Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 636
  • 300
  •   1
Отговори
# 180

ЧРД на Ивана! Здрава , послушна и грижовна кака да е!

Слънчо , как си?

# 181
ЧРД на Ивана! Здрава , послушна и грижовна кака да е!

Слънчо , как си?

Благодаря, да чукна на дърво, прекрасно се чувствам   bouquet

Ей, голямо вълнение днес, голямо чудо. Предните две години сякаш не е било така. Сега осъзнавам, че дедето  е пораснало и имам по-голям ангажимент към него. Довечера ще има голямо парти с около 40 човека и съм луднала (в положителния, еуфоричния смисъл)  Party

bouquet

# 182
  • София
Честит рожден ден, Ивана!

Здраве и много усмивки ти пожелаваме с Кали!

# 183
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ивана на Slyn4o!!!   bdbaloni   Да бъде здрава, щастлива и много грижовна кака!!!

Slyn4o, наистина голямо парти се заформя!!! Желаем ви весело изкарване!!!   Hug

ribkata, честито си семестриално завършване!!! Стягай се и взимай последните изпити, че не остана и скоро да се похвалиш с диплома!!!  Hug 

И аз тези дни съм луднала - запазих клубче за РД на Марти, опитвам се да организирам ски-ваканцията ни, а отделно "варналиите" имат желание да се съберем някъде на планина за един уикенд, та така - балансирам между служебните и личните ангажименти.

Кате, не успяхме да се видим, но ние така и не дойдохме до Пловдив миналата седмица, дано все пак успеем да се видим някой уикенд!

# 184
  • София
Ето малко   снимки на бъдещата Яница Костелич  Whistling

# 185
Дойде време за хвалба - Бужака ще става батко! Днес видяхме сърдечната дейност на бебо  Heart Eyes

# 186
ATRAKCIAAAAAAAAAAAAA, колко се радвам само   bouquet   bouquet   bouquet Лека бременност и прекрасно бебче на финала   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ивана на Slyn4o   bouquet
Да бъде здрава, умна и разумна, да радва мама и тати, да бъде помощничка на мама с малката бебка   bouquet

# 187
Честит Рожден Ден на Ивана!
Много здраве, усмивки и щастливо детство ти желаем с Габи!!!
  bouquet

Еликс, Кали изглежда много стабилна на тези ски. Голяма ти е сладурка.

Atrakcia, Честито!!!! Каква хубава новина!!!! Лека бременност ти желая! Hug

# 188
nevenska, разкошна ти е рожденичката  Heart Eyes Много сладко детенце, да ти е жива и здрава   bouquet А тортата е номер едно  Peace
Моята беба след по-малко от 2месеца ще стане на годинка, ама си нямаме нито коса, нито зъби, нито желание за ходене - само тичаме с проходилката...Твоята госпожица има разкошна косичка  Heart Eyes
elix, страхотна е Кали  Heart Eyes - ама кръвта говори тука - скиори кое поколение сте вече?
Сестра ми ми пусна на ични нещо, с което много се забавлявах:
Софтуерен проблем-Внимание!!!

ПИСМО ДО СОФТУЕРНА КОМПАНИЯ
Уважаема Софтуерна компания, Преди около година замених продукта ГАДЖЕ
7.0 с Продукта СЪПРУГА 1.0, която автоматично и много бързо инсталира продукта
ДЕТЕ 1.0, който заема ужасно много място на диска и изисква прекалено много време
за привеждането му от активно състояние в състояние на SLEEP или поне STANDBY.
Обаче това, което най-много ме притеснява е, че продуктът СЪПРУГА 1.0 се
самоактивира и намесва, когато отварям някои други продукти и ги блокира. Така, вече
продукти като, БИРА_С_ПРИЯТЕЛИ.ГЪЛ, ФУТБОЛ_НЕДЕЛЯ.ГОЛ или
КАРТИ_СЪБОТА_ВЕЧЕР.КОЗ повече не функционират.
Още по-лошо е, че често се
появява вирус ТЪЩА 1.0, който тотално обърква конфигурацията ми. Дали изтриване
от паметта и изключването от захранване би помогнало срещу този досадeн вирус? На
фона на тези проблеми няма да ви изненада, че не успявам вече да отворя продукти
като SEKS_SYBOTA_ SUTRIN.EXE и ДОСПИВАНЕ_ДО_ОБЕД.KEF. Бих искал да
деинсталирам СЪПРУГА 1.0 и да инсталирам отново ГАДЖЕ 7.0, а най-добре някоя
по-нова версия на продукт от серията ГАДЖЕ. Същевременно не бих искал да
подлагам на риск съществуващия продукт ДЕТЕ 1.0, контактът с който (в удобно за мен
време), ми харесва и доставя истинско удоволствие

