Много сте мили! 
Какво да ви кажа за нас....Гледаме се с инатчето вкъщи,понеже не я взеха на ясла!От една страна ми олекна,защото някак си вътрешно исках да сме си още малко заедно,така да се каже.От друга страна имах и още имам силното желание да работя,тъй-като имаме ипотечен кредит и искам да облекча семейния бюджет-не че и така не се справяме,но ще е добре дошло(ако я вземат идната година на градина)и аз да върша нещо!
А и понякога изтрещявам-мноооооооого ми се доработва изведнъж в дадени моменти.. А иначе дъщеря ми е второ раждане,но......първо дете и беше много желано и в същото време със страх очаквано бебе
Всички деца са така по принцип...А сега вече за няколко месеца такава коренна промяна в нея(е,откъм енергия-все същата си е-щъкащо джудженце),но вече се превръща в голям човек-осезаемо е и за мен-сърди се като голям човек(всмисъл вече има наченки на обида примерно),разбира нещата повече,пуска много крилати фрази и прави някакви умозаключения,играта й се промени...Но ми е по-трудно,защото инатът още я държи -по-рядко,но като я хванеееееее,нали вече е захитряло малко човечееее,като полегне на тоя под...
правя игнор(ама вътрешно вря и кипя)Силно се надявам до февруари да мине този период вече 
Иначе засега е здрава(да чукна на дърво).Личната и направи схема- вече близо 2 мес и давам хомеопатични и се надявам да има ефект в крайна сметка от тях!...
Засега това е от мен!

Хубав ден на всички мамчета!

дали дали да не преминем изцяло на хомеопатични средства, че от тея постоянни болести ми дойде вече до гуша. Как се казва тва дето го давате по схема - някакъв имуностимолатор ли е, или комбинация от хомеопатични средства.
Вчера като разбрах се разпотскачах на работа

Този месец/да не чуе дявола/ 1-2 дни е отсъствал. Продължава да си мрънка сутрин и да не иска да ходи на ясла. Доста говори, но по бебешки. Има много букви, които не може да ги казва, като "к", "с". На кака си казва "татю" и е много смешен.
Много се измъчи милата с какви ли не изследвания. В резултат от тях стана много нервна, направо истерична на моменти