред да го направя #Crazy

# 192
TiredЗнам че въпроса м и е глупав,но до сега никога не съм го правила,а тази година очевидно ще е мой ред да го направя #Crazy
А какво питаш,че не разбрах?  Grinning  Hug

# 193
  • София
Някой може ли да ми даде рецепта за Пепър стек??? Аз намерих как се прави самия стек, но в повечето ресторанти го поднасят залят със сос, който никъде не можах да намеря как се прави.  newsm78 newsm78 newsm78 Можете ли да ми помогнете???

# 194
Някой може ли да ми даде рецепта за Пепър стек??? Аз намерих как се прави самия стек, но в повечето ресторанти го поднасят залят със сос, който никъде не можах да намеря как се прави.  newsm78 newsm78 newsm78 Можете ли да ми помогнете???

Заповядай Hug

Общи условия

Активация на акаунт