Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 620
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • БГ
Ели, да ви е жива и здрава Кали, много късмет и безгрижни детски игри!!!   Hug     

sisolinda, честита 3-та годинка и на твоята кукличка, да расте здрава и щастлива!!!

Благодаря за почерпката!!!    bouquet   Весел празник!!!   Heart Eyes   

# 241
sisolinda, жива и здрава да ви е Галена!   bouquet  Май не я видях в списъка на 1 стр, извинявам се,че съм я пропуснала  Hug

Ели, на бегом до Плевен с парче торта  Laughing Хем не обичам шиколад, но тази торта ми възбуди апетита  Grinning

# 242
Здравейте скъпи мами и дечица  bouquet,
Честит рожден ден на Кали ,както и на всички дечица ,които сме пропуснали /не на последно място/
пожелаваме им от сърце здраве,весели и бегрижни игри, усмивки да озаряват сладките личица и винаги да блещукат радостнни звездички в малките очички!
Hug Hug

много ми е мъчно ,че не ми остава време за да пишата и чета , но живота ни се обърна на 180градуса ,кризата достигта и нашето семейство татито остава без работа и незнам как ще я караме ,но важното е да се живи и здрави Tired ooooh!,но няма да ви занимавам с тези проблеми, надявам се и пожелавам при вас нещата да вървят по вода,
Боби и Коки растът, много са забавни двамата голяма любов  Heart Eyes Laughing
ще се опитам да пусна няколко снимки по късно на двамата сладури,
прегръдки и големи целувки на всички Ви Heart Eyes
късмет и лека вечер  bouquet

# 243
ей ,Атракция чак сега видях честито мила  Hug, лека и безпроблема бременост!

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИ И ВА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ИМ ЧЕСТИТЯ! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО. Tada  ura  cook

# 245
Честтит рожден ден на Кали и Галена!
Честит рожден ден със закъснение на тези които пропуснах - Вили, Деан, Тея, Сашко! Живи здрави да са дечицата! Да растат умни, послушни и да имат най-прекрасното детство!  
 botzi радвам се че се появи, всички питахме за теб! Дано при вас нещата бързо се оправят и татито си намери по-хубава работа! Всяко зло-за добро!

# 246
botzi , живи и здрави да сте - ще се наредят нещата  Hug
Четиво за това как да се справим с 3годишните ни диванета - кризата на третата година

# 247
Честит рожден ден на Виктор на {Тони}, Михаил на bobche , Яна на Жожоба и честит празника на майките им! Да са ви здрави и много палави дечицата!  bouquet

botzi, пожелавам ви всичко да се оправи в най-кратки срокове!

Amaryllis, не се отваря този линк нещо. Пусни го пак, че ми запали любопитството  Laughing

# 248
Дикси - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=194769
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ВИКТОР НА {Тони}, МИХАИЛ НА bobche И ЯНА НА Жожоба   bouquet
Мили дечица, много здраве и весели игри   bouquet

# 249
  • София
Честит рожден ден на Яна, Виктор, Михаил, както и на Кали /на патерици/! Мили пораснали дечица, бъдете здрави, весели, щастливи! Слушайте и радвайте мама и татко!

Благодаря на всички Ви за милите думи относно снимките от нашия рожден ден  Hug Имам и клипчета от тогава, но нещо не ми остава време да ги кача и тях в нета. Ето едно с микрофоните http://irinopolis.multiply.com/video/item/9/9. Останалите друг път.

Иринополис, на гейзера е много хубава снимката  Peace От празника също са много хубави, песни , танци...а Рая е кукла  Heart Eyes Много й е пораснала косата, ти не си я подстригвала май, то и аз не съм още.

Еликс, подстригвали сме я няколко пъти. ето тук е на 1г и 6 м. Баща й уж щеше леко само да й скъси бретона и малко косата отзад а я острига като момченце. Миналото лято пак беше подстригана на къса черта. Днес майка ми пак я е водила да я подстрижат, но снимка ще покажа, като ида до Стара Загора.

Иначе Рая я оставих в Стара Загора с много черено гърло и подути сливици. Естествено, след като сме си тръгнали е вдигнала и висока Т с краен резултат гнойна ангина. Вече се оправя, пие Зинат, смуче таблетки за гърло я й пръскат и Тантум верде. Чуваме се по няколко пъти на ден по телефона и само ми казва какво да й занеса, че си го била забравила в нас.

Боци, дано бързо се оправят нещата при вас и татето си намери скоро хубава работа.

Какво ли става с Румяна? Дали роди вече?  newsm78

# 250

Честит рожден ден на Виктор на {Тони}, Михаил на bobche, Яна на Жожоба!

Много целувки и прегръдки за тези, които пропуснахме Александър на harmony broken, Деян на anitza, Димитър на rosiza, Виктор на dessivl, Теодора на Игси, Рангел на ivanka.1975, Калия на elix, София на calendula,  Денис на didka-pitka, Валентин на Tina82 !  Heart Eyes  Hug
Всички да са здрави и забавни деца за радост на близките! Много весел празник с вкусни торти и щури игри!  bouquet Heart Eyes

# 251
Здравейте, мили майчета, не съм се включвала от доста време и съм пропуснала доста рождени дни  Sad много съжалявам, за което, Честит Рожден ден на днешните рожденици Виктор, Михаил и Яна На всички дечица желая много здраве и весели игри.
Атракция за теб специални поздрави и целувки, много се радвам, че има толкова смели майчета в нашата темичка. Вече все повече хора се решават да имат по две три деца и при това с малка разлика. Преди десетина години беше съвсем различно.
Иринополис ти прави ли тортата за вашия РД, или ще правиш за през почивните дни, ако си го спонала извинявай  Embarassed
Хармони, а ти няма ли да ни покажеш някоя нова тортичка, аз нашата вече съм я намислила да видим какво ще стане.  Embarassed
Дикси, привет и на теб, радвам се, че се появи при нас   bouquet
Хайде весели празници   bouquet

# 252
Честит Рожден ден  и от мен Simple Smile
Желая на децата ни да са здрави и да растат спокойни. 

Краси, отдавна нямам време да се занимавам с тортоправене, а и предпочитам тортояденето. Така моря стреса. Но признавам си го мислих тези дни, как ми липсва да се отупам в захар.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 20:50 от harmony_broken

# 253
  • София
Краси, отдавана не съм правила торта в нас. Все се каня поне да пробвам торта "Трюфел" и все с каненето си оставам. Не ми остава време от ходене на работа и тичането да прибирам Рая от детската. А събота и неделя опитвам нещо тестено - я питка, я сладки.

Днес майка ми завела Рая на контролен преглед, да видят как се развива гнойната ангина. На дясната сливица имало все още, и продължавала с температурата. Лекарката й изписала 5 дена инжекции с гентамицин. Майка ми каза, че се държала геройски на тази, която са й сложили днес в лекарския кабинет. Следващите 4 ще й ги слага майка ми.

# 254

ЧРД на  Георги на Beb4o,  Габриела на Rumyana, Момчил на krasykm06,  Мартин на Скъпата, Руми на Катерина 78! Много здрави да са ви!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт