Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 635
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хармъни, моите съболезнования за огромната ти загуба, стана ми много мъчно.....

# 196
Атракция,ЧЕСТИТОООО! Много се радвам за теб.Леко бременеене. Hug Grinning
Честит рожден ден на ИВАНА на патерици! Здраве и много щастие. nbirthday
Хармъни,много ми е мъчно за теб.Моите съболезнования....

# 197
Хармъни, моите съболезнования.... Горещо те прегръщам.

# 198
Марги, моите съболезнования!  Hug

Аз лежа  Confused В петък ходих на преглед-имам малко отлепване. Избор-или в болница или в къщи. Избрах си второто.

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАЯ НА ИРИНОПОЛИС! Здраве,щастие и щастливо детство. smile3510 newsm59  ura

# 200
ЧРД на Рая! Много здраве и късмет!   bouquet

# 201
Здравейте ! Аз се вмъквам само да Честита Рождения ден на Станислав на Дими!!!!! А за нея

# 202
  • София
Честит рожден ден, Рая!

Да си много здравичка!

# 203
  • София
Здравейте!

Честит рожден ден и на Вики на Vaniahs, Михаела на nasya и Станислав на dimihinkova! Бъдете здрави, весели и много щастливи!

Много благодарим за пожеланията и честитките!
Ето да се подсладите с нашата торта

Рожденния ден в клубчето мина чудесно. Рая е доволна, ние също!

Мен цяла седмица ме мъчи някаква настинка, пооправих се вече, но татето ни се тръшна. Дано поне на Рая й се размине.

Атракция - стискаме палци всичко да мине леко. Пази се!

Хармъни - моите съболезнования! Много ми е мъчно за загубата ти.

# 204
Честит рожден ден на Райчето на irinopolis, Вики на Vaniahs, Михаела на nasya и Станислав на dimihinkova!!!
Мили дечица, честит празник  Heart Eyes
Растете умни и здрави, щастливи и волни   bouquet
irinopolis, чакаме снимки от партито  Hug и много целувки на Райчето  Hug
Тортата е прекрасна  Peace
Аз лежа  Confused В петък ходих на преглед-имам малко отлепване. Избор-или в болница или в къщи. Избрах си второто.
Да ни пазиш бебенцето, ей  Hug
Хармъни, моите съболезнования...Разбирам те добре....Прегръщам те силно...

# 205
Здавейте момичета!
Не ми остава много време да ви прочитам и пиша, но сега мисля да съм по-редовна, нали започват рожденни дни, все ще има какво да си честитим и да гледаме снимки след това.
Благодаря за пожаланията за малката ми госпожица!
Честит рожден ден на всички малки и големи, които вече съм пропуснала. Да са живи и здрави, умни и послушни!
Атракция, стахотна новина! Честито! стискам палци всичко да е наред, лежи, щом така са ти казали и всичко ще се оправи Hug
elix, страшна скиорка е Кали. Вие дори щеки си имате. На моя мъж му казали в магазина, че за такива малки деца щеки не трябвало и той не купил, а аз си мисля че така ще си помагат и ще са по-стабилни. Да я видим моята щерка как ще се справи. На 20.02 отиваме на ски за 3 дена.
Amaryllis, и моята госпожица няма зъби и не ходи още, въпреки че прави доста смели опити от няколко дена. До преди 2 седмици дори неможеше да стои права сама. Само коса има, но нашия модел са такива, много рошави. Laughing
Руми, наближава и твоят ред скоро. Много се вълнувам като дойде такъв момент, сякаш аз ще раждам отново, но много се радвам на всички нови бебенца. Пожелавам ти леко раждане и най-прекрасното и здраво бебче. не се знае кога пак ще отделя време да вляза, затова бързам с пожеланията.
Ние стягаме рождения ден на Маги. Тя толкова се вълнува, че ще има торта и подаръци за НЕЯ. Беше тъжна на нашите рожденни дни(моя и на Мони), че не беше неин празник. Партито ще е домашно с приятели.
Хармъни, моите съболезнования! Не се претеснявай да споделяш, ние сме тук за това за добро и лошо (дано няма повече такова) За съжеление така е устоен животът, едни се появяват други си отиват, а болката от загубата остава в сърцата ни, въпреки радостите, които ни заобикалят. Прегръщам те силно.

# 206
  • Варна
Здравейте,майчета!
И аз не съм писала много отдавна,но поне успявам да ви попрочитам!
Аз също искам да поздравя на патерици всички рожденици и да ви пожелая да са ви живи и здрави и да ви носят и занапред безкрайна радост! Hug
Атракция,честито.дано всичко бъде наред!
Хармъни,и аз те прегръщам силно и съжалявам искрено за загубата ти!
Аз вече съм уредила нещата за рд-то на Галена и живот и здраве се надявам да си изкара невероятно в много игри и веселба-както и всички февруарчета на които им предстои да пораснат! Hug
Миналата седмица ни дойде на гости една моя приятелка с детето и мъжа си и на др ден ми се обади силно притеснена,че са върнали дъщеря й от градината,защото имала шарка(варицела)-да не би да прихване и Гал.Сега още чакам,нали има инкубационен период!Дано да не се ошарим точно за рд-то! PraynigНо.... ЗДРАВЕ ДА Е!

# 207
Хармъни, приеми моите съболезнования...прегръщам те.

Честит празник на всички малки и големи рожденници, които съм пропуснала  Hug А те този месец никак не са малко  Grinning
Да са здрави и усмихнати!

Атракция, аз и тук да ти кажа - умната, пази леглото  Hug

И Митко е контактен с варицела, но инкубационния му преиод ще изтече до рожденния ден, така че има два варианта - или да го празнува с приятелчета или не  Laughing Инкубационният период е 12-21 дни, средно 14.

# 208
  • БГ
Ето ме и мен, с най-искрени пожелания за много здраве, щастие и късмет на всички празнували през изминалите дни!!!    bouquet

Аз съм малко болна, то да бях само аз  Confused  цялата фирма киха и подсмърча, явно е грип, дано минава по-бързо!  Praynig  Таткото и Марти все още се държат и дано устискат, че тази седмица ми е много напрегната - утре свеки има РД, при това годишнина!!! Все още не съм поканила всички гости за РД-то на Марти, не успявам да стигна навреме до магазина, от който съм му харесала дрешки, не съм поръчала и тортите, но днес всичко това трябва да стане, защото няма друг ден кога?!

Atrakcia, как си днес? Щом трябва лежи и си почивай и аз бих избрала домашиния уют пред болничната стая.

irinopolis, чудесна торта, очакваме снимки и от партито!

harmony_broken, приеми и моите съболезнования, загубата на родител винаги е много тежка, бъди силна!

# 209
Ооо, има някаква активност тука  Laughing
Атракция, как си днес?
Пишете, момичета, не се колебайте  Mr. Green Още сме с предколедно заглавие, срамота  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт