Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 618
  • 300
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЧИЦА! Нека късметът и здравето да са с вас, както обичта на мама и тати, а игрите да са придружени с много смях и весели очички!!!
Мамчета, и вие се чувствайте поздравени!  Hug 

Не съм писала скоро, но ви чета. Наистина ангажиментите през седмицата - работа, взимане и водене на децата, учене, така уморяват, че събота и неделя се чудя как да си почина /а това е невъзможно/. Макар че миналата събота децата станаха преди нас, Сузи направи закуска за Рони и нея, което направо ме изуми. А мама си подремна още малко, възползвайки се от шанса никой да не я тормози  Mr. Green

Отивам нещо да хапна, че ми пристърга коремчето! Хубав и весел ден на всички!   bouquet

# 256
ЧРД НА ГЕОРГИ НА Beb4o,  ГАБРИЕЛА НА Rumyana, МОМЧИЛ НА krasykm06,  МАРТИН НА  Скъпата, РУМИ НА  Катерина 78!
Много здраве и щастливо детство   bouquet!

# 257
  • София, България
Eхоо, честит рожден ден на Марти на СКЪПАТА, Момчи на КРАСИКМ, Руми на КАТЕТО, Габи на РУМЯНА, Жоро на БЕБЧО, както и на всички които сме пропуснали. Здрави и щастливи дечица, това е най-важното!

Олимпия, welcome back, много се бърках, като беше Амарилис  Peace

Ние сме пак болни  Confused Едвам се закрепи до купона, и още същата вечер клекна. Гърло, кашлица ... дано се размине без антибиотици. Най-лошото е, че и нас с татито ни удари същия вирус ... и се отложи ски ваканцията, която планирахме за уикенда и другата седмица  Sad Дано да е само отложена, а не да се отмени ... че ще ми изгърми отпуската. Скъпата, вече ще ме изгонят от работата с толкова отпуски и болнични Wink Ти къде се загуби, нещо те няма напоследък в темата  Hug

# 258
Благодаря за пожеланията, момичета!

Искам и аз да поздравя всички малки рожденици - да растат здрави, послушни и жизнерадостни. Да носят много щастие на семействата си!!!

Аз също имам новина - на 10 февруари се роди бебе Алекса. Прибрахме се в къщи още на следващия ден и от тогава се стремим да въведем някакъв ред в хаотичното ни за момента ежедневие. Бебка е добре, яде, спинка и не плаче много. Аз също съм добре. Това е от нас за сега  Hug  Hug  Hug

# 259
  • БГ
Rumyana, честита ви втора радост, нека малката Алекса расте здраво, щастливо и много обичано бебе!!! Как се чувства кака Габи?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Габи на Rumyana, Мони на krasykm06,   Руми на Катерина 78, Мартин на Скъпата!!! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЧНИ ДНИ!!!

# 260
  • София
Румяна, честито! Да е жива и здрава малката принцеса! Много да ви радват заедно с кака Габи!

Да с а живи и здрави и малките рожденици Габи, Руми, Мони и Марти!

Честит рожден ден и на малкия "купидончо" Димитър на Дикси!

Честит празник на виното и любовта на всички! Нека винаги сме влюбени и обичани!

# 261

ЧРД на Мити!Много здрав и щастлив!

# 262
  • София
Руми, честито  bouquet! Да е жива  и здрава малката кукла и с голям късмет! ...за първи път виждам тикер за толкова малко бебе  Simple Smile

Честит рожден ден на вчерашните рожденици - Габи, Руми, Мони и Марти! Да са здрави, лъчезарни и щастливи деца nbirthday!

Честит рожден ден на Митака! Да е много здрав и да е добър батко newsm59!

Честит празник на всички, желая ви много любов и хубаво винце / може и мартини Joy/

# 263
  • БГ
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС -

рожденници, именници и на всички,

опиянени от любов и хубаво вино!!!
    bouquet

# 264
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ РОЖДЕННИЦИ - ГАБИ, МОНИ,РУМИ, МАРТИ,МИТАКА, ЖОРКО,ВИКТОР,МИХАИЛ И ЯНА   - ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ, МНОГО УСМИВКИ И ПОДАРЪЦИ СКЪПИ ДЕЧИЦА!!/ и ако съм пропуснала някои също/

Руми честито,  да ви е жива , здрава и много послушна малката принцеса!На теб бързо въстановяване!   
             Честит Празник на влюбени Heart Eyes и трифоновци Mr. Green!

# 265
Руми, честита ви Алекса, много здравичка!   bouquet

# 266
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!

Румяна, честито ти бебче Алекса!  Grinning Да продължава да бъде все така послушна, дай ни малко подробности - кг, см, нормално ли роди? Нали мен сега такива теми ме вълнуват... Rolling Eyes

Благодаря Ви за пожеланията към моята малка Руми! Ето и нашата почерпка:

Румито като фен на Тигъра от "Мечо Пух и приятели" се облече цялата като Тигър, да е жива и здрава прабабата даже и опашка и оплете жената Laughing
С детското парти направо се провалихме Sad От 8 поканени майки и деца дойде само 1. Просто не е за вярване, какъв беше този късмет - едни болни, други работели извънредно, трети планували пътуване събота и неделя, а пък на една мъжът й имаше имен ден и също ми отказа...Румито беше много нещастна, че ги няма гостите...Дано го забрави скоро.

Пускам и една снимка да ми видите тумбака:

Вече броя дните до раждането и стягам нещата за бебка.

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 16:14 от Катерина78

# 267
  • София, България
Честито на малкия Митко, да е жив и здрав и да радва всички покрай себе си!

Румяна, честито бебче, да е живо и здраво, много хубаво име сте и избрали, браво!!! Кажи как мина раждането, всичко е било нормално щом са ви пуснали още на другия ден, дай някоя снимка да видим бебка  Hug

Кате, тортата е страхотна, и ние бяхме с торта Мечо пух, но никъде не видях такава с толкова хубави фигурки и в край на сметка поръчахме със снимка. Много е тъпа тая работа дето не идват дечицата на рождения ден. Които се разболеят в последния момент - няма начин. Но тези, които по принцип нямат намерение да дойдат (на работа, пътуване ...) могат да откажат още веднага, или поне навреме да предупредят, че няма да дойдат, за да успееш да поканиш други вместо тях. Аз от миналата година си взех бележка - поканих 10, дойдоха 5. И си казах - догодина ще поканя всички дечица, дето се сетя та да дойдат поне 7-8. И тази година пак поканих само 11. Всички казаха - о, супер, ще дойдем. Три се обадиха навреме да предупредят, че са болни, три се обадиха да ни поздравят същия ден и казаха, че няма да дойдат, а едни въобще не се обадиха (дори не се и обадиха да ни честитят). И имаше само четири дечица ... пак стана весело, но много ядене остана. Аз лично гледам да използвам всеки удобен случай да го събера да поиграе с деца, тортата ... то си е голяма емоция. Много ме е яд, все едно ги викаш някъде да копаят  Rolling Eyes Иначе тумбачето е супер, много си сладка!
Ето ни и нас:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10564719
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10564718
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10564716
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10564717

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 23:31 от радос

# 268

Черпя  Hug

Честито на останалите , празнуващи днес, живи и здрави!   bouquet

Малко снимки от купона  Laughing

# 269
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ  Hug Hug Hug
ЗДРАВИЧКИ, УСМИХНАТИ, ТАЛАНТЛИВИ И ЗАБАВНИ!!!

Кате,  изглеждаш Peace и жалко за проваленото тържество ,но се случват и такива работи, поне Руми е получила подаръци и страхотна торта Hug!
Радост страхотни снимки ,купона е вървял  Party Party Party
хайде до утре ,че то много рожденници и ние сме в трескава подготовка ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт