Отговори
# 255
Ако може и аз да задам един въпрос ?
Знае ли някой как се прави Захарна /коледна къща ??

# 256
Как панирате пилешко с корнфлейкс, и какъв корнфлейкс използвате?

# 257
В темата рецепти със спанак ми предложиха да наппавя спагети със сметана и спанак,но каква да е тази сметана и кога трябва да се добави?!?

# 258
В темата рецепти със спанак ми предложиха да наппавя спагети със сметана и спанак,но каква да е тази сметана и кога трябва да се добави?!?
Сметаната трябва да е обикновена течна сметана, която ще трябва да сгъстиш, и аз обикновено на паста със спанак винаги слагам по малко синьо сирене, и малко крема във сметаната, и гъби.

# 259
Момичета имам агнешки котлети, имам и булгур- някой да знае някоя добра рецепта съчетаваща двата продукта? Благодаря предварително!

# 260
Благодаря на Бо за празеника   bouquet

# 261
Това аз го предложих  Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз правя по мързеливия начин(а за мен лично е и по-вкусен)...Използвам заквасена сметана....

Значи...Сваряваш си макароненото изделие(аз ползвам талятели),изцеждаш от водата.Поливаш със загрята мазнина,объркваш,прибавяш задушен и пасиран спанак,1 голяма кофичка заквасена сметана на Данон(не случайно съм подчертата Данон..Другите не струват).Объркваш добре и при сервиране се наръсва с настърган кашкавал(той от топлината се разтопява.
Ужасно е вкусно!

Научих я тази рецепта от една пицария "Каприз".Там си харесах идеята за тази комбинация от продукти.

# 262
Обикновен,неподсладен се слага.Натрошава се .
Месото се потапя в тази последователност:
брашно,яйце,корнфлейкс,яйце.Пържи се в силно сгорещено олио.

# 263
Ако може и аз да задам един въпрос ?
Знае ли някой как се прави Захарна /коледна къща ??
Виж обясненията тук и в темата за коледните изкушения http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.0

# 264
Правили ли сте бонбони Рафаело? И ако, да - как сгъстявате кондензираното мляко, кога добавяте маслото?  newsm78 Благодаря предварително.

# 265
Обикновен,неподсладен се слага.Натрошава се .
Месото се потапя в тази последователност:
брашно,яйце,корнфлейкс,яйце.Пържи се в силно сгорещено олио.

Благодаря ти много.  bouquet

# 266
  • Кьолн
Здравейте! Много полезна темичка! Ето че и аз имам един въпрос към вас. Извинете ме ако ви се стори глупав! Имам рибка замръзена, която искам да изпържа. Но ми е свършило брашното. А с бебка не мога да отида до магазина. Та въпроса ми е може ли да я овалям с нещо друго, например галета и дали ще се получи същият вкус защото в къщи не я ядът само така пържена? Благодаря ви предварително!

# 267
Здравейте! Много полезна темичка! Ето че и аз имам един въпрос към вас. Извинете ме ако ви се стори глупав! Имам рибка замръзена, която искам да изпържа. Но ми е свършило брашното. А с бебка не мога да отида до магазина. Та въпроса ми е може ли да я овалям с нещо друго, например галета и дали ще се получи същият вкус защото в къщи не я ядът само така пържена? Благодаря ви предварително!
Можеш да заместиш с царевично брашно....Или ако имаш овесени ядки ,да ги смелиш с блендер на брашно..Също става...
С галетата ще ти стане много хрупкава

# 268
добро утро и от мен въпросче- трябва ли на рулото Стефани,на гнездата от кайма,на кюфтетата на фурна, да се слага и водичка в тавата за печенето или само олио?благодаря Peace

# 269
добро утро и от мен въпросче- трябва ли на рулото Стефани,на гнездата от кайма,на кюфтетата на фурна, да се слага и водичка в тавата за печенето или само олио?благодаря Peace
Аз напоследък не слагам вода,защото самата кайма си пуска вода....Преди слагах и малко водичка,но ми ставаше доста соса....Пробвай и по двата начина и виж кой ще ти допадне повече.

Общи условия

Активация на акаунт