Отговори
# 165
Кажете какво да направя за вечеря сега,на бързо.

# 166
пържени яйца и салата

# 167
да попитам и тук - имате ли идея как да оформя питка с житен клас, грозде, кошарка с овце и т.н. трябва да направя една такава за градината на дъщеря ми, а нещо не ми работи фантазията  newsm78

# 168
Ееее,много неща....Кажи какво имаш в хладилника....  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Освен яйца,може и гювечета да спретнеш....

# 169
Ще направим ориз,но с каква гарнитура.Има кюфтета,но няма да ги ям  Simple Smile За друг път поне да измисля,има червен фасул на Бондуелле  Hug ,катък..много неща,но нищо не ми ражда мозъка. newsm78 Thinking

# 170
Сварен ориз....Разделя се на две еднакви части.
Едната част се слага в намазнена тавичка,поръсва се обилно с кашкавал отгоре се слага останалата половина ориз.Заглажда се и се слагат парченца масло.Слага се за 10-15 мин във фурната. Става и за гарнитура и за основно.Много е вкусно!

А към боба на Бондюел,може да довиш нарязан праз или лук,сол,олио,оцет и да направиш бобна салатка.Катъкът може да го сервираш към салатите.....

С тези неща ,които си казала това измислих....Кажи още продукти и ще помагаме....

# 171
Салатките така ще ги направя.  Laughing Както всяко семейство има сирене,кашкавал,кетчуп,майонеза,соев сос,кисело мляко,салам,кренвирш...такива неща  hahaha

# 172
да попитам и тук - имате ли идея как да оформя питка с житен клас, грозде, кошарка с овце и т.н. трябва да направя една такава за градината на дъщеря ми, а нещо не ми работи фантазията  newsm78
Погледни в темата за питките. Simple Smile

# 173
Салатките така ще ги направя.  Laughing Както всяко семейство има сирене,кашкавал,кетчуп,майонеза,соев сос,кисело мляко,салам,кренвирш...такива неща  hahaha

Добри гювечета може да станат....Или сирене по шопски....

# 174
Погледни в темата за питките. Simple Smile

Гледах тама ама няма нищо подходящо като оформяне  Tired

# 175
Препоръчайте ми марка кори за баница, моля - без Бела!
.

# 176
  • Абсурдистан
.

Аз ползвам Фамилия - много съм доволна

# 177
.

Аз ползвам Фамилия - много съм доволна

И  аз съм ги ползвала, хубави са, да.

А ти, защо не искаш Белла?

# 178
Искам да направя торта с кроасани, но вместо тях да сложа кекс ? Дали ще стане ?

# 179
Кажете ми как се правят печени, червени пиперки с прясно мляко?

Общи условия

Активация на акаунт