ОТГОВОР ОТ СОФТУЕРНАТА КОМПАНИЯ
Уважаеми Г-н Клиент, Вашият проблем е често срещан сред потребителите. В
ръководството за употреба Ви предупредихме (на последната страница), че минаването
от ГАДЖЕ X.0 към СЪПРУГА 1.0 носи неочаквани рискове. Имайте предвид, че
СЪПРУГА 1.0 вече не е продукт за развлечение, както е ГАДЖЕ X.0, а е Съвършенна
Оперативна Система (СОС или както е по-популярна ? SOS), създадена за контрол на
всички останали продукти, намиращи се в обхвата й. Вече не е възможно връщане към
предишната версия ГАДЖЕ X.0 . Същото важи и за вируса ТЪЩА 1.0, който (това е
твърдо установено) създава проблеми със съвместимостта на всички системи. Така че
деинсталирането му води и до дейнсталация на СЪПРУГА 1.0 (която е дъщерен
продукт на ТЪЩА 1.0). Ние препоръчваме да се изчака вируса ТЪЩА 1.0 да се
деактивира необратимо от самосебе си.
Различни потребители опитаха да инсталират
ЛЮБОВНИЦА 1.0, но рисковете са значителни: ако случайно в този момент в адреса на
същото устройство се автовключи СЪПРУГА 1.0 системата няма да може да го понесе
безпроблемно и ще се задейства необратимо, активирайки в последствие вирусите
RAZVOD.EXE и IZDRUJKA_DETE. EXE. Ако все пак стигнете до този момент и в
последствие инсталирате ЛЮБОВНИЦА 2.0 никога не се опитвайте да го промените на
СЪПРУГА 2.0, защото проблемите ще бъдат същите, ако не и по-големи. В този случай
Ви препоръчваме ЕРГЕН 2.0 + всички налични версии на ГАДЖЕ XХХ.0.
При
положение, че все още не сте стигнали до такава крайна ситуация, продължавайте да
експлоатирате пакета много внимателно и във всеки един момент бъдете готови да
отворите файла IZVINENIYА.MP3. Ако няма ефект не Ви остава нищо друго освен да
минете на значително по-скъпия GORESHTI_IZVINENIYA .AVI в комбинация с
CVETIA.JPG. Съветваме Ви допълнително да употребите и БИЖУТА.USD във всички
негови най-скъпи версии, а сащо НОВИ_ДРЕХИ.BGN (но само последните версии) и
ЛУКСОЗНИ_ВАКАНЦИИ_В_ЧУЖБИНА .EUR.
Спазвайте горните инструкции, забравете старите версии и
модификации и вероятно ще успеете да си адаптирате личния
пакет към актуалния ъпгрейд под SOS.

# 189
  • София
Честита радост, Атракция!   bouquet Девичка или везни се очаква живи и здрави  Grinning?

nevenska, страхотна е рожденичката пу-пу, да е жива и здрава! А за тортата, направо нямам думи, много си сръчна  Grinning

Олимпия, тия софтуерни вицове са много готини  Laughing

За ските, какво да ви кажа, справя се отлично, потомствена скиорка е наистина, трето поколение. Нито вежнъж не падна, пързаля се към 10-ина метра съвсем самичка, проблем беше само, че трудно й намерихме обувки, но все пак намерихме  Laughing

# 190
  • София
 Честит рожден ден на Ивана! Много здраве, щастие, усмивки от нас с Рая! И да е една послушна кака!

Атракция - това е страхотна новина!  newsm18 Желая ти лека бременност и едно сладко бебче!

Невенска - да ти е жива и здрава малката госпожичка! Тортата е страхотна, децата сигурно са били много щастливи.

Рибке - браво!!! Успешно взимане на изпитите и лятото да се похвалиш с титлата "инженер". 

Еликс - много е сладка малката скиорка!

# 191
ЧРД на Крум, жив и здрав!   bouquet

Честита радост, Атракция!   bouquet Девичка или везни се очаква живи и здрави  Grinning?
Дева  Grinning По моите изчисления-17.09. Толкова рано не казват докторите предполагаем термин.
Благодаря ви   Hug

# 192
  • Пловдив
Влизам и какво виждам, още една мама бременна  Grinning
Атракция, така се радвам  Hug Честито! Дай боже повече семейства да имат по 2-3, че и повече деца. Няма само циганите да се плодят я  Mr. Green

# 193
  • БГ
Atrakcia, честито!!! Желая ти леко бременеене и на финала една сладка бебка!!!

elix, не можем да се мерим с вас, ами то на детето си му е в кръвчицата!!! Браво на Кали, ще стане отлична скиорка!!!  Heart Eyes

Amaryllis, смяхме се с глас и сълзи с колежките!!!  Grinning

# 194
Здравейте момичета, Честити рождени и именни дни със закъснение ! Отдавна не съм писала, но влизайки много се радвам на новите чакани бебки и бебоци. На мамите лека и безаварийна с щастлив финал  Heart Eyes подкрепян с любов и детски усмивки!
Аз карам тъжен януари на 10ти загубих мама и все още ми е трудно да пиша и говоря за това. По-лесно ми е да си мълча и си размишлявам като остана сама. Пред Сашо не смея да се отпускам, в работата - не мога. Старая се да се натоварвам с други неща, за да се разсейвам.
Успявам понякога, защото около мен се случват и много хубави неща, приятелите се стараят да ме забавляват и разсейват, моя приятелка роди, през нощта днес се прибрах от чужбинска командировка.Тичам, зарита в битовизъм и така ми е по-леко.
Сашо е на детска градина, понякога не му се разминават кога кашлица, кога - сополи. Вече се вълнува от детското си парти за рожден ден и си планира гости, торта и подаръци, с които щял да играе само с Калинка (дето му е гадже, но не е достатъчно принцеса, защото е по-анцуг и за който коментар моята форумска сватя ме гледа под вежди). Все още пие ве4ерно мляко, понякога по 2 шишета и спи с памперс. Понякога се прибира от детската с награда „слънце” за добро поведение, друг път с награда „магаре”, когато бил слушал по-малко. Тъгува, че шейната ве4е не върви по асфалта и пита сутрин има ли сняг . Как се извъди такъв зимнолюбив, не знам, но пък като пипне сняг с ръце и плаче.
Хайде стига от мен , отивам да работя....

Астракция специален поздрав, голямо честито и гуш.  Hug С тази хубава новина ми започна денят.

Общи условия

Активация на акаунт