Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде е подходящо да се извърши операция за хидронефроза?
Какви са алтернативните лечения за бактерии в урината при деца?
Какви са препоръките за избор на лекар при хидронефроза и уретрална стеноза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде е подходящо да се извърши операция за хидронефроза?
-
Какви са алтернативните лечения за бактерии в урината при деца?
-
Какви са препоръките за избор на лекар при хидронефроза и уретрална стеноза?
-
Какво е калибриране и защо се прави?
-
Какво представлява флоумметрията и за какво се използва?
Много благодаря на док.Миленков който ме успокой и каза ,че просто ще й направят операция но няма да махат нищо.насочи ни към док.Чаначев.Отидохме в Пирогов стояхме там 1 месец и ни върнаха заради трансплантацията на бъбрек с френския екип.Както и да е върнахме се и вече на 5 04 2007 ни направиха операцията.Прес това време детето беше постоянно с катетър,всичко мина успешно,док.Чаначев ме успокои като ми каза ,че няма да и се вадят уретрите от вънка.Сега вече Нати се възстановява много добре, но всеки месец правим изследвания,има постоянно бактерии и ходим при док.Миленков да изписва лечение.Та исках да ви питам:Вие също ли ги правите тия изследвания всеки месец,и за какъв период от време ви изписват лечение?Защото ми се струва че на нас ни го изписват за много кратко и за това тормозим детето всеки месец.Предварително благодаря